Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
С чувством некоего, как иногда говорят в интернете за пределами этого форума, "кринжа" прочитал весь срач теоретиков правильности гашения кредиток в день биллинга.
На практике никакого правила про гашение до 17:00 не существует, а если и существует, то не работает.
После появления тропинки из тумбы привата неоднократно в целях эксперимента гасился в 18:55 и в 19:05. Соответственно до 19 проводилось сегодняшним числом и учитывалось для расчета комиссии, после - следующим и был, соответственно, попандос.
То же самое касается погашений через МАБ по номеру счета. Там прямо пишут, что после 19:00 пополнение пройдет следующим днём, ну и практика показывает, что пополнение до 19 проходит этим оперднем.
Комиссии же и гашение рассрочек рассчитываются уже после 20:00 (точне не скажу)
Таким образом можно сделать вывод, что опердень у Аллы закрывается на пополнение карточных счетов в 19:00
И если уж чьи-то кривые руки смогли зачислить поздний СЭП текущим днём, то и комиссия должна быть рассчитана этими же руками с учётом сегодняшнего пополнения.
WachtAmRhein написав:С чувством некоего, как иногда говорят в интернете за пределами этого форума, "кринжа" прочитал весь срач теоретиков правильности гашения кредиток в день биллинга.
На практике никакого правила про гашение до 17:00 не существует, а если и существует, то не работает.
После появления тропинки из тумбы привата неоднократно в целях эксперимента гасился в 18:55 и в 19:05. Соответственно до 19 проводилось сегодняшним числом и учитывалось для расчета комиссии, после - следующим и был, соответственно, попандос.
То же самое касается погашений через МАБ по номеру счета. Там прямо пишут, что после 19:00 пополнение пройдет следующим днём, ну и практика показывает, что пополнение до 19 проходит этим оперднем.
Комиссии же и гашение рассрочек рассчитываются уже после 20:00 (точне не скажу)
Таким образом можно сделать вывод, что опердень у Аллы закрывается на пополнение карточных счетов в 19:00
И если уж чьи-то кривые руки смогли зачислить поздний СЭП текущим днём, то и комиссия должна быть рассчитана этими же руками с учётом сегодняшнего пополнения.
Дякую і за Ваш практичний досвід. Перевірив ще раз свій кейс, маю таке уточнення: IBAN з пакетки ініціював о 19:09 (це точно, бо ще о 19:08 ці гроші були в Моні), а вже о 19:13 він зайшов на ЕКО. Ніц не постраждав. Хоча з 19:00 до 20:00 Альфа точно щось вже рахує, тому й справді краще встигати до, а не після 19:00, бо й канали ж не всі можуть працювати...
kreuz написав:Дякую і за Ваш практичний досвід. Перевірив ще раз свій кейс, маю таке уточнення: IBAN з пакетки ініціював о 19:09 (це точно, бо ще о 19:08 ці гроші були в Моні), а вже о 19:13 він зайшов на ЕКО. Ніц не постраждав. Хоча з 19:00 до 20:00 Альфа точно щось вже рахує, тому й справді краще встигати до, а не після 19:00, бо й канали ж не всі можуть працювати...
Після 19 то вже як пощастить. Цього місяця ваші перекази по єбан можуть зарахувати, а наступного скажуть вибачайте. Але до 19:00 все працює на відмінно, з моменту колаборації з приватом так точно.
А пізній сеп зараховують наступним днем постійно, хоч і гроші доступними бувають ввечері. Хоч тут і стверджували, що це нібито порушення.
Усім доброго здоров"я. Добрались руки до Альфи. Перші враження: після установки Сенс через ДІЮ не авторизує, тільки відео. На етапі стартових погоджень у додатку питає, чи не маю я ознак зв"язку із США Цікаво, це такий прикол Альфи в Україні чи вони методички не переписали для розробників додатку ?
kreuz написав:Дякую і за Ваш практичний досвід. Перевірив ще раз свій кейс, маю таке уточнення: IBAN з пакетки ініціював о 19:09 (це точно, бо ще о 19:08 ці гроші були в Моні), а вже о 19:13 він зайшов на ЕКО. Ніц не постраждав. Хоча з 19:00 до 20:00 Альфа точно щось вже рахує, тому й справді краще встигати до, а не після 19:00, бо й канали ж не всі можуть працювати...
Після 19 то вже як пощастить. Цього місяця ваші перекази по єбан можуть зарахувати, а наступного скажуть вибачайте. Але до 19:00 все працює на відмінно, з моменту колаборації з приватом так точно.
А пізній сеп зараховують наступним днем постійно, хоч і гроші доступними бувають ввечері. Хоч тут і стверджували, що це нібито порушення.
Покладаюся я тут не на щастя, а цілком на Альфу. Хоча й вередлива вона, аякже )))
stas_rst написав:Усім доброго здоров"я. Добрались руки до Альфи. Перші враження: після установки Сенс через ДІЮ не авторизує, тільки відео. На етапі стартових погоджень у додатку питає, чи не маю я ознак зв"язку із США Цікаво, це такий прикол Альфи в Україні чи вони методички не переписали для розробників додатку ?
Обслуговування/відкриття рахунків резидентам США в Альфа-Банку можливе після індивідуального узгодження. Для цього треба звертатись у відділення з паспортом для підтвердження або спростування статусу податкового резидента США. Через це і треба ставити галочку
Alfa_Bank написав:Обслуговування/відкриття рахунків резидентам США в Альфа-Банку можливе після індивідуального узгодження. Для цього треба звертатись у відділення з паспортом для підтвердження або спростування статусу податкового резидента США. Через це і треба ставити галочку
Якщо Ви трактуєте фразу з додатку дослівно "Я не є публічною особою. Не маю ознак зв"язку з США" як питання про "резидент чи ні", то, мабуть, ми по-різному розуміємо українську/російську мову і поняття "зв"язок" і "резидент/громадянин" Зв"язку не маю, але над доцільністю подальших рухів задумався. Про "бабушку, шапку і уши" знаю
WachtAmRhein написав:
stas_rst написав:На етапі стартових погоджень у додатку питає, чи не маю я ознак зв"язку із США
Alfa_Bank Прошу посодействовать в получении логина к доступу до веб версии My Alfa Bank. Два дня потрачены в чате, в котором отсылают обратится снова через 12 часов, сегодня в чате снова сказали обратится через 12 часов или порекомендовали 3344. Во время обращения на 3344 провели идентификацию, потом задавали ненужные вопросы, что и зачем, и в итоге ничем помочь не смогли. Нужно идти в отделение, где я провела пол дня в понедельник с танцами с бубном, чтобы персонал мог получить бонусы при получении пакетной карты и после чего пытаюсь уже два дня решить 1 элементарный вопрос. Получить доступ до Веб версии ИБ, т.к. мне удобно работать на компьютере в определенное время и так же просто иметь дополнительный доступ до своих счетов. Т.к. новые клиенты кроме SS не имеют такой возможности. Это что просто издевательство над клиентом?
Востаннє редагувалось копейка в Сер 20 жов, 2021 18:38, всього редагувалось 1 раз.