ФРС, Дадлі: рівень безробіття є неприйнятним; вирішується питання про продовження QE.
- ЦБ оцінить прогнози щодо зайнятості і інфляції для того, щоб вирішити, чи потрібно продовжувати купівлю казначейських облігацій в 2013 р. - Темпи створення робочих місць є недостатніми для того, щоб радикально переломити ситуацію на ринку праці - Темпи зростання ВВП "розчаровують" - Сенді може відняти у показника ВВП за 4 кв. 0,25-0,50% - Безробіття залишається на неприйнятно високих рівнях - Виробнича активність в США залишається слабкою - Інфляція знизилася порівняно з минулим роком; відповідає цільовому рівню ФРС
Це не обіцянка QE4, але дуже близько до нього, коментують трейдери.
кінець кінцем я дочекався хто ж висловить моі думки щодо австралійця англійською мовою :
The Aussie looks poised to continue its heaviness, the bank suspects, "although in the context of a still-soft USD, bearish AUD views are going to better expressed on various crosses (e.g. AUD/EUR and AUD/NZD) than outright AUD/USD shorts" NAB adds.
Wall по єні та єйним кросам не дать ніякоі можливості перезайти. вийшов з CHFJPY по 86,35 (втретє)) та був щасливий пару днів, а потім локті кусав )))
невже ми пропустили з тобою вхід у позицію, котра за місяць-два могла забезпечити річну зарплатню рядового трейдуна ??? ось так, вистраждали - виплекали ідею, а скористатися ніц.
хто я тоді ? - щипач та незграба )
ну нехай тоді мене трійця витягує : Єва, Фунтєг та Срібло !
ЛОБ Думаю що 16-го попит виросте з їхніми виборами( надіюсь у них не те що у нас ) І ще про Модіс; Цитата The Moody's decision to downgrade the ESM gave an otherwise quiet market a small jolt. Of course, trading is thin late on a Friday. The single currency was at $1.2988, down from $1.3004 just before the downgrade, according to EBS via CQG. The European Stability Mechanism was downgraded to Aa1 from AAA. The currency move is relatively muted, and the euro is still up about 0.10% on the day vs USD. EUR/JPY also ticks down on the downgrade news, but on the day, it's up about 0.5%. (matthew.walter@dowjones.com) А тут у мене все очікувано, головне терпіння та дотримання власної ТС, як здається давно це було...... http://fotohost.org/images/a1595434-43kB.gif