Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
щось дуже все складно з тим Максимум 2.0. Картку замовляв онлайн. Коли прийшов забирати, спеціаліст не змогла в системі знайти як активувати картку, і зі словами активуєте її самостійно в МАБі видала мені конверт з карткою. До МАБу доступ появився, але картки там немає. Гарячка спочатку казала, шо активують картку, тепер каже йти знову у відділення підписувати договір. у всіх так складно проходив цей процес?
mephala написав:ОфПреду не могу найти новость где говорится про добавление изи в качестве халявной пополняхи и отмены мзды за пополнение через банкоматы с кэшином. можете дать ссыль на нее?
balance написав:щось дуже все складно з тим Максимум 2.0. Картку замовляв онлайн. Коли прийшов забирати, спеціаліст не змогла в системі знайти як активувати картку, і зі словами активуєте її самостійно в МАБі видала мені конверт з карткою. До МАБу доступ появився, але картки там немає. Гарячка спочатку казала, шо активують картку, тепер каже йти знову у відділення підписувати договір. у всіх так складно проходив цей процес?
balance, доброго дня. Розбираюся у вашому питанні. Відпишусь.
patrikk написав:У Вас именно в РД подключилась? Офпред вроде говорила, что подключается в РД, а отключить можно начиная со следующего дня. То есть никак ее не обойти, получается? Я новую карту получил, но не решаюсь активировать, так как сумма задолженности большая в следующую РД и мне кажется лучше пока остаться в старом тарифе за 60 грн...
Stringer написав:То что вы прочитали и процитировали, как раз и описывает как обойти страховку - написать в чат или позвонить на горячку и отключить после рд
Это понятно, но ведь в РД подключится страховка (не помню название) и спишется 1% от суммы задолженности на РД, а при 20к это будет намного больше, чем 60 грн. Или я чего-то не понимаю? Я, кстати, перевыпускал Максимку по сроку в этом сентябре и никакая страховка не подключилась, хотя после 01.02.2019 не отключал. Сейчас же Алла почти наверняка всем включает, чтобы собрать деньжат при повальном перевыпуске Максимум 2.0.
balance написав:щось дуже все складно з тим Максимум 2.0. Картку замовляв онлайн. Коли прийшов забирати, спеціаліст не змогла в системі знайти як активувати картку, і зі словами активуєте її самостійно в МАБі видала мені конверт з карткою. До МАБу доступ появився, але картки там немає. Гарячка спочатку казала, шо активують картку, тепер каже йти знову у відділення підписувати договір. у всіх так складно проходив цей процес?
balance, доброго дня. Розбираюся у вашому питанні. Відпишусь.
З вами найближчим часом зв'яжеться співробітник відділення та проінформує як вирішити питання.