Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ой+ написав:Так не користувався розстрочками по еко-картці, ще раз поточню. Умови задачі приблизно такі. Загальна заборгованість 6400. 2 розстрочки на 2400 від 24 жовтня. Післязавтра РД. Щоб залишитись в грейсі потрібно заплатити: а) 4000 грн. б) 4400 грн. в) інша сума.
Ну на первый вгЗляд достаточно 6400 - 2400 = 4000, это шобы на РКО не попасть Но лучше дождаться утра за день до РКО, и уже от той красной суммы, шо появится в МАБе отнять Рассрочки и все блоки. В день РКО(РД) убедиться до 12:00, шо таки блоки не провелись и заХаситься по счету. Алес.
а зачем эти танцы с "дождаться утра за день до РКО" ? просто после 12 в РД смотрится крассная сумма и гасится в ноль по счету. танцы "смотреть перед РД" актуальны только если РД выпадает на выхи.
lov2108 Наразі у всіх навколишніх усюдах (єуропи, запоребрики, хіба окрім бацьки) йде тренд на здешевлення і практично нівелювення депозитних ставок тим більше по валюті тому стратегічний крок по Н-річній інвестиції як на мене виглядає логічним і виправданим
Інша річ, що треба обдумати ризики. Валютний, "страновой" та інші
по сумі - гадаю в 2021 приймуть 600К фонд і буде значно веселіше ніж зараз застаріла захудала двохсотка
Добрий день! Таке питання,підприємство своїх співробітників переводить на зарплатні картки альфа-банку(до цього робітники отримували кошти готівкою в касі підприємства).Цікавлять плюси і мінуси цього банку на майбутнє... І яку можуть зарплатну картку видати...Я маю на увазі назву цієї картки...На сайті альфі не зовсім зрозумів...
rostik написав:Добрий день! Таке питання,підприємство своїх співробітників переводить на зарплатні картки альфа-банку(до цього робітники отримували кошти готівкою в касі підприємства).Цікавлять плюси і мінуси цього банку на майбутнє... І яку можуть зарплатну картку видати...Я маю на увазі назву цієї картки...На сайті альфі не зовсім зрозумів...