|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 17 лют, 2021 11:34
Уважаемая Alfa-Bank! Разрешите уточнить: эти сроки (до 20:00) касаются всех трех каналов пополнения: Sense SuperApp/Alfa-Mobile/My Alfa-Bank? Это точно? Это очень важный момент, с учетом того, что, как показал опыт, в Сенсе все работает слегка не так, как, например, в Альфа Мобайле...
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1065 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Сер 17 лют, 2021 11:39
Искатель написав:Разрешите уточнить: эти сроки (до 20:00) касаются всех трех каналов пополнения: Sense SuperApp/Alfa-Mobile/My Alfa-Bank? Это точно? Это очень важный момент, с учетом того, что, как показал опыт, в Сенсе все работает слегка не так, как, например, в Альфа Мобайле...
Доброго дня. Строки поповнення / оформлення депозитів однакові для всіх трьох сервісів.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1415 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 17 лют, 2021 14:49
Alfa_Bank написав: antey718 написав:Alfa_BankПочему mcc-код 7994 (видеоигры/компьютерные игры) попал в исключения и по нему не начисляются баллы кешью? В других банках в этом коде не видят ничего военного и начисляют кэшбек в категориях типа развлечения.
Доброго дня. У кожної ПВ свої правила. Згідно наших, даний МСС у виключеннях.
Скажіть, а для акції 3х30 грн за оплату з картки з відповідним банером годиться оплата комуналки на сторонніх сайтах з МСС 4900 чи ні? На пакетних картках за такі оплати Кеш'Ю не нараховують?
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2021 14:51
kreuz написав:МСС 4900
Не годится, т.к. покупка с МСС 4900 не является Кеш'Ю-покупкой
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 17 лют, 2021 15:05
kreuz написав:Скажіть, а для акції 3х30 грн за оплату з картки з відповідним банером годиться оплата комуналки на сторонніх сайтах з МСС 4900 чи ні? На пакетних картках за такі оплати Кеш'Ю не нараховують?
Доброго дня. Потрібно, щоб МСС покупки брав участь у Кеш'Ю.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 17 лют, 2021 15:18
antey718 написав:Alfa_BankПочему mcc-код 7994 (видеоигры/компьютерные игры) попал в исключения и по нему не начисляются баллы кешью? В других банках в этом коде не видят ничего военного и начисляют кэшбек в категориях типа развлечения.
Дюже свинской МСС)
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2021 16:18
Alfa_Bank написав: kreuz написав:Скажіть, а для акції 3х30 грн за оплату з картки з відповідним банером годиться оплата комуналки на сторонніх сайтах з МСС 4900 чи ні? На пакетних картках за такі оплати Кеш'Ю не нараховують?
Доброго дня. Потрібно, щоб МСС покупки брав участь у Кеш'Ю.
Гаразд, зрозумів. А ще знов поставлю питання, котре вже мабуть другий рік ніяк не вирішується. Раптом, щось змінилося. Хочу відкрити депозит(и) Дитячий на тривалий строк у доларах, розуміючи, що на нього діятиме окрема від мого РНКОПП гарантія ФГВФО. Але наразі ставка за ним менша, аніж на такий самий, що можу відкрити на себе, через те, що Дитячий відкрити в онлайн неможливо. Звичайно, 4.75% замість 5% також пристойна ставка, але треба навпаки підвищувати привабливість таких вкладів, бо вони здатні значно збільшити суму вкладів фізичних осіб без ризику (або з невеликим та неочевидним) виходу за межі суми, збільшення якої шановне товариство чекає вже так само не перший рік... То чи є у Альфи, що запропонувати з цього приводу? Може хоч до Дня народження дитини ставку за такими депозитами можна було б зрівняти з дорослими?
-
kreuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2021 16:21
kreuz написав:А ще знов поставлю питання, котре вже мабуть другий рік ніяк не вирішується. Раптом, щось змінилося. Хочу відкрити депозит(и) Дитячий на тривалий строк у доларах, розуміючи, що на нього діятиме окрема від мого РНКОПП гарантія ФГВФО. Але наразі ставка за ним менша, аніж на такий самий, що можу відкрити на себе, через те, що Дитячий відкрити в онлайн неможливо. Звичайно, 4.75% замість 5% також пристойна ставка, але треба навпаки підвищувати привабливість таких вкладів, бо вони здатні значно збільшити суму вкладів фізичних осіб без ризику (або з невеликим та неочевидним) виходу за межі суми, збільшення якої шановне товариство чекає вже так само не перший рік... То чи є у Альфи, що запропонувати з цього приводу? Може хоч до Дня народження дитини ставку за такими депозитами можна було б зрівняти з дорослими?
Доброго дня. Поки нічого такого запропонувати не можемо. Але пропозицію внесу.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 17 лют, 2021 16:30
Alfa_Bank написав: kreuz написав:А ще знов поставлю питання, котре вже мабуть другий рік ніяк не вирішується. Раптом, щось змінилося. Хочу відкрити депозит(и) Дитячий на тривалий строк у доларах, розуміючи, що на нього діятиме окрема від мого РНКОПП гарантія ФГВФО. Але наразі ставка за ним менша, аніж на такий самий, що можу відкрити на себе, через те, що Дитячий відкрити в онлайн неможливо. Звичайно, 4.75% замість 5% також пристойна ставка, але треба навпаки підвищувати привабливість таких вкладів, бо вони здатні значно збільшити суму вкладів фізичних осіб без ризику (або з невеликим та неочевидним) виходу за межі суми, збільшення якої шановне товариство чекає вже так само не перший рік... То чи є у Альфи, що запропонувати з цього приводу? Може хоч до Дня народження дитини ставку за такими депозитами можна було б зрівняти з дорослими?
Доброго дня. Поки нічого такого запропонувати не можемо. Але пропозицію внесу.
Наразі депозит виглядає Дискримінаційним  , а не Дитячим, тож зробіть щось із ним.
-
kreuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2021 21:20
kreuz написав:Наразі депозит виглядає Дискримінаційним  , а не Дитячим, тож зробіть щось із ним.
)) такие сейчас в 95% банков, а кто прошлое помнит - и во всех 100
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-