Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
mihasik написав:В декабре заканчивается максимум, вроде как выслали ред (в приложении уже светится). Напомните пожалуйста процедуру. Получаю карту,перехожу на пуши,отключаю две страховки,после первой РД опять проверить отключение страховок.Правильно понимаю? Вопрос: 1. откл.страховок через чат или нужно идти в отделение? 2. Что делать со старой картой, на каком этапе происходит переход на новую карту, лимит,рассрочки, траты...когда можно пользоваться новой картой?
Добрый день. Получаете новую карту, старую аннулируйте, новую активируйте и перейдите на пуш. Тариф поменяется в ближайшую РД. После РД проверьте страховки (ФР можно и до РД, но НС только после РД). 1. Можно чат, гор.линия. 2. Счет у вас остается, с лимитом, тратами, рассрочками, задолженностью и т.д. Карта - это ключ к нему, ею можете пользоваться сразу.
После получения, я могу до конца месяца ещё пользоваться старой картой, а в последний день перейти?
Кочевник написав:Якщо відкритий ще старий пакет, то у відділенні не можуть відкрити депо.
Як тільки з`явилися нові пакети. Персмен не змогла відкрити новий валютний депозит. Система не дозволяла. (Реально у формі відкриття депо не відкривалвся депо). Відкрив відразу з персменом через МАБ. В мене був і є досі - Платинум Блек.
Так, дійсно система просить новий Пакет. Можна зняти кошти і внести через касу на депозит. Але в МАБ оформити легше, тому допопомагаємо клінту в банкінгку.
І я про це відразу написав. Персональний менеджер працює без нарікань. Можете її преміювати
Кочевник написав:Якщо відкритий ще старий пакет, то у відділенні не можуть відкрити депо.
Як тільки з`явилися нові пакети. Персмен не змогла відкрити новий валютний депозит. Система не дозволяла. (Реально у формі відкриття депо не відкривалвся депо). Відкрив відразу з персменом через МАБ. В мене був і є досі - Платинум Блек.
Так, дійсно система просить новий Пакет. Можна зняти кошти і внести через касу на депозит. Але в МАБ оформити легше, тому допопомагаємо клінту в банкінгку.
І я про це відразу написав. Персональний менеджер працює без нарікань. Можете її преміювати
Дякую. Обов'язково передам, що ви відмітили її роботу.
Solar_simfi написав:Встановив Sense, дізнався стаж з Альфа-банком. Інші переваги у порівнянні зі старим додатком наразі неочевидні
Доброго дня. Там буде з часом більше функцій і можливостей, і ви зможете оцінити переваги. Вже зараз можна створювати шаблони, позширена кількість шаблонів для оплати комунальних послуг, наприклад, і багато іншого.