Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
vermont написав:2. Отключить услугу Альфа-Чек можно обратившись в отделение банка с паспортом для написания заявления. Если поменять Альфа-чек на пуши в мобильном приложении для всех карт этого будет недостаточно чтобы не снимали 8 грн? Обязательно надо как при совдепе идти в отделение писать заявление?
исчорас Альфа-чек -- эт услуга инфор-я об операцияХ. Услуга может предоставляться в виде СМСок или пушей. Перейти на пуши мона тока в апликухе. Перейти, а не отключить вааще. А вот шобы отключить вааще нуна таки топать в отделение
Козак-характерник написав:Alfa_Bank Пані Алла, добрий день! Хоча він і не добрий. Покращення в дії... Зайшов в МАБ зробити переказ. Мене викинуло з МАБу. При повторній спробі увійти виплило таке...
Подзвонив, пройшов ідентифікацію. Пройшов квест реєстрації наново. Зайшов в МАБ зробив переказ. Вийшов. При повторному вході, знов напис про блокування. І 5 хвилин не минуло. Дзвоню вдруге. Цікавлюся причиною. Причину назвати не можуть, а посилаються на те, що служба безпеки вважає, що підозрілі дії якісь. При спробі повторної ідентифікації запитали про стаціонарний номер. Я вже його не пам'ятаю. Ідентифікацію не пройшов, хоча пропонував озвучити паспортні дані, ІПН, кодове слово. Оператор відмовила, тільки стаціонарний тіліпон подавай. Сказала,що або через добу дзвонити, щоб спробувати повторно ідентифікацію провести чи звертатися до персонального менеджера. Що це за знущання?
Питання: Оператор, вимагаючи номер стаціонарного тіліпон діяла згідно інструкції Альфа банку? Чи дійсно не можна пройти ідентифікацію без стаціонарного тіліпона? Адже я міг надати будь які інші дані (паспорт, іпн, кодове слово). Адже я успішно проходив ідентифікацію у першого оператора 5 хвилин тому без стаціонарного номера.
Пропозиція: озвучте нам всім які операції є підозрілими, щоб не попадати на блокування.
Це ганьба! Створюєте власноруч проблему клієнту, відбираєте час і не вирішуєте. Це неповага. Ганьба!
П.С. Як припущення. Так як використовую VPN можливо із за того що ай пі адреси різні блокують. Скажіть цим розумникам зі служби безпеки про це...І нехай виключать цей момент зі списку підозрілих дій. Дурнею займаються. Імітують бурхливу діяльність, а банк занепадає по якості обслуговування. Додзвонитися важко стає у порівнянні з попереднім часом.
Козак-характерник, доброго дня. Доступ розблокований. Вибачте за незручності. Пройдіть, будь ласка, реєстрацію. Претензію оформила. Очікуйте розглядання. Список підозрілих операцій озвучити не можу.
Козак-характерник написав:Alfa_Bank Пані Алла, добрий день! Хоча він і не добрий. Покращення в дії... Зайшов в МАБ зробити переказ. Мене викинуло з МАБу. При повторній спробі увійти виплило таке...
Подзвонив, пройшов ідентифікацію. Пройшов квест реєстрації наново. Зайшов в МАБ зробив переказ. Вийшов. При повторному вході, знов напис про блокування. І 5 хвилин не минуло. Дзвоню вдруге. Цікавлюся причиною. Причину назвати не можуть, а посилаються на те, що служба безпеки вважає, що підозрілі дії якісь. При спробі повторної ідентифікації запитали про стаціонарний номер. Я вже його не пам'ятаю. Ідентифікацію не пройшов, хоча пропонував озвучити паспортні дані, ІПН, кодове слово. Оператор відмовила, тільки стаціонарний тіліпон подавай. Сказала,що або через добу дзвонити, щоб спробувати повторно ідентифікацію провести чи звертатися до персонального менеджера. Що це за знущання?
Питання: Оператор, вимагаючи номер стаціонарного тіліпон діяла згідно інструкції Альфа банку? Чи дійсно не можна пройти ідентифікацію без стаціонарного тіліпона? Адже я міг надати будь які інші дані (паспорт, іпн, кодове слово). Адже я успішно проходив ідентифікацію у першого оператора 5 хвилин тому без стаціонарного номера.
Пропозиція: озвучте нам всім які операції є підозрілими, щоб не попадати на блокування.
Це ганьба! Створюєте власноруч проблему клієнту, відбираєте час і не вирішуєте. Це неповага. Ганьба!
П.С. Як припущення. Так як використовую VPN можливо із за того що ай пі адреси різні блокують. Скажіть цим розумникам зі служби безпеки про це...І нехай виключать цей момент зі списку підозрілих дій. Дурнею займаються. Імітують бурхливу діяльність, а банк занепадає по якості обслуговування. Додзвонитися важко стає у порівнянні з попереднім часом.
Оператор действительно действовал по инструкции. Так что надо помнить все свои данные.
Козак-характерник, доброго дня. Доступ розблокований. Вибачте за незручності. Пройдіть, будь ласка, реєстрацію. Претензію оформила. Очікуйте розглядання. Список підозрілих операцій озвучити не можу.
При спробі зареєструватися наново пише, що доступ заблокований.
cdj2 написав:Оператор действительно действовал по инструкции. Так что надо помнить все свои данные.
Отправлено с моего SM-A300FU через Tapatalk
Добре, я тільки запитав. Я ж не звинувачую оператора, а лише питаю, чи діяла правильно? Суть не в тому. З інтервалом 5 хвилин блокують доступ. Стандартне пояснення, що підозрілі дії. В чому? Здогадайся сам... Так можна і по 10 разів на день приколюватися.
Driver написав:Ув. представитель, спасибо за ответ.
В таком случае вопросы такие: 1) будет ли плата за пуш-уведомления? 2) как правильно отключить СМС (и пуш?) уведомления, чтобы не было платы 8 грн/мес? 3) почему мне не пришла СМС о введении платы? о_0 (все вопросы по пакету "Ультра")
Driver, добрый день. 1. Не будет: https://alfabank.ua/upload/changes-tari ... 300918.pdf. 2. Отключить услугу Альфа-Чек можно обратившись в отделение банка с паспортом для написания заявления. 3. По техническим причинам отправка СМС приостановлена. Будут отправлены позже.
2. Отключить услугу Альфа-Чек можно обратившись в отделение банка с паспортом для написания заявления. Если поменять Альфа-чек на пуши в мобильном приложении для всех карт этого будет недостаточно чтобы не снимали 8 грн? Обязательно надо как при совдепе идти в отделение писать заявление?
vermont, добрый день. Пуш-сообщения подключаются через Альфа-Мобайл. Отключение услуги Альфа-Чек подразумевает отказ от услуги информирования посредством и СМС, и Пуш-сообщений.
Т.е. нуна обновить список контрольных ответов: наличие стац. тел, наличие депозитов в тугриках и пиастрах, последние 5 операций по всем счетам. Глянуть в паспорте есть ли жена и када расписались. кстати, мож и букетиком пора супругу порадовать Ещё лучше вспомнить хто вы по гороскопу восточному и друидов. Наверное стоит заглянуть в офицерскую книжку и глянуть ВУС и размер противогаза. Бирку на трусах тож стоит проверить, шо там за размер затерся