|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 04 тра, 2009 18:11
petra1000 написав:квестор написав:Звичайно !У пацієнтів при отримані " свіжої крові" відразу рожевіють щічки..і зміцнюється організм.... 
Квесторе! Говорят летом обострение возможно....Новые штамы вирса "банковского гриппа".... (31 банк уже в США помер- свежие данные)....иппотечная инфекция еще не ослабла..... Какова вероятность в палате Б отримання " свіжої крові" ще разок? У нас ведь иппотечная инфекция сопровождается и валютным бронхитом А то может ведь и не хватить уже выписанных пилюль..... 
Погіршення відбувається постійно ...але плавно ..і сподіваюсь ..недовго..
..у США їх занадто багато...
Важко сказати ймовірність отримання....а от НЕОБХІДНІСТЬ є 100%...тому і "Б"... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 19:15
[quote="petra1000"][quote="PROFI2009"]
ЦИЛКОМ ЗГОДЭН С УВАЖАЕМЫМ КВЕСТОРОМ - В ИТАЛИИ НАПРИМЕР ЕСТЬ БАНК КОТОРЫЙ БЫЛ ОСНОВАН В 1492 ГОДУ - У НАС ЕЩЕ ТОГДА ШИШКОЙ СОСНОВОЙ РАСЧЕСЫВАЛИСЬ А ОНЕ УЖЕ ДЕПО БРАЛИ И КРЕДИТОВАЛИ)))[/quote]
Любопытно! Дайте ссылку :D :D :D[/quote]
даю:http://www.mps.it/ кстати еще и на 20 лет память меня подвела - он с 1472 - как раз тогда к Ивану 3 Софья Палеоолог приехала в жены!))))короче - Росссии еще не было!а только московское княжество великое - а уних у же банк основали))
-
PROFI2009
-
-
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 19:51
http://prokuratura.org.ua/modules/news/ ... &navid=316
Цікавенька статейка - посилання взято і форуму
"Ринок банківських послуг
Информация о настоящих владельцах банков"
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 20:37
Квесторе, скажіть будь-ласка, на Вашу думку який на даний момент реальний курс гривні до долара? А то я на цьому сайті начитався багато форумів з апокаліптичними сценаріями (ніби фільм "Армагеддон" переглянув  ), розумні люди пишуть, але здається мені дуже вже перегинають палку. Була би цікава Ваша думка.
Також підкажіть у яких пропорціях (гривня, долар, євро) краще тримати гроші в банках? Знову ж таки на Ваш погляд...
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 22:15
квестор написав:Важко сказати ймовірність отримання....а от НЕОБХІДНІСТЬ є 100%...тому і "Б"... 
Тогда кризис еще впереди!
Я тоже не совсем уверен в том, что "матеря" согласятся на повторное вливание украинским "дочкам" !
Они и первое с неохотой то делали
Вот кажется мне, что летом будет понятно кого в палату А, а кого в морг... 
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 22:20
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 22:22
Что думаете по Альфа Банку? Собираюсь пенести туда немалое депо из Дельты Банка, слышал в первом квартале банк понёс убытки
-
spartak13
-
-
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 22:52
Karabas Barabas написав:Квесторе, скажіть будь-ласка, на Вашу думку який на даний момент реальний курс гривні до долара? А то я на цьому сайті начитався багато форумів з апокаліптичними сценаріями (ніби фільм "Армагеддон" переглянув  ), розумні люди пишуть, але здається мені дуже вже перегинають палку. Була би цікава Ваша думка. Також підкажіть у яких пропорціях (гривня, долар, євро) краще тримати гроші в банках? Знову ж таки на Ваш погляд...
1) Усе залежить від зовнішніх РЕАЛІЙ....будуть намагатись втримати існуючий.
2) Не знаю...але світові сукупні валютні резерви Центробанків мають приблизно наступну пропорцію..дол-60%, євро-25, фунт-4%, ієна-2%, франк-0,2%... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 22:55
spartak13 написав:Что думаете по Альфа Банку? Собираюсь пенести туда немалое депо из Дельты Банка, слышал в первом квартале банк понёс убытки
Палата №В..".слабенькі"..
...мама трішки покашлює...
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 тра, 2009 00:26
Головна проблема, не в чому роздавали....а, КОМУ !!!
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
|