Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Какое особенное внимание? Не фантазируйте. Она ко всем приставала и спрашивала, по какому поводу пришли и к какому менеджеру идти. Типа, модерировала очередь. Но лучше б она у себя в будке сидела. Куда потом и отправилась, кстати.
Артём написав:Какое особенное внимание? Не фантазируйте. Она ко всем приставала и спрашивала, по какому поводу пришли и к какому менеджеру идти.Типа, модерировала очередь. Но лучше б она у себя в будке сидела. Куда потом и отправилась, кстати.
Артём написав: Я зашел в отделение, стал в электронную очередь, оторвал себе билетик с номером. Сидел, никого не трогал. Подлетела ко мне эта баба и стала все выяснять. Сообщать ей сколько я собираюсь держать денег, при клиентах, я не обязан.
Может Вас без очереди, как будущего ВИП клиента, хотели обслужить
Артём написав:Какое особенное внимание? Не фантазируйте. Она ко всем приставала и спрашивала, по какому поводу пришли и к какому менеджеру идти.Типа, модерировала очередь. Но лучше б она у себя в будке сидела. Куда потом и отправилась, кстати.
а причину отказа озвучили?
Киев отклонил вашу анкету. Всё. Собственно, при чем здесь одобрение киева, если это дебетка, а не кредитка, я так и не понял. А мне не объяснили. Не дадим и все тут. Не дадите и фиг с вами. 2 часа только убитых жалко. Еще и по снегопаду пришлось бегать.
Квесторе_поверніться написав:А де в ДКБО Альфи про несхвалення анкети клієнта і відмова в обслуговуванні?
это норма закона о финмониторинге . .при чем тут дкбо? дкбо вступает в силу с момента как он стал клиентом альфы .. а он не стал клиентом альфы - при чем тут дкбо
любой банк может отказать в обслуживании клиенту просто так .. формально сославшись на Закон
Стаття 10. Відмова суб’єкта первинного фінансового моніторингу від проведення фінансової операції
відмовитися від встановлення (підтримання) ділових відносин (у тому числі шляхом розірвання ділових відносин) або проведення фінансової операції у разі, коли здійснення ідентифікації та/або верифікації клієнта (у тому числі встановлення даних, що дають змогу встановити кінцевих бенефіціарних власників (контролерів), є неможливим або якщо у суб’єкта первинного фінансового моніторингу виникає сумнів стосовно того, що особа виступає від власного імені;
відмовитися від проведення переказу в разі відсутності даних, передбачених частинами дванадцятою і тринадцятою статті 9 цього Закону;
відмовити клієнту в обслуговуванні (у тому числі шляхом розірвання ділових відносин) у разі встановлення факту подання ним під час здійснення ідентифікації та/або верифікації клієнта (поглибленої перевірки клієнта) недостовірної інформації або подання інформації з метою введення в оману суб’єкта первинного фінансового моніторингу.
банк счет что он ввел его в оману - отказ в обслуживании
IMPRINTER Боже, какая омана?! Я НЕ просил кредит. Я свои принес деньги в банк!!! Вам ПУМБ уже совсем разум затмил с финмоном! Я на все вопросы ответил. Все подписал. Кроме карты больше ничего не просил.
Артём написав:IMPRINTER Боже, какая омана?! Я НЕ просил кредит. Я свои принес деньги в банк!!! Вам ПУМБ уже совсем разум затмил с финмоном! Я на все вопросы ответил. Все подписал. Кроме карты больше ничего не просил.
Зверніться в Альфу з інформаційним запитом, чому Вам відмовили в обслуговуванні. На протязі 10 днів банк повинен відповісти.