2Pbut - по вашому мнений ситуация к апрелю нормализируеться в банке или в стране?)))очень смешно
P/S и на сколько вы хотите поспорить,вы ж не расплатитесь)
|
|
![]() 2Pbut - по вашому мнений ситуация к апрелю нормализируеться в банке или в стране?)))очень смешно
P/S и на сколько вы хотите поспорить,вы ж не расплатитесь)
![]()
Наскільки я знаю, депозит вдавалося розбити на частки по 150. Але перевести гривневий в ВКВ не дозволяли взагалі. Мої родичі знайомі з одним з нач.філії - і не змогли не витягнути ні перевести у ВКВ!
![]() Товарищи! Кто был сегодня в главном офисе банка? И есть ли какие-то сдвиги по поводу выдачи налички?
![]() ![]() ![]()
![]()
Пишите письма в НБУ, к ВР, к Ющенко, приходите на акции. А так еще долго ничего не снимите - Правление банкаов с НБУ устроили беззаконье !
![]()
Завтра ровно в 10 00 буду под центральным отделением банка Киев(на Богдана), всем желающим предъявлю договора. ![]()
Оп. Я наверное не то понял, Вы о Ваших депозитных договорах? А, так в этом нет необходимости.
![]() Заходив у відділення, говорив з нач. Ніяких хороших новин.
Інвестора на київ не має і не буде. Він з його активами тепер нікому не потрібний. На майнові комплекси, підприємства та нерухомість покупця немає і ясно що не буде... Це все перетворилось в копійки або 0. Сподіватись на гарантії держави, вона ж нас так любить ? фгв? смішно... Це як мінімум рік часу. В що перетворяться вклади в найкрасивішій валюті світу через рік..? Про банкрутство в банку і чути не хочуть... До цього ж ще так далеко... Треба ще вкладників пару десятків банків розвести на "тимчасову адміністрацію"... а там придумати гарне слово "постійна адміністрація" на необмежений термін, узаконити... тоді і фгв кошти не знадобляться - все заморозять на скільки захочуть. Суд ? Розслабтесь, зайва трата часу і грошей. Все підводиться до масових акцій непокори, поргомів, безладу... Поки не вистачає кількості... Поки тільки 8 банків... От буде 30-50 - думаю почнеться. ![]() [quote="kuser"]Ребята,я болею.Вручите это в НБУ и по мылу во все газеты,каналы телевидения,депутатам.Кто кудо сможет.Я тоже бомблю.Считаю,что лозунги типа "Верните наши вклады" хороши,но не конструктивны.Банки - банкроты и денег всё равно не получим.А вот задачу компенсировать убытки из за инфляции - по моему реально решить!
Голові Правління Національного банку Україна Стельмаху Володимиру Семеновичу 01601 м.Київ; вул. Інститутська, 9 Від ГромадськоЇ організаціі «Союз вкладників Украіни» Відкритий лист.......«Шанований Володимир Семенович. ....... .ПРИПИНІТЬ ГРАБУНОК НАРОДУ!! З повагою «Союз вкладників Украіни» Вот откуда у нас берется эта МНИМАЯ интеллигентность!!!!!!! Шанований, почему не написать так как есть НЕ ШАНОВАНИЙ НЕ З ПОВАГОЮ о каком уважении вообще может идти речь в свете последних событий
![]() Merzkaya Gnida смотри и читай вразумительно
А також суворо порушують права людини в сфері приватної власності. Так відповідно до ст. 321 Цивільного кодексу України «право власності є непорушним», а згідно статті 41 Конституції України «кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю». У відповідності до ч.1 ст. 1060 Цивільного кодексу України "Договір банківського вкладу укладається на умовах видачі вкладу на першу вимогу (вклад на вимогу) або на умовах повернення вкладу зі спливом встановленого договором строку (строковий вклад) банк зобов`язаний видати вклад на першу вимогу вкладника. Згідно ст.56 Закону України «Про Національний банк України», Національний банк видає нормативно-правові акти з питань, віднесених до його повноважень… Вони не можуть суперечити законам України та іншим законодавчим актам України. Згідно зі ст.41 Конституції України: Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним. Примусове відчуження об'єктів права приватної власності може бути застосоване лише як виняток з мотивів суспільної необхідності, на підставі і в порядку, встановлених законом, та за умови попереднього і повного відшкодування їх вартості. Примусове відчуження таких об'єктів з наступним повним відшкодуванням їх вартості допускається лише в умовах воєнного чи надзвичайного стану. Висновок: Враховуючи вищевикладене, мораторій може вважатися неіснуючим, тому що положення Цивільного кодексу і Конституції України мають вищу юридичну силу, ніж нормативні акти НБУ. Відповідно до статті 8 Конституції України «В Україні визнається і діє принцип верховенства права. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Востаннє редагувалось REDиска в Вів 24 лют, 2009 20:48, всього редагувалось 1 раз.
![]() С ветки Укрпромбанк:
|
|