Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ratatui, добрый день! После проверки было выявлено, что указанный Вами номер не принадлежит Альфа-Банку.
Значит есть работа для вашей безпеки. Кто-то хулиганит.
Ratatui, дополнительно отправим запрос на безопасность. Уточните, пожалуйста, в личном сообщении, на какой номер телефона поступил звонок, приблизительное время звонка.
1. прийшло смс: Вітаємо з новою кредитною карткою! Розраховуйтесь та отримуйте 75 грн за 1-ші покупки картою протягом 30 днів.
2. на сайті https://alfabank.ua/creditcard/eco/podyakasite.php *отримайте 100 грн у вигляді бонусів на Ваш бонусний рахунок у програмі лояльності “Подяка щодня” за активацію картки ЕКО “Максимум” (після проведення будь-яких операцій на суму від 50 грн)
прохання пояснити що треба зробити покроково для отримання цих бонусів на гарячку та у відділення не піду - там вже був. відповіді - хто в тин хто в ворота.
ЗІ в минулий понеділок був оформив карту екомаксимум
mephala написав:прохання пояснити що треба зробити покроково для отримання цих бонусів на гарячку та у відділення не піду - там вже був. відповіді - хто в тин хто в ворота.
Щоб отримати 75 грн кешбеку на картку: розрахуватись протягом 30 днів в аптеці, супермаркеті, АЗС - по 25 грн за кожен перший розрахунок, гроші прийдуть протягом 10 днів. Підтверджую, це було. Для 100 грн в Еко-бонусами: отримати бонусну карту Еко Маркету, зареєструватись в програмі "Подяка щодня" (http://www.podyaka.eko.com.ua/site/), під'єднати вашу карту Еко-Максимум від альфа банку до своєї бонусної карти Еко маркету в особистому кабінеті (на звороті кредитки під штрих-кодом є номер"А00000....." - цей номер і приєднати). Розрахуватись картою будь де на суму більше 50 грн. Потім - чекати наступного місяця, бонусних 100 грн повинні з'явитись на бонусному рахунку.
Проблеми: кредитка може не підв'язуватись (мені писало, що карта не активована). По зверненню на гарячу лінію сказали, що внесуть протягом місяця і запевняли, що можна почати користуватись і до цього моменту, 100 гривен все одно прийдуть. Я цей момент не простежив, тому підтвердити не можу.
я звісно дякую але хотілося б почути офпреда. бо на гарячці й у відділенні я почув наступне:
по п.1 гарячка сказала в них зовсім немі інфи й перепитували чи в мене смс з альфи. у відділенні сказали - можете просто розраховуватись й вам нарахують.
по п.2 на гарячці сказали що розрахйтеся будь де та на будь яку сумму й вам нарахують 100 грн бонусів. Зауваживши що стан бонусів я можу перевіряти в інетбанку. у відділенні сказали що це були не всім по 100 грн а це був розіграш й він уже закінчився.
так шо я хотів би послухати третю офіційну сторону =)
Bobb написав:Щоб отримати 75 грн кешбеку на картку: розрахуватись протягом 30 днів в аптеці, супермаркеті, АЗС - по 25 грн за кожен перший розрахунок, гроші прийдуть протягом 10 днів.
а якщо перша покупка в супермаркеті на 17 грн була - то вже стратив? )