|
До уровня какого года упадут цены на недвижимость ? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 07 сер, 2009 15:45
НИКарагуа написав:budivelnik написав:не має жодного економічного резону продавати сьогодні житло і за виручені гроші будувати менше )
Почему???
Ибо нужно верить и вернутся цены большие и пойдут продажи токмо подставляй мошну под злато... Почитайте что Будивельнык пишет: вот мы подождем, а потом КаааК продадим... Ну слов нет... Продавая на сниженных ценах можно строить на сниженных объемах и пока вы придете к концу кризиса со своими 100 квартирами активный застройщик уже пару раз успеет провернуть эти деньги строительство-продажа-строительство. Для вас, видимо, Господь откровение сделал - дату конца бед предсказал. Не має нічого більш не потрібного , ніж безкоштовні поради
Вы можете начать платить за них, а мы назовем это веб-консалтингом p2b.
Востаннє редагувалось Dear_Sir в П'ят 07 сер, 2009 15:53, всього редагувалось 1 раз.
-
Dear_Sir
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 690 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 сер, 2009 15:48
Ибо нужно верить и вернутся цены большие и пойдут продажи токмо подставляй мошну под злато...
Вам потрібно подешевше - Ви вірите що впадуть
Мені бажано подорожче і побільше - вірю що піднімуться
А в загальному чим Ваша віра від моєї відрізняється 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 07 сер, 2009 15:49
Вы можете начать платить за них, а мы назовем это веб-консалтингом p2b.
1 Сорі-звиняйте , але і мої слова - порадами назвати можна , так може і Ви мені оплатите
2 Варіант за щось заплатити сподобався  , правда пропоную його трошки видозмініти
Суть слідуюча
1 Забираєте в мене існуючих 300 квадратів
2 Продаєте як хочете ( Ви ж вірите що завтра буде все дико дешевше )
3 Заключаєте зі мною угоду про будівництво на протязі року 360 кв м . в якій всі затрати берете на себе Ви за рахунок грошей виручених від продажу вже існуючого житла ( щоб не було проблем - вартість матеріалів не обговорюємо , вонивсе одно будуть падати  , Вам же вигідніше , а за роботу я візьму якусь конкретно оговорену суму за квадрат в грн  ) Прибутки пополам
Як пропозиція 
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 07 сер, 2009 16:00, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 07 сер, 2009 15:54
budivelnik написав:Вы можете начать платить за них, а мы назовем это веб-консалтингом p2b. Сорі-звиняйте , але і мої слова - порадами назвати можна , так може і Ви мені оплатите 
Это же вас не устраивает бесплатность советов. вы и платите.
-
Dear_Sir
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 сер, 2009 15:56
budivelnik написав:Ибо нужно верить и вернутся цены большие и пойдут продажи токмо подставляй мошну под злато...
Вам потрібно подешевше - Ви вірите що впадуть Мені бажано подорожче і побільше - вірю що піднімуться А в загальному чим Ваша віра від моєї відрізняється 
Ничем. Просто у меня нет этой ноши - недопроизведенный и непроданный, страшно неликвидный товар. А у вас есть, вот вы и думайте что с ним делать.
П.С. "Дайте мне таблеток от жадности! И побольше! БОЛЬШЕ!!! Ещё БооооЛЬШЕ!!!"
-
Dear_Sir
-
-
-
-
Профіль
-
-
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
Dear_Sir
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 сер, 2009 16:15
Оригінальненько
Спочатку назвати потенційного партнера жуліком або проходімцем , а потім пропонувати щось доводити
Я ж житло пропоную , його завжди можна помацати , побачити , перевірити
Це Вам не задоволення від товару , замість самого товару ,продавати
Ну то як малюєте бізнес - план співробітництва 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 07 сер, 2009 16:22
Продавая на сниженных ценах можно строить на сниженных объемах и пока вы придете к концу кризиса со своими 100 квартирами активный застройщик уже пару раз успеет провернуть эти деньги строительство-продажа-строительство.
Так я ж про цей варіант і пишу
1 маєш - 100 , продаєш за 80 , через два роки маєш 80 - продаєш за 64 і так далі до 0 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 07 сер, 2009 16:30
budivelnik написав:Оригінальненько Спочатку назвати потенційного партнера жуліком або проходімцем , а потім пропонувати щось доводити Я ж житло пропоную , його завжди можна помацати , побачити , перевірити Це Вам не задоволення від товару , замість самого товару ,продавати Ну то як малюєте бізнес - план співробітництва 
Welcome to reality...
Ну жытло...а что жытло. Может вы его уже с десяток раз перепродали или трещину размером с мою голову в стене заштукатурили, или фундамент в доме треснул или или или. Традиционные сюрпризы застройщика. Это ведь нал - символ чесной сдели - пятиминутная проверка в любом банке и всех дел-то...
Бизнес-план прост как говно ежа. Жилье мне было всегда доступно. И теперь тоже. Меня оно никогда особо не заботило большей частью из-за неопределенности города для постоянного проживания, а коробка без контроля - это обуза в некотором роде. Семья мне и даром не нужна, так что аргументы типа "Дом, где вы сможете свить уютное гиниздэчко" меня только раздражают. Возьму у вас жилье только по демпинговой цене, тем более что Львов мне не сподручно жить сейчас. Будете меня агитировать? 
-
Dear_Sir
-
-
-
-
Профіль
-
-
|