Укргазбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 1718192021 ... 100>
Повідомлення Додано: Сер 28 січ, 2009 22:14

Сегодня была в Укргазбанке, перекладывала депозит еще на месяц. Все было спокойно, мужчина в соседней кассе платил кредит ! Сказали что депозиты возвращают , что проблем пока нет !!!! Дай боженька им сылы выстоять в такое трудное время :!:
tamila

Повідомлення Додано: Чет 29 січ, 2009 02:20

tamila написав:Сегодня была в Укргазбанке, перекладывала депозит еще на месяц. Все было спокойно, мужчина в соседней кассе платил кредит ! Сказали что депозиты возвращают , что проблем пока нет !!!! Дай боженька им сылы выстоять в такое трудное время :!:

Тамила, чем рыдать, могли бы и не перекладывать. Спокойней были бы
:)
(против банка ничего не имею)
cuteman

Подякував: 334 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 січ, 2009 10:33

cuteman написав:
tamila написав:Сегодня была в Укргазбанке, перекладывала депозит еще на месяц. Все было спокойно, мужчина в соседней кассе платил кредит ! Сказали что депозиты возвращают , что проблем пока нет !!!! Дай боженька им сылы выстоять в такое трудное время :!:

Тамила, чем рыдать, могли бы и не перекладывать. Спокойней были бы
:)
(против банка ничего не имею)

А С ЧЕГО ВЫ ВЗЯЛИ ЧТО Я РЫДАЮ ???? Я СЕБЯ НОРМАЛЬНО ЧУВСТУЮ :!: :!: :!: Респект банку :!:
tamila

Повідомлення Додано: Чет 29 січ, 2009 10:50

УкрГазбанк переживёт кризис без особых проблем.
Нам на работе это гарантировал человек, который связан с Горбалем. Хочу сказать, что организация просто так бы не гарантировала сохранность всех наших вложений именно в этом банке.
Nickolay II

Подякував: 0 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 січ, 2009 12:23

Банк просто нікудишній. Персонал зовсім не компетентний. Не може розрізнити фізичну особу від юридичної. Одного разу в мене картку банкомат їхнїй "зажував" через перепад напруги. Повідомив їх по телефону, пообіцяли через 2 дні повернути. Приходжу в їхній головний офіс на Червоноармійській, мені красиво посміхаються, видають нову картку на моє ім"я. Запитую "Навіщо мені нова? Я через місяць розриваю з вашим банком відносини?" Відповідают -" Ну, панімаєтьє.... Такая палітіка.. Старіє карточькі пєрєафармляюцца....". Я запитую "А мене до відома чому не поставили?" відповідь та ж сама. Ну, думаю, нехай вже так. Отримав картку, підійшов до банкомата, заватнажую інформацію і, о, диво!!!!!! 20 гривень як корова язиком злизала. Запитую тут же в чому справа? Так вам же, пояснюють,".. новую карточьку віпустілі..". Я був приємно вражений. От такий от сервіс. Справа, звісно, не в грошах, а у відношенні.
Pless

Повідомлення Додано: Чет 29 січ, 2009 16:51

Pless написав:Банк просто нікудишній. Персонал зовсім не компетентний. Не може розрізнити фізичну особу від юридичної. Одного разу в мене картку банкомат їхнїй "зажував" через перепад напруги. Повідомив їх по телефону, пообіцяли через 2 дні повернути. Приходжу в їхній головний офіс на Червоноармійській, мені красиво посміхаються, видають нову картку на моє ім"я. Запитую "Навіщо мені нова? Я через місяць розриваю з вашим банком відносини?" Відповідают -" Ну, панімаєтьє.... Такая палітіка.. Старіє карточькі пєрєафармляюцца....". Я запитую "А мене до відома чому не поставили?" відповідь та ж сама. Ну, думаю, нехай вже так. Отримав картку, підійшов до банкомата, заватнажую інформацію і, о, диво!!!!!! 20 гривень як корова язиком злизала. Запитую тут же в чому справа? Так вам же, пояснюють,".. новую карточьку віпустілі..". Я був приємно вражений. От такий от сервіс. Справа, звісно, не в грошах, а у відношенні.

Доброго дня!
Я представник банку.
Від імені установи, прошу вибачення за принесені Вам незручності. З метою подолання неякісного обслуговування прошу Вас на адресу pr@ukrgasbank.com надіслати інформацію про орієнтовну дату інциденту та своє прізвеще та імя, для зясування винуватців інциденту.
iu

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 11:46

Шановна Ірина! Щиро дякую за вибачення, однак, я вважаю, що на разі дата інциденту, моє ім"я та прізвище а також ваше "покарання" винуватців вже не актуальні, як, до речі, не були б вони актуальними і тоді. :wink:
Pless

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 12:31

Доброго дня!
Я представник банку.

Как трогательно. Забота о клиентах. Научитесь хотя бы отвечать на жалобы, которые пишут на официальном сайте http://www.ukrgasbank.com/rus/contacts/ ... nd_offers/
Полнейшее игнорирование обращений клиентов.
vannn

Подякував: 24 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 20:38

Сегодня рейтинговое агентство "Кредит-Рейтинг" поместило в Контрольный список с прогнозом негативный
ОАО АБ "Укргазбанк" и выпуска облигаций банка объемом 300 млн. грн. (серии А, D,E) (кредитный рейтинг uaА).
Заемщик или отдельный долговой инструмент с рейтингом uaА характеризуется высокой кредитоспособностью по сравнению с другими украинскими заемщиками или долговыми инструментами. Уровень кредитоспособности чувствителен к влиянию неблагоприятных коммерческих, финансовых и экономических условий.
Внесение рейтинга в Контрольный список означает, что агентство рассматривает вопрос об изменении рейтинга в связи с событиями или тенденциями, которые существенным образом могут повлиять на кредитоспособность обладателя этого рейтинга.
Понижение кредитных рейтингов и ухудшение их прогнозов обусловлено снижением позиции ликвидности банковских учреждений, а также ухудшение качества активов и пассивов отдельных банков при значительном риске сохранения этой тенденции в будущем.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2009 20:49

Сегодня рейтинговое агентство "Кредит-Рейтинг" понизило кредитный рейтинг ипотечных облигаций ОАО АБ "Укргазбанк" объемом 50 млн. грн (серия В) с uaАА- до uaА с внесением в Контрольный список. По всем перечисленным рейтингам прогноз негативный.
Заемщик или отдельный долговой инструмент с рейтингом uaА характеризуется высокой кредитоспособностью по сравнению с другими украинскими заемщиками или долговыми инструментами. Уровень кредитоспособности чувствителен к влиянию неблагоприятных коммерческих, финансовых и экономических условий.
Внесение рейтинга в Контрольный список означает, что агентство рассматривает вопрос об изменении рейтинга в связи с событиями или тенденциями, которые существенным образом могут повлиять на кредитоспособность обладателя этого рейтинга.
Понижение кредитных рейтингов и ухудшение их прогнозов обусловлено снижением позиции ликвидности банковских учреждений, а также ухудшение качества активов и пассивов отдельных банков при значительном риске сохранения этой тенденции в будущем.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

#<1 ... 1718192021 ... 100>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор