FIBO Group написав:Обещал товарищу Wall-у веер. Вот. Что интересно: в понедельник веер проходил на 1,3420, хай по евро 1,3403. Почти как в аптеке, если учесть масштаб.
FIBO Group написав:Обещал товарищу Wall-у веер. Вот. Что интересно: в понедельник веер проходил на 1,3420, хай по евро 1,3403. Почти как в аптеке, если учесть масштаб.
не знаю, що можна додати до тонн макулатури, що вийшла з під мого пера ))
на графіку не має жодної зайвої лінії : ішимоку разом з трендовими похилими та горизонтами (як відкатними фібо так і субєктивно визначеними важливими рівнями) працює як дороговказ
що ще потрібно трейдеру ?
штампувати угоди з ордерами ??? чи радіти співпадінню ціни з якоюсь лінією ... на трильйонному ринку треба бути вдячним будь-якому помічникові чи раднику !
не знаю, що можна додати до тонн макулатури, що вийшла з під мого пера ))
на графіку не має жодної зайвої лінії : ішимоку разом з трендовими похилими та горизонтами (як відкатними фібо так і субєктивно визначеними важливими рівнями) працює як дороговказ
що ще потрібно трейдеру ?
штампувати угоди з ордерами ??? чи радіти співпадінню ціни з якоюсь лінією ... на трильйонному ринку треба бути вдячним будь-якому помічникові чи раднику !
Звичайно треба бути вдячним. Після твого впевненого" обмахнулась веєром і пішла далі..." я подумав що в мене завис термінал
ти хтів трейд з тісним стопом ? - бай фунт з поточних - стоп 1,5970 ! якщо ризик 50 копійок приймаєш ...
ПС. сигнал слабкий, визнаю ))[/quote] Надіюсь останнє речення навернуло тебе на правильні думки. А згадав( не хочу нічого доказувати!!!!!!!! просто поділюсь своїм спостереженням) до перечисленних вище терміналів в трендові та горизонти входить набір МА 21/55/89/100/200 і поки на денному не вишикуються по величині великих рухів не чекаю. ИМХО
Востаннє редагувалось Wall в Чет 17 січ, 2013 17:55, всього редагувалось 1 раз.
Wall написав:Все як і раніше; якшо дол/франк на північ то євра в дзеркалі.........
Та невже? Якщо подивитись на те, що відбулося з минулого четверга, то ця солодка парочка йшла на північ разом! З лоу 10 січня 0,9124 свісс відріс до 0,9354 сьогодні. Євро прочимчикував с 1,3038 до 1,3403. Ось що буває, коли євросвісс зривається з цепу.
Wall написав:Все як і раніше; якшо дол/франк на північ то євра в дзеркалі.........
Та невже? Якщо подивитись на те, що відбулося з минулого четверга, то ця солодка парочка йшла на північ разом! З лоу 10 січня 0,9124 свісс відріс до 0,9354 сьогодні. Євро прочимчикував с 1,3038 до 1,3403. Ось що буває, коли євросвісс зривається з цепу.
Все як і раніше;Там десь вище було; при умові , що євро/франк 1,2 в комі......
Ось що буває, коли євросвісс зривається з цепу.
при найпершому дотикові до 1,25 - сподіваюсь справу вже вирішено )) - матиму за честь виставити експерту з Фібо-кумпанії пляшку витриманого вірменського ...