Єдиний варіант - будувати житло самому???

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 678910 ... 21>
Сообщение Добавлено: Пт 05 июн, 2009 14:12

Ну, і скільки ще потрібно грошей? Є ж якісь прикидки, планування?
І ще - яка загальна (житлова) площа цієї "дічі"?
До речі, Ви про дах забули написати чи теж ще не зроблений?

Скільки ще грошей потрібно - не прикидував, все по черзі, після трійці. Як завжди - тендер :wink: .
Загальна площа без тех етажу 230 м2: 4 спальні по 14...18м2, кабінет - 20, кухня-їдальня-гостьова - 30, 3 сан вузли.
Дах - це крыша (не міліцейська :D ), не зроблено.
leondim_68

Сообщение Добавлено: Пт 05 июн, 2009 15:18

leondim_68 писал(а):
Ну, і скільки ще потрібно грошей? Є ж якісь прикидки, планування?
І ще - яка загальна (житлова) площа цієї "дічі"?
До речі, Ви про дах забули написати чи теж ще не зроблений?

Скільки ще грошей потрібно - не прикидував, все по черзі, після трійці. Як завжди - тендер :wink: .
Загальна площа без тех етажу 230 м2: 4 спальні по 14...18м2, кабінет - 20, кухня-їдальня-гостьова - 30, 3 сан вузли.
Дах - це крыша (не міліцейська :D ), не зроблено.

У підсумку - вже є 160 дол. за 1 кв.м. за коробку з перекриттями і без даху. Де тут оптимісти на форумі, які по 500 за "під ключ" чекають? Я вже боюсь Вас, leondim_68, про комунікації питати - каналізація там, водогін.... :oops:
Бруківка

Сообщение Добавлено: Пт 05 июн, 2009 15:47

Пане budivelnik, не тратьте свое время на объяснения народу, что и почем. Им нужен дом из пенопласта или токсичного шлакоблока, а крыша и забор из канцерогенного шифера, на бетонный пол кинуть линолеум и .т. д.
Ik@

Сообщение Добавлено: Пт 05 июн, 2009 16:13

Ik@ писал(а):Пане budivelnik, не тратьте свое время на объяснения народу, что и почем.

А Вы решили сделать "ля-ля" вместе него ? :D
lebon

С нами с: 26.12.08
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 05 июн, 2009 16:28

У підсумку - вже є 160 дол. за 1 кв.м. за коробку з перекриттями і без даху. Де тут оптимісти на форумі, які по 500 за "під ключ" чекають? Я вже боюсь Вас, leondim_68, про комунікації питати - каналізація там, водогін.... Embarassed

Водогін: арт свердловина 77 м коштувала 10500 грн з станціею, каналізація (станція аерації) 3000 евро з встановленням. Опалення - тепловий насос 25000грн + тепла підлога ?
PS У підсумку рахують всю площу а не тільки спальні. А разом з гаражем, пральньою, біль"ярдною та сан вузлами сладає білье ніж 320м2 корисної площі, а це 280000 :320 = 875грн.м2 :7,7 = 114$ м2

А теперь не надо передергивать нашу реальность, тоесть, состояние "после строителей" ... Цены все таки чуть- чуть :wink: отличаются.
На меньший домик - меньше надо, да и строить можно поэтапно. Никакие цены квартир-скворечников пока и рядом не стоят.
leondim_68

Сообщение Добавлено: Пт 05 июн, 2009 16:35

Ik@ писал(а):Пане budivelnik, не тратьте свое время на объяснения народу, что и почем. Им нужен дом из пенопласта или токсичного шлакоблока, а крыша и забор из канцерогенного шифера, на бетонный пол кинуть линолеум и .т. д.

Интересно, а "будивельнык" из чистого гранита все строит? А на бетонный пол даже линолеум не ложит.
leondim_68

Сообщение Добавлено: Пт 05 июн, 2009 21:14

У меня вопрос к budivelnik, не могли бы Вы прокомментировать вопрос по поводу "канадских" домов ? Просто интересно услышать не "ля-ля" из серии "та это все фигня", а обоснования типа "толщина стен недостаточна для ...". Зараннее спасибо

Як і будь яка технологія має свої плюси і мінуси
Плюси - легка , швидкомонтована
Мінуси - легка , ціна спорудження практично не відрізняється від цегляної , негативне відношення людей як до тимчасової споруди

Легка - в плюси і мінуси попала свідомо :D Для перевезення - легка це плюс :D , для термоінерційності легка - це мінус , бо для однакового рівня теплового комфорту потребує більш потужного кондиціонера ( тобто там де важка частина цегла або бетон грає роль конденсатора нічного холоду або денного тепла і в гарячий день охолоджує приміщення нічним холодом , а вночі нагріває денним теплом :D ) , в щитовій конструкції відсутність такого природного пасивного конденсатора можна в якійсь мірі замінити виключно на в рази потужніший , споживаючий енергіюк ондиціонер. Теплопровідність щитової конструкції ( фанера+пінопласт+фанера ) і конструкції цегла + пінопласт можна зробити однаковою :D

А разом з гаражем, пральньою, біль"ярдною та сан вузлами сладає білье ніж 320м2 корисної площі, а це 280000 :320 = 875грн.м2 :7,7 = 114$ м2 ....
Интересно, а "будивельнык" из чистого гранита все строит? А на бетонный пол даже линолеум не ложит.

1 Якщо ви приміщення будуєте з чистого граніту :shock: , то для мене не зрозуміло як Ви здаєте його в експлуатацію 8) . Радіація явно в рази вище фонової :( Тому й ціна у Вас така низька :D Я б в цьому мавзолеї точно жити не хотів :) , тай санепідемстанція без хабара в такому будинку жити явно б не позволила :D
2 320 кв метрів це приблизно 300 м кубічних важких матеріалів по ціні приблизно 600 грн куб(стіни - 200 м куб ) , 1300 грн ( монолітний залізобетон ) перекриття -100 м куб . разом вартість цих матеріалів без доставки і роботи з ними - 600 х 200 + 1300 х 100 = 250 000 :wink:
Якщо у Вас матеріал крадений , то це друге питання , тоді й ціна на нього нижча :D

Коли Ваша бригада яка за 30 000 грн зробила :
Выполнено: вырубка густого кустарника, планировка, разбивка на местности, разработка котлована 300м3, устройство песчаной подушки 140м3, устройство монолитной ж\б плиты, 1, 2 и 3 этаж с межэтажными монолитными перегородками
.

....закінчить у Вас , дасьте мені їх координати , не можна так над людьми знущатись , я їм за цюж роботу разів в 3-5 більше заплачу :D , ще й мені залишиться :D
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 05 июн, 2009 23:00

1 Якщо ви приміщення будуєте з чистого граніту Shocked , то для мене не зрозуміло як Ви здаєте його в експлуатацію Cool . Радіація явно в рази вище фонової Sad Тому й ціна у Вас така низька Very Happy Я б....

Это я к предыдущему посту. ТовариСЧ ставит в один ряд АЭРОК, ЮТОНГ и
токсичного шлакоблока, а крыша и забор из канцерогенного шифера
.
Если мы свято верим "умному" источнику, что шифер канцерогенный, то почему так не доверяем этому же источнику, что АЭРОК, ЮТОНГ чистый, природный материал. (Интернет, в частности Гугл - рулит :wink: )
По поводу оплаты труда: - лучше меньше но постоянно, чем залупить цену и ходить голодными, спать где придется зато считаться дорогими специалистами, западэнцямы-умильцямы. Лучше я буду вести несколько объектов одновременно и платить людям (смею заметить с их согласия), чем безвылазно сидеть в нете и доказывать, что все мы супер-пупер и не должны работать за дешево. Из сотни бригад когото замучит безденежье и они сбросят цену и будут работать и будут с деньгами.
Только ИЗБРАННЫЕ не понимают, что если всем плохо то надо както выходить из этого состояния, а не гонять понты. Лучше я когото накормлю хлебом, чем Вы обещаниями. Какая бы небыла у Рабочего зарплата - миллионером он не станет. А в кризис не до кредитных плазм, главное прокормиться и семью прокормить.
leondim_68

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2009 00:18

budivelnik писал(а):для термоінерційності легка - це мінус , бо для однакового рівня теплового комфорту потребує більш потужного кондиціонера

Вот здесь вопрос: откуда данные насчет термоинерционности, очевидно, все должно зависеть от состава и толщины утепления ?

Вот что я нашел (немного заангажированно, но все же):
Одним из авторов этой работы проведены расчеты сравнительной скорости остывания тяжелых (кирпичных) малоэтажных домов обычной конструкции и хорошо утепленных легких каркасных домов. Расчеты показали, что в необитаемом режиме они остывают примерно с одинаковой скоростью, но в обитаемом - легкие остывают значительно медленнее и, что еще более важно, стабилизируются при значительно более высоких температурах. Иначе говоря, в то время как в кирпичном доме уже минусовая температура, в легкокаркасном - плюсовая (лишь немногим меньшая, чем зимняя нормативная для жилищ в Китае: +8°С.) Худо-бедно, можно существовать. Таким образом, вопреки всеобщему мнению оказалось, что хорошо утепленные легкие каркасные дома обладают существенно лучшими характеристиками теплоинерционности, чем традиционные кирпичные. С учетом этих обстоятельств в рассмотрение включена обитаемая теплоинерционность как представляющая наибольший практический интерес.
...
ВЫВОДЫ
При общем взгляде на полученные результаты бросается в глаза, что строительные системы разбились на три группы (не считая изгоя: неутепленной бетонной стены): аутсайдеров (20-40 баллов: кирпич, деревомассив, "канадка" с ППС), "середняков" (70-90 баллов: пенобетон, "канадка" с минватой, теплостен, саман) и лидеров (138-208 баллов: геокар, обе соломенные технологии).

http://sigma.su/index.php/reviews/103

Сравнительная таблица в конце, я думаю, многим будет интересно:
http://sigma.su/var/attachments/reviews/103/1.gif
lebon

С нами с: 26.12.08
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 07 июн, 2009 10:27

budivelnik написав:
для термоінерційності легка - це мінус , бо для однакового рівня теплового комфорту потребує більш потужного кондиціонера

Вот здесь вопрос: откуда данные насчет термоинерционности, очевидно, все должно зависеть от состава и толщины утепления ?

Вся справа в тому що від товщини і матеріалу утеплювача прямо залежить теплопровідність :D
Термоінерційність залежить тільки від ваги і теплоємності матеріалу

Саме на підміні цих понять одне одним і створена табличка на приведених Вами ссилках.
Зверніть увагу супер-пупер соломяна технологія порівнюється не з традиційними тепер цегла+ мінвата( пінопласт ) або бетон + мінвата ( пінопласт ) а з чисто цеглою . або чисто бетонною стінкою . Чисто цегляна або бетонна стінка не може конкурувати по параметру теплопровідність з соломою яка має низьку теплопровідність , тому будинок з цегли або бетону за рахунок більших енерговтрат вистигає швидше :D
Використовуючи пінопласт або мінвату в цегляних або бетонних стінках , можна без проблем досягнути такогож показника теплопровідності як і у пресованої соломи ( і приблизно за ті самі гроші , бо замість стінки з соломяних тюків товщиною 60-80 см можна поставити стінку з бетону 15 см + 15 пінопласту :D )
Враховуючи що вага стінки бетон + пінопласт в 3-30 разів( в залежності від ступеня пресованості соломи і кількості глиняного вяжучого ) вища то і теплоємність такої стіни приблизно на такуж кількість разів - вища , а значить у випадку різких перепадів температу ( наприклад виходячи на вулицю ви відкривши двері випускаєте кілька кубів повітря нагрітого до 20 градусів а на його місце заходить зимове повітря з температурою - 20 градусів ) температура в приміщенні швидше вирівнюється :D
Згадайте мікроклімат в замках з товщиною цегляних стін в 100-150 см . і в будівельних вагончиках з сендвіч панелей з товщиною пінопластової стіни в 8 - 15 см . Теплопровідність цих стінок однакова :D Різна тільки теплоємність :D
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
  #<1 ... 678910 ... 21>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор