Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Если Вы не "крутой" дядя с ЗАПРОСАМИ,.... 2. то же самое, но из оцинковки с полимерным покрытием (вид намного лучше) - 120-150грн максимум.
Ну и скажите мне, откуда Вы взяли 300грн за заборчик из сеточки?! Которому кстати красная цена 50-70грн за метр погонный.....
1 Якщо уважно читали , то повинні були побачити що я всюди писав про оцинковану сітку :D 2 Суперечка почалася з того , що паркан щоб коштувати 5000 доларів повинен був виготовлятись з дорогоцінних металів Навіть у Вас виходить що оцинкована сітка по периметру стандартних 8 соток коштує 150 х 120 = 18 000 грн , а у іншого форумчанина з бетонних блоків 280 х 120 =33 600 грн . Як бачите ні сітка ні бетон до дорогоцінних не відносяться , воріт і фірток в цих розрахунках не має + круті дяді з запросами на такі паркани ( по 2500-5000 у о ) навіть дивитьсь не будуть
Кстати о заборе из бетонных секций.... Одна секция 50х150см - 60/70грн, на забор высотой 2м - 4шт плюс столбик(второй общий) 50грн, итого метр погонный 220грн. Плюс "шоб травка не росла" - 40/50грн. Имеем на выходе максимум 260-280грн. Вопрос: кто и на сколько Вас нагрел....
Ну а я казав про ціну в 300 грн , у Вас вийшло 260-280 Виходить нагріти я Вас хотів на 20 грн погонний метр . Але я у Ваших розрахунках бачу тільки вартість матеріалів . В мене питання а бетонувати стовпчики , ставити плити я за гарні очка повинен Так що виходить що це Ви мене гривень на 50-70 на кожному метрі нагріти хочете
ps
Як бачите навіть Таке просте питання як паркан спокійно може здорожчити будівництво приблизно на 50 баксів квадратний метр
Последний раз редактировалось budivelnik Пт 05 июн, 2009 00:16, всего редактировалось 1 раз.
05-06-2009 а є фірми, які традиційним будівництвом займаються по типових проектах?
Мені просто цікаво , а чим запитання від 5 червня відрізняється від запитання 16 травня :
16-05-2009 Питання: чи є такі фірми в Україні і зокрема у Львові?
Відповідь на це запитання повторювати чи самі вернетесь на першу сторінку і прочитаєте
повернувся на 1-шу сторінку. Жодного лінка і навіть назви фірми. Я не професіонал, щоби бригаду наймати і за ними слідкувати. Треба фірму з іменем, яка спеціалізується в таких послугах...
pasoleg
Добавлено: Пт 05 июн, 2009 00:26
повернувся на 1-шу сторінку. Жодного лінка і навіть назви фірми. Я не професіонал, щоби бригаду наймати і за ними слідкувати. Треба фірму з іменем, яка спеціалізується в таких послугах...
Даю найпростіший лінк з приблизно 200 варіантами пропозицій по будівництву до кольору та вибору Там де в оголошенні є слово ліцензія - це офіційна будівельна організація яка не пошкодувала 2000-10000 уо , навіть якщо не має нічого страшного якщо Ви не збираєтесь будувати багатоповерхівку Організація з іменем це наприклад Карпатбуд , Комфорт-Сервіс . За імя доплатите ще з 100-200 доларів на квадрат
budivelnik писал(а):1 Вам написали і поки що Ви цього не заперечили що погонний метр паркану з слідуючих матеріалів : сітка цегла бетон метал коштує набагато більше ніж 300 грн погонний метр ( це як правило вартістість тільки матеріалів без роботи ) , при чому ці матеріали до дорогоцінних не відносяться
Що Вас ще цікавить по парканах
Вы написали, что метр погонный забора из сетки/бетона стоит намного больше 300 гривен!
Теперь Вам пишет форумчанин:
yuri_m писал(а): 1. забор из оцинковки - высота 1.5-1.8м, погонный метр забора стоит 55-60, с работой и "шоб трава не росла" итого 100грн максимум! 2. то же самое, но из оцинковки с полимерным покрытием (вид намного лучше) - 120-150грн максимум.
Ну и скажите мне, откуда Вы взяли 300грн за заборчик из сеточки?! Которому кстати красная цена 50-70грн за метр погонный.....
Как видите оцинковка С РАБОТОЙ будет стоить 100 гривен. ИЛИ как тут предложили - шифер. Стоимость будет такая же как и оцинковки.
При этом Вы отвечаете - пишите 150 гривен метр за обычную оцинковку... Как Вам не стыдно врать? А до этого вообще писали, что даже сетка больше 300грн за метр стоит.
Считаем: 120*100 = полторы тысячи долларов за заборчик для 8 соток. Ну ворота добавим с установкой. Ну две тысячи. Ну это никак не 5 тысяч.
Точно также вполне приличный забор из бетонных блоков...
Кстати о заборе из бетонных секций.... Одна секция 50х150см - 60/70грн, на забор высотой 2м - 4шт плюс столбик(второй общий) 50грн, итого метр погонный 220грн.
Человек написал - 220 гривен. С работой максимум 280 гривен.
Вы тут же пишите: 280 гривен, но еще видите вам второй раз за работу надо заплатить - типо еще 70 гривен
МДА.
Ну как, теория о том, что любой самый дешевый бюджетный забор стоит больше 300 гривен погонный метр уничтожена?
Philips
Добавлено: Пт 05 июн, 2009 07:54
Кстати о заборе из бетонных секций.... Одна секция 50х150см - 60/70грн, на забор высотой 2м - 4шт плюс столбик(второй общий) 50грн, итого метр погонный 220грн.
Человек написал - 220 гривен. С работой максимум 280 гривен
Людина написала 220 - це вартість тільки 4 бетонних плит висотою 50 см і довжиною 1,5 м 4 * 70(60) / 1,5 м + 50 грн стовпчик = 186 (160) + 50 = 210-236 + портібен бетон для бетонування стовпчиків і фундамету 15 см х мін 50 см х довжину =40 грн + опалубка для цього фундаменту 10 грн + хтось це все повинен викопати + встановити - на бесплатно навіть Ви не згодитесь отже ще гривень скільки Вам не шкода 210(236) + 40 + 10 =260 (286 ) + Ваша робота
Ну как, теория о том, что любой самый дешевый бюджетный забор стоит больше 300 гривен погонный метр уничтожена?
Теорії про самий дешевий паркан по 300 грн м п не існувало. Але вернемось до першоджерел з чого все починалось
Ternopil написав: плюс забор ( навіть самий примітивний тис 5 дол получиться)
Отсыпьте и мне ! Это какой длины забор-то должен быть и из каких драгоценных металлов, чтоб столько стоить ?!
1 Як бачите довжина навіть стандартного паркана може бути 100-150 м і без випендрежу по матеріалам і роботі ( нехай навіть по 200-300 грн м п ) -коштувати 5000 баксів.
2 Те що в процесі суперечки запропонували будувати всього 1/4 паркана ( тільки фасадну сторону ) і доказувати що ця частина не може так дорого коштувати - не моя проблема .
3 Я радий що суперечка про паркан позволила отримати таку кількість інформації по цінам і типам парканів , після якої думаю знайдеться мало бажаючих розказати про можливість будівництва царського палацу під ключ за 400-500 доларів метр квадратний , якщо тільки паркан може потягнути з 50 у о за метр квадратний в цій ціні
От, справді, переконуюсь вкотре, що абсолютна більшість упадистів:
а) не мала нагоди чи бажання бодай поцікавитися цінами будівництва;
б) рекламні оголошення типу "від 130 дол. за м. кв." сприймає як щиру правду;
в) ніколи не замовляли і не оплачували не те що будівництва котеджу/будинку, а навіть банального ремонту в квартирі
Бруківка
Добавлено: Пт 05 июн, 2009 10:04
Бруківка писал(а):От, справді, переконуюсь вкотре, що абсолютна більшість упадистів: а) не мала нагоди чи бажання бодай поцікавитися цінами будівництва; б) рекламні оголошення типу "від 130 дол. за м. кв." сприймає як щиру правду; в) ніколи не замовляли і не оплачували не те що будівництва котеджу/будинку, а навіть банального ремонту в квартирі
г) вместо того, чтобы обсуждать преимущества и недостатки предлагаемых типовых проектов, предпочитают переливать из пустого в порожнее. Это ж интереснее ! Отсюда - вывод: они даже в страшном сне не могут себе представить жизнь за пределами большого города, потому отсутствует предметная заинтересованность обсуждаемой темой.
У меня вопрос к budivelnik, не могли бы Вы прокомментировать вопрос по поводу "канадских" домов ? Просто интересно услышать не "ля-ля" из серии "та это все фигня", а обоснования типа "толщина стен недостаточна для ...". Зараннее спасибо
Мои 5 коп. Параллельно с основной деятельностью веду строительство двух дач в 10 км от Киева. Маленький (зато реальный) отчет:
Домик 10 на 12 метров, 3 этажа.
1 этаж - гараж + подвал + технический. ФБС ...-4-6
2 и 3 жилые. пеноблоки 365
Крыша двускатная.
Участок 10 соток с нуля.
Выполнено: вырубка густого кустарника, планировка, разбивка на местности, разработка котлована 300м3, устройство песчаной подушки 140м3, устройство монолитной ж\б плиты, 1, 2 и 3 этаж с межэтажными монолитными перегородками.
Не сделано: крыша, окна, двери, ступеньки, сети, чистовая отделка.
Израсходовано денег ( материалы, з.п.) по выполненному объему 280 тыс грн.
Сколько еще понадобится...
ЗЫ Как обычно, проводил тендер на возведение стен из пеноблоков. Выяснилась интересная особенность. Местные "фирмы" держат цену 180...220 грн за 1м3. Обратился к вездесущим умельцам-западенцам.
- "Мы соби цину знаемо, трыста висимдэсят в мынулому роци и в цьому також". Теперь я понимаю "будивэльныка". Элитным рабочим - элитную зарплату. Отсюда и цена. Это не киевские нэуки, которые согласны работать за сраных какихто 3...4 тысячи...
leondim_68
Добавлено: Пт 05 июн, 2009 13:30
leondim_68 писал(а): Выполнено: вырубка густого кустарника, планировка, разбивка на местности, разработка котлована 300м3, устройство песчаной подушки 140м3, устройство монолитной ж\б плиты, 1, 2 и 3 этаж с межэтажными монолитными перегородками. Не сделано: крыша, окна, двери, ступеньки, сети, чистовая отделка. Израсходовано денег ( материалы, з.п.) по выполненному объему 280 тыс грн. Сколько еще понадобится...
Ну, і скільки ще потрібно грошей? Є ж якісь прикидки, планування?
І ще - яка загальна (житлова) площа цієї "дічі"?
До речі, Ви про дах забули написати чи теж ще не зроблений?