|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 25 лип, 2021 09:48
Доброго дня. У додатку по карті Travel відображається один доступний прохід в лаунж до кінця року, хоча ця послуга за карткою з січня 2020 року не використовувалась, вимоги щодо витрат виконані. Перевірте, будь ласка, номер картки у ПП.
-
flawyer
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лип, 2021 08:37
flawyer написав:Доброго дня. У додатку по карті Travel відображається один доступний прохід в лаунж до кінця року, хоча ця послуга за карткою з січня 2020 року не використовувалась, вимоги щодо витрат виконані. Перевірте, будь ласка, номер картки у ПП.
Доброго дня. Дивлюся. Відпишусь у ПП.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1415 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 26 лип, 2021 11:32
Alfa_Bank написав: flawyer написав:Доброго дня. У додатку по карті Travel відображається один доступний прохід в лаунж до кінця року, хоча ця послуга за карткою з січня 2020 року не використовувалась, вимоги щодо витрат виконані. Перевірте, будь ласка, номер картки у ПП.
Доброго дня. Дивлюся. Відпишусь у ПП.
Зараз у цифровому банку Sense SuperApp не відображається кількість безкоштовних проходів у Lounge Key всіх клієнтів. Доступність сервісу клієнт може перевірити: - у Viber/Telegram чат-боті Visa (Visa Ukraine) додати картку за допомогою кнопки "Visa Travel"; - порахувати самостійно (відняти від загальної кількості доступних послуг на рік кількість витрачених проходів). Приносимо вибачення за незручності.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 26 лип, 2021 13:38
А как проходит оформление рассрочки с предавторизацией покупки? От я заправился на КЛО, блоканули 1000грн, потом сделали скидку на 60грн Рассрочку на скока предложат: на 1000, потом отменят и предложат на 940?
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 502 раз.
- Подякували: 1305 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Пон 26 лип, 2021 13:45
Amethyst написав:А как проходит оформление рассрочки с предавторизацией покупки? От я заправился на КЛО, блоканули 1000грн, потом сделали скидку на 60грн Рассрочку на скока предложат: на 1000, потом отменят и предложат на 940?
Доброго дня. Після фін.списання має надійти нова пропозиція.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 26 лип, 2021 13:47
Alfa_Bank написав: Amethyst написав:А как проходит оформление рассрочки с предавторизацией покупки? От я заправился на КЛО, блоканули 1000грн, потом сделали скидку на 60грн Рассрочку на скока предложат: на 1000, потом отменят и предложат на 940?
Ооо. Так выходит, шо щас лучше не активировать рассрочку, а лучше молиться, шобы пришла новая по списанию, и мона было успеть ее активировать до РД.
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Пон 26 лип, 2021 13:54
Amethyst написав: Alfa_Bank написав: Amethyst написав:А как проходит оформление рассрочки с предавторизацией покупки? От я заправился на КЛО, блоканули 1000грн, потом сделали скидку на 60грн Рассрочку на скока предложат: на 1000, потом отменят и предложат на 940?
Ооо. Так выходит, шо щас лучше не активировать рассрочку, а лучше молиться, шобы пришла новая по списанию, и мона было успеть ее активировать до РД.
Розстрочка буде активована в буд-якому разі лише після фактичного списання з рахунку покупки.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 26 лип, 2021 13:58
Alfa_Bank написав: Amethyst написав: Alfa_Bank написав:Доброго дня. Після фін.списання має надійти нова пропозиція.
Розстрочка буде активована в буд-якому разі лише після фактичного списання з рахунку покупки.
Супер. Так мона активировать на первичную сумму, а Спарта сама подправит по факту списания? Или Спарта просто не активирует 1ю, и предложит 2ю на новую сумму?
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Пон 26 лип, 2021 14:15
Alfa_Bank написав:Отвечаете быстро, но размыто. И я думаю, что Вы лукавите, когда пишете :"чтобы совершить транзакцию нужно установить приложение". Ни одно приложение само по себе транзакции не совершает (если ошибаюсь--направьте на путь истины).Приложением Ашан пользуюсь давно. Соответственно оно скачано и установлено. Какой должен быть алгоритм действий? Я делал так: на кассе просканировал шрих-код карты Ашана в приложении, просканировал товар и....Что дальше я должен делать для начисления орехов?
Додатково уточнимо інформацію.[/quote] Скоро окончание акции. Если Ваш ответ поступит в августе, то это будет очень не красиво.
-
Golf_streem
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лип, 2021 14:27
Golf_streem написав:Отвечаете быстро, но размыто. И я думаю, что Вы лукавите, когда пишете :"чтобы совершить транзакцию нужно установить приложение". Ни одно приложение само по себе транзакции не совершает (если ошибаюсь--направьте на путь истины).Приложением Ашан пользуюсь давно. Соответственно оно скачано и установлено. Какой должен быть алгоритм действий? Я делал так: на кассе просканировал шрих-код карты Ашана в приложении, просканировал товар и....Что дальше я должен делать для начисления орехов? Скоро окончание акции. Если Ваш ответ поступит в августе, то это будет очень не красиво.
Доброго дня. Поки ще роз'яснень не отримала. Буду намагатись відповісти якомога швидше.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-