Момент перевиробництва настане тоді коли
рівень життя в Європі / рівень життя в Україні > Забезпеченість житлом в Європі / забезпеченість житлом в Україні
Шкода що з 8 чоловік які читали цю фразу , жоден не захотів розглянути її як математичне рівняння виду
змінна1 поділити на змінна2 більше змінна3 поділити на змінна4

, де змінні 3,4 - легко визначаються з допомогою статистичних данних
змінна3
США - 70 кв м на особу
ФРН - 50 кв м на особу
Угорщина - 35 кв м на особу
змінна4
Україна -22 кв м на особу
На розрахунок змінних 1,2 я хотів отримати допомогу форумчан
На мій погляд рівень життя визначається не як частка наприклад зарплати в США поділено на Зарплату в України , а як інтегральне значення кількох параметрів
Харчування__________________35%
Медицина____________________30%
Одяг________________________20%
Освіта______________________10%
Товари тривалого споживання__5%
Кількість груп , як і вага в загальному значенні може бути різною . Те що написано Вище це виключно мій погляд на довідник стеля
Отже харчування через визначення годин роботи на протязі яких заробляється певна харчова корзина . Наприклад годинний заробіток в США становить 10 $ за годину , булка хліба в США коштує 1,5 $ або 8 хвилин роботи , в Україні 2,40 грн , що при зарплаті в 2000 грн становить 12 хв роботи , ясно що по мясу , фруктам співвідношення буде ще краще , по алкоголю сигаретам - гірше . Таким чином співвідношення Америка до України по харчуванню буде становити на мій погляд 2 до 1
Медицина - легше , бо її якість можна визначити по середній тривалості життя
Україна - 69
США -78
ФРН-77
Угорщина-70
Отже 78 /69 =1,13
Одяг 2 до 1
Освіта
Плата за навчання в Україні приблизно 12 000 грн , або 6 місяців роботи
Плата за навчання в США ????? , нехай 12 000 $ або 6 місяців
Автомобілі
США - 1 рік
Україна 5 років
Отже співідношення рівень життя США / України = 2 х 0,35 + 1,13 х 0,30 +2 х 0,2 + 1 х 0,1 + 5 х 0,05 = 1,79
Співвідношення житло США / України = 70 / 22 = 3,18
Отже як бачите насичення житлом в Україні гірше ніж в США навіть з урахуванням того що рівеньнашого життя нижчий
Спробуйте зробити самостійний розрахунок по іншим країнам