ЛОБ написав:Wall ну поясни мені недалекому, як може працювати фібо вєєр в аптренді, котрий побудований на значно коротший фрактал, та ще й висхідний промінь чудесно за збігом обставин має стимувати зверху ріст ціни ???
повна маячня )))
Шановна громада, ви тiльки подивiться на нього! Це пише людина, яка хiба що не молиться на отую Iщiмоку - iндикатор, який набагато суб`єктивніший за більшість інших! При нанесені вєєра від трейдера вимагаеться лише вибрати дві точки (частіше навіть одну) - решта від нього не залежить. А скільки параметрів висмоктати з пальця потребує від тебе твоя кохана Іщімока? )
вона Ішимока кохана - тому що одна ! але ж не декілька променів вєєра - не спрацював один - дай, Боже, спрацює інший, а ні - то ще є іх до (видумали навіть останній оплтот на 86,5 %) 100 % )))
про смаки в та можна посперечатися - це не театр або живопис !!! чиста математика та ... кохонас )))
далі не все так просто, як здається. ще раз наголошую про наближення засідання фомки 30 січня !!! можливий контрольний постріл доверху має спонукати жорсткий (бо тупий ?) фікс баксо/єни та усіх єнових крос-курсів
Машками мірятись не будемо(С) Чорна Exponential moving avereage Стоп би був правильніший під 1,59, але я як і говорив чекаю іншого напрямку....... http://fotohost.org/images/a155ce2e-50kB.gif
як і очікувалось, (останній) вхід на теоретичних (з теорії ТА) стопах виправдовує себе на момент : за нижню межу хмарини заступили - до 200-денної змінної не дотягнули, але стопи (мали) з`їсти !!!
маємо відпрацювати канаву, в котру затягнули фунт продавани ?
ПС. різниця між каналом автору відома )))
Востаннє редагувалось ЛОБ в Чет 17 січ, 2013 14:42, всього редагувалось 1 раз.
маємо відпрацювати канаву, в котру затягнули фунт продавани ?
ПС. різниця між каналом автору відома )))
На мій погляд так було б логічно, як ринок вирішить подивимось... Вже чую рекомендації з поточних і євру,іфунт ба навіть франк та йєну.......... Я такого підходу не розумію і не сприймаю.......