Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
andreyiskra написав:Здесь это выглядит так: допустим я сегодня потратил кредитные - начался льготный период 60 дней. Все что будет потрачено в эти 60 дней необходимо будет вернуть до истечения этих 60 дней. Не забывая платить минимальный платеж 0,5% (мин. 50 грн) перед РД. Правильно?
andreyiskra написав:Доставал горячку и отделение, в итоге начал понимать, что льготный период здесь не так выглидит как в привате, абанке, Моне, где траты настоящего месяца надо гасить в следующем. Здесь это выглядит так: допустим я сегодня потратил кредитные - начался льготный период 60 дней. Все что будет потрачено в эти 60 дней необходимо будет вернуть до истечения этих 60 дней. Не забывая платить минимальный платеж 0,5% (мин. 50 грн) перед РД. Правильно?
нет тут все как в привате, абанке, Моне, только месяц начинается не 1-го числа, а в число подписания договора
andreyiskra написав:Здесь это выглядит так: допустим я сегодня потратил кредитные - начался льготный период 60 дней. Все что будет потрачено в эти 60 дней необходимо будет вернуть до истечения этих 60 дней. Не забывая платить минимальный платеж 0,5% (мин. 50 грн) перед РД. Правильно?
Це хто Вам таке розповів?
В отделении менеджер. А также на горячке два дня подряд разные операторы.
andreyiskra написав:Сказали что заканчивается льготный период 60 дней, только потом начинается следующий 60 дней. У меня мозг кипит уже
Розрахунковий період – період, протягом якого Банком враховуються Операції, що включаються в чергову Виписку. Датою початку першого Розрахункового періоду за Договором (якщо інше не передбачено Додатковими умовами) є дата відкриття Банком Рахунку. Датою початку кожного наступного Розрахункового періоду є таке саме число наступного місяця, як число відкриття Банком Рахунку. У випадку, якщо дата закінчення Розрахункового періоду припадає на святковий, неробочий, вихідний день або такого числа немає у поточному місяці (наприклад, 29-те, 30-те або 31-ше число), то датою закінчення такого Розрахункового періоду вважається перший наступний робочий день; 1.58. Розрахункова дата – дата початку та дата закінчення кожного з Розрахункових періодів; https://www.forward-bank.com/cards/koko ... kartok.pdf Якщо хочете, можете почитати цей талмуд.
andreyiskra написав:Доставал горячку и отделение, в итоге начал понимать, что льготный период здесь не так выглидит как в привате, абанке, Моне, где траты настоящего месяца надо гасить в следующем. Здесь это выглядит так: допустим я сегодня потратил кредитные - начался льготный период 60 дней. Все что будет потрачено в эти 60 дней необходимо будет вернуть до истечения этих 60 дней. Не забывая платить минимальный платеж 0,5% (мин. 50 грн) перед РД. Правильно?
Тут аналогічно до привата,лише є рд індивідуальна. У привата 25 числа,а в мене 14. Краще гаситися в 0) можна вручну рахувати)
kreuz написав:От Ви такий обізнаний і досвідчений, підкажіть, як саме тут КБ нараховують, по даті авторизації, кліринга або по операції за рахунком? Бажано на конкретних прикладах, бо хочеться розібратися і визначити, чи платити за лікування 26-го і 27-го грудня ще КОКО або чимось іншим...
Дякую наперед.
по выручалкам - по проведению по счету, а как по коко не знаю - сам первый месяц пользуюсь
Припустимо, тут так само. Коли списують з рахунку зазвичай, де це можна глянути?
У виписці ІБ дата валютування +1 день від дати операції в робочий день. То може 26-го й 27-го все ж встигнуть провести в цьому році, тобто 28-го? Як Ваш досвід підказує, скільки чекати списання після операції в робочий день?
розрахувався 24 грудня в аптеці, станом на 27 грудня по виписці ще не має цієї операції, а в іб заблоковані суми що ніде не відображаються?
Холди ніде побачити не вдавалося... Доречі, СМС увімкнулося вже, тепер вкл/вкл і приходять лише ПУШі. Дякую за допомогу!
Чи тестив уже хтось депозити, відкриті з чужих карт, на предмет, чи рахується збільшена ставка не тільки на суму відкриття, а й на суму поповнень? Поповнення для цього мають бути знов з чужих карток, чи це вже неважливо? Може офпред прокоментує?
Дуже вже не хочеться шукати ще якусь альтернативу, але й задешево гривні тримати на депо не надто цікаво.