Goldman Sachs: Великий американский пузыренадуватель
+Додати тему
Відповісти на тему
Світова економіка та світова економічна криза, процеси в світовій економіці, а також основні тенденції розвитку. Економіка США, Японії, Німеччини, Китаю - ресурси, роль та перспективи
mortimer,detroytred и др. ув. коллеги, Какие мысли по поводу будущего Украины и ее рядовых граждан? Через месяц, год-три где будем? Сейчас крамольную мысль выскажу, но вот чего меня интересует по большому счету: когда и будет ли вообще повышаться уровень жизни (благосостояния) 90% жителей данной территории в обозримом будущем? Целостная страна, федерация, мова/язык, крым /не крым, ПР или свобода, Россия или ЕС - ведь это все пересичного должно интересовать постольку-поскольку. Ведь для него все упирается в уровень жизни. Остальное - пути. З.ы. Кто сейчас танцует Украину, и каковы его планы на будущее?
козак Я побаиваюсь модераторов. Будем опять в 2009-м, 1999-м. Хуже, если в 1992-м. Украина отягощена историческим наследием, из которого не смогла выбраться за 22 года. По многим причинам.
Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош підтвердив свою зустріч з колишнім президентом Віктором Януковичем 20 лютого. Про це він заявив в інтерв’ю "Українському тижню". "Зараз поширюється чимало інформації про мою таємну зустріч з Януковичем. Вона справді була, але вже після завершення активних дій силовиків. Вийшли СБУшники і запропонували не тільки мені, а й моєму найближчому оточенню, зустрітися для припинення кровопролиття", - розповів Ярош. "Відповідно я поїхав в адміністрацію (президента)", – заявив він. За словами лідера "Правого сектору", Янукович пропонував йому підписати угоду про припинення конфлікту. "Я відмовився це зробити. Сказав, що ми маріонетками ніколи не були і не будемо. І, Вікторе Федоровичу, давайте виводьте війська, бо почнеться партизанська війна по всій Україні", – розповів Ярош. "При цьому йшлося, що ми не відступимо, що не складемо зброї, будемо стояти до кінця. Я не беру цю заслугу на себе, оскільки на нього тисли і дипломати, але можливо це для нього стало також певною крапелькою, коли він вирішив припинити так звану антитерористичну операцію і відвести війська", – зазначив лідер "Правого сектора". За словами Яроша, Янукович виглядав переляканим. "Хоч він зруйнував певні мої стереотипи, бо я ніколи з ним не зустрічався. Мені здавалось, що він більш тупіший. А він так намагався щось формулювати… Але видно було, що він виснажений і переляканий", – додав Ярош. Він зазначив, що розмова тривала недовго. На запитання, чи боявся він їхати на Банкову, лідер "Правого сектора" відповів: "Боявся. Я думав не повернусь". Як відомо, 21 лютого лідери трьох опозиційних фракцій підписали угоду з урегулювання кризи з Віктором Януковичем. За словами опозиціонерів, це було зроблено для того, аби уникнути розколу України та нового кровопролиття. Того ж дня лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош зі сцени Майдану заявив, що готовий продовжувати боротьбу, якщо Віктор Янукович не подасть у відставку. А вже в ніч на 22 лютого Янукович виїхав з Києва. Наразі його місце перебування невідоме. Український тиждень
mortimer Ааа, Этими. Ну тогда все понятно. Ну а если серьезно, то понятия не имею о чем Вы все здесь так конспирологически "шушукаетесь". Почему нельзя говорить? Даже если это банальщина, которую никто не любит, но все говорят.