|
|
![]() Ну, тогда еще вопрос. Есть ли вообще такие услуги, что если я например в выходные вообще машиной не пользуюсь, а только на работу езжу. Чтобы сэкономить как-то?
![]() З метою врахування побажань клієнтів АХА та надання більш гнучкого страхового покриття компанією були розроблені спеціальні програми, які враховують специфіку експлуатації транспортного засобу, а саме:
Програма «Будній день» - страхове покриття надається в робочі дні, встановлені відповідно до чинного законодавства з 00-00 до 24-00 годин.
![]() Интересно, а если надо наоборот - в выходные застраховать. Такое имеется?
![]() Програма «Вихідний день» - страхове покриття надається у вихідні, святкові та неробочі дні, встановлені відповідно до чинного законодавства, з 00-00 до 24-00 годин, а також в день, який передує вихідному, святковому або неробочому дню з 16-00 до 24-00 годин.
![]() Я что еще хочу спросить, меня интересует риск "Угон". Где можно ставить машину - в гараже, на стоянке? У меня нет гаража.
![]() Якщо в тебе немає гаража і ти ставиш автомобіль на вулиці, то в АХА тоді краще. Там різниці немає.
![]() A что вообще считается угоном? Вот если я оставлю машину просто во дворе дома?
![]() Викраденням вважається незаконне заволодіння транспортним засобом шляхом крадіжки, грабежу, розбійного нападу. За цим ризиком покривається викрадення транспортного засобу під час його знаходження в будь-якому місці у будь-який час.
![]() Тоже вопрос, а если мою машину просто поцарапают ключом, что тогда? Как в такой ситуации?
|
|