|
До уровня какого года упадут цены на недвижимость ? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 21 лип, 2010 15:39
"Так как взять комбинацию 4 профессий представляется слишком сложным"
Я понимаю что в 90-летнем возрасте тяжело пройтись и спросить у учителя+медика+преподавателя+среднего инженера о его зарплате.
Я вам и так могу сказать - 2000 грн. Вот вам и ЗП, покупайте всё что хотите.
А столица столице рознь, если хотите равнять Киев то, равняйте его к столице Гондураса, Зимбабве и т.д, а то приравняли к Парижу...
-
EndlessPass
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 21 лип, 2010 15:42
2 строитель
Вы будете строить или нет?
Цитата...
Я чітко написав - фотографуєте квартиру і отримаєте точно таку ж Exclamation , а без ремонту я продаю по 700 доларів , що практично в два рази дешевше від 1000 євро., так що за 600 доларів квадрат ремонт я зробити зможу , не хвилюйтесь .
Ви забули , що площадку під будівництво будете Ви вибирати . Вибирете в глухомані - будете жити в глухомані , виберете десь з інфраструктурою - буде з інфраструктурою .
Не зможете вибрати , бо все Вам не підходить , то будівельники в цьому випадку Вам не допоможуть , їдьте і купуйте на Заході , там для Вас все вже є і ціна як бачу підходить , тільки одне не забудьте не ми винуваті , бо я особисто згоден Вам побудувати за ті гроші що Ви озвучуєте , а Ви як Галя балуванна , в Голландії згодні за 1300 доларів квадрат купувати , а на Україні - ні .
2 budivelnik
Ладно, хочу в Киеве в экологически чистой зоне не далеко от парка с хорошим видом ну, и само собой не далеко от центра. С качественным ремонтом, техникой на уровне Bosсh. По $1300м2 . Smile
Сделаете?
-
EndlessPass
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 21 лип, 2010 15:58
budivelnik написав:Як до Вас не доходить , що крім грошей на товар , ще й сам товар потрібен , а якщо товару не витстарчає , то в дію всупає рівняння ціна товару = кількість грошей на товар / кількість товару
Средний размер домохозяйства на Украине 2,6 человека. То есть, количество домохозяйств 46/2,6 = 17.7 млн. При этом, количество квартир - 19,3 млн. Видимо, дефицита товара нет.
-
Marcus_Junius_Brutus
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 21 лип, 2010 16:06
Если писать по сути вопроса, то вспоминаю вот, что. В 1998 году квартиры стали покупать, когда метр стал стоить 200-300$. Эта цена держалась примерно до 2002 года, тогда появилась первичка по 500$ в новостроях, это считалось дорого, но покупалась, на этот период приходится и начало массового кредитования. Если посчитать, что бакс на 2010 год уже не тот, то покупки массово начнутся, когда метр в Киеве будет в районе 600-700$.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 21 лип, 2010 17:11
EndlessPass написав:"Так как взять комбинацию 4 профессий представляется слишком сложным" Я понимаю что в 90-летнем возрасте тяжело пройтись и спросить у учителя+медика+преподавателя+среднего инженера о его зарплате. Я вам и так могу сказать - 2000 грн. Вот вам и ЗП, покупайте всё что хотите. А столица столице рознь, если хотите равнять Киев то, равняйте его к столице Гондураса, Зимбабве и т.д, а то приравняли к Парижу...
Я так понимаю, что составители рейтинга доступности жилья в указанных вами странах так и сделали - подошли к первому попавшемуся врачу и так далее и спросили, верно? Гениальное решение
Так Париж вы упомянули, давайте цифры по Зимбабве, не забудьте кстати туда съездить - местный средний класс лично опросить.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 лип, 2010 17:37
2 budivelnik Ладно, хочу в Киеве в экологически чистой зоне не далеко от парка с хорошим видом ну, и само собой не далеко от центра. С качественным ремонтом, техникой на уровне Bosсh. По $1300м2 . Smile Сделаете?
А на майдані Незалежності , чи в межах Києво-Печерської лаври не хочете
А може відразу на Банковій , чи на місці будівлі Верховної Ради
Я в стані побудувати те про що Ви говорите і з якістю про яку Ви говорите , за ціну про яку Ви говорите на 99,70 % території України
Площа України - 603 700 кв км
Якщо Ви такий балуваний , що Вас цікавить тільки 0,3 % території держави це приблизно 2000 кв км в які входить 836 кв км Київ і ще напевно з 1164 кв км центральні частини інших міст+ різного роду заповідники - то це вже не до мене + як я розумію щоб претендувати на будь яку точку з 0,3% найдорожчих земель Держави , то Вам як мінімум потрібно входити в 0,3% найповажніших - не обовязково найбагатших - представників цієї Держави .
А поки що вибирайте з тих 99,7 % які залишились .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 21 лип, 2010 18:16
EndlessPass написав:Як до Вас не доходить
Строитель, "доходить" сейчас ваша облать дейтельности из-за ваших подходов. Квартиры есть, население уменьшается, так что в сказки про дефицит верить вам не буду. Ещё раз уточню что лично до меня "доходить" очень хорошо и быстро, специфика работы такая. И именно поэтому я в недвигу на Украине, как в активы, влаживаться не думаю. Я привел факты и тенденции на рынках, вы мне в ответ "сам дурак". Не умеете работать в реалиях рынка, уходите, вам тут уже не раз это говорили, а то "дефицит", "отложеный спрос"... 
Він говорить про те, що, доки на ринку не буде надлишку квадратних метрів, доти ми будем миритись з такими цінами. Не можеш ти дать таку ціну, її дасть інший.
Виникає питання: чому за 19 років незалежності держава не стимулює і не займається будівлею необхідних квадратних метрів. А це і нові робочі місця, як для будівельників, так і для виробників буд. матеріалів, організацій. А для звичайних громадян, можливість купити житло за дохід, який можна отримать в цій державі
-
ТопаЗ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 22 лип, 2010 09:11
2 ТопаЗ
Ну, опять побежали по кругу... Вы думаете в Нидерландах переизбыток жилья?! Там как раз людей больше чем жилья, получают они ЗР больше чем мы в разы. А почему ж тогда у них 65м2 в отличном месте стоят 64500 евро? ДЕФИЦИТА НЕТ В УКРАИНЕ, ЕСТЬ ПЕРЕГРЕТЫЙ РЫНОК.
2 budivelnik
Не отмазывайтесь, был пример - "квартира почти в центре Арнема с видом на Рейн, рядом один из лучших парков страны, с обалденным по нашим меркам ремонтом. цена 64500 евро". Если посмотреть варианты где то на север Голландии то, они будут в разы дешевле, и чем вы тогда отмазываться будете?
Сказали что где угодно построите/продадите, а в результате как обычно, - ляпнули языком.
найповажніших - не обовязково найбагатших - представників цієї Держави .
- хоть сами поняли что сказали?
-
EndlessPass
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 22 лип, 2010 09:48
Если посмотреть варианты где то на север Голландии то, они будут в разы дешевле, и чем вы тогда отмазываться будете?
А я що говорю где то на север :?: Я Вам привів приклад що можете вибрати майданчик на 99,7 % території України . Якщо хочете в якомусь конкретному місці , то згоден Вам скинути від 1300 - доларів з 300 оплатите вартість земельної ділянки , Ви ж все одно розповідаєте що земля в собівартості 100 доларів на квадрат навіть не коштує + за остальних 200 доларів на квадрат отримаєте дозвіл на початок робіт і введення в експлуатацію , а я вже за 1000 збудую те що Ви хочете і там де Ви хочете . Як бачите крити Вам нічого . Відповідальності за Державні закони я не несу і ціну на землю я не встановлюю . А будувати я вмію і не гірше голандців чи америкосів . найповажніших - не обовязково найбагатших - представників цієї Держави . - хоть сами поняли что сказали?
А що ж Ви цитату не повністю приводите В оригіналі вона звучить так : щоб претендувати на будь яку точку з 0,3% найдорожчих земель Держави , то Вам як мінімум потрібно входити в 0,3% найповажніших - не обовязково найбагатших - представників цієї Держави . Що тут не зрозумілого Хочете на Хрещатику - без проблем , але для цього потрібно мати або кошти , щоб купити , або заслуги , щоб Держава місце виділила , а мешканці Держави - з аплодисментами згодились на це виділення . Поки що у Вас ні першого , ні другого . ні підтримки мешканців . І останнє На 99,7% території нашої Держави середня вартість квадратного метра становить приблизно 600 доларів за квадрат  а в результате как обычно, - ляпнули языком
Поки не навчитесь програвити і не хамити , до того часу нічого у Вас ні в житті , ні в бізнесі не вийде .
Так і помрете невихованним чоловіком який міг чогось досягнути , але захлинувся у власній слині.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 22 лип, 2010 10:07
Виникає питання: чому за 19 років незалежності держава не стимулює і не займається будівлею необхідних квадратних метрів
Тому що в селах і маленьких до 50 000 населенних пунктах де мешкає процентів 70 нашого населення , ця проблема гостро не стоїть , середня забезпеченність житлом там в 1,5 рази вища ніж в Києві .
А здешевлювати житло в Києві , без покращення іфраструктури поза Києвом просто приведе до переселення України в Київ.
Єдине що кардинально може змінити ситуацію , це децентралізація фінансових потоків . Як тільки в Києві стане грошей менше , а поза Києвом - більше , так відразу ситуація і покращиться.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1