|
Трансбанк БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 28 гру, 2009 13:19
Jorj написав:vkladnuk написав:Не провокуйте панічних настроїв! Мораторій зможуть продовжити максимум до березня - а потім хоч-нехоч, а муситимуть ліквідовувати - шляху назад немає, а без мораторію банк функціонувати не зможе, бо доведеться платити по боргам!!!! До того ж далеко не факт, що хоча б половина з виставленого продасться - це все нікому не потрібний хлам, який до тогож, занадто дорого оцінений!
А как вам такая схема: В одно из воскресений февраля из "Трансбанка" на день выводят ВА и прекращается действие моратория, а на следущий день, в понедельник, её вновь вводят сроком на 1 год (уже до 2011 г.), и мораторий опять действует. Помните, как было с УкрПромом? там вроде 1 или даже 2 дня не действовал мораторий (Закон не вступал в силу, так как не был опубликован). но это не помешало его именно продлить, а не ввести заново.
Відповім статтями з Закону про банки і б.д.:
Національний банк України призначає тимчасову адміністрацію
на термін до одного року.
{ Частина статті 75 в редакції Закону N 1617-VI ( 1617-17 ) від
24.07.2009 }
Національний банк України має право продовжувати дію
тимчасової адміністрації для системоутворюючих банків на термін до
одного року.
А оскільки наш банк не системоутворюючий - то не мають ніякого права, та й вкладники їм цього, впевнений, не дадуть зробити - тут вже терпіння в самих терплячих лопне...
Хоч Закон для них все-одно не існує! ((((
-
vkladnuk
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 гру, 2009 13:32
Портнов заявляет, что Ющенко в 2010 году вполне может сесть
Народный депутат Андрей Портнов заявляет, что в 2010 году Виктор Ющенко может сесть на скамью подсудимых по делу о банкротстве банка «Украина».
Об этом говорится в сообщении А. Портнова, поступившем в «Обком»:
«После окончания президентских полномочий и снятия с Виктора Ющенко неприкосновенности в феврале 2010 года, он имеет все шансы предстать перед судом и поменять свой процессуальный статус с обвиняемого на подсудимого» - заявил Андрей Портнов, комментируя вчерашнее выступление Президента в городе Хмельницком, во время которого Ющенко рассказал о якобы уголовном прошлом депутатов БЮТ».
Депутат заявил, что никогда не был обвиняемым ни по одному уголовному делу, в отличие от Виктора Ющенко: «Виктор Андреевич в своей изобличительной речи забыл проинформировать общество о результатах расследования уголовного дела о банкротстве банка «Украина». Напомню, что уголовное дело в отношении обвиняемого Ющенко В.А. было незаконно переквалифицировано с тяжкого преступления на нетяжкое, и, в связи с избранием Президентом Украины, закрыто по истечению сроков давности, то есть по не реабилитирующим основаниям. Это означает, что Виктор Андреевич причастен к совершению преступлений, связанных с финансовыми махинациями в банковской сфере и хищению сбережений вкладчиков через оффшорные компании. Также следует напомнить, что другие обвиняемые по этому делу, которым не повезло стать президентами Украины, были осуждены к длительным срокам лишения свободы. Мы обязательно изучим законность закрытия данного уголовного дела и применим все юридические возможности для привлечения к ответственности его ключевых фигурантов», заявил Андрей Портнов.
Говоря об обвинениях Президента в адрес народных депутатов, Андрей Портнов сообщил, «что раз Виктор Ющенко имеет какие-то данные о преступлениях, ему необходимо немедленно обратиться в правоохранительные органы и сообщить всю известную о них информацию. В противном случае наступает юридическая ответственность за сокрытие преступления. Прогнозирую, что скоро Виктор Андреевич станет постоянным посетителем органов правопорядка» - заявил Портнов.
Андрей Портнов также заявил, что по поводу клеветнических высказываний Президента в свой адрес он в очередной раз обратился с иском в суд».
А за інші банки хто буде сидіти???
-
omontana
-
-
- Заблокований
- Подякував: 182 раз.
- Подякували: 512 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 гру, 2009 16:41
Розлючені вкладники вимагали своїх грошей від львівського банку «Дністер»
28 Грудня 2009 15:10
Сьогодні зранку, 28 грудня, більше трьох десятків вкладників селянського банку «Дністер»,здебільшого, людей пенсійного віку, пікетували головний офіс фінансової установи на вул. Переяславській з вимогою повернути свої заощадження.
До пікетувальників ніхто з керівництва банку не вийшов. Пояснення про отримання вкладів вони отримують від адміністрації індивідуально, але у них немає жодної конкретики. За словами деяких вкладників, на повернення своїх грошей вони чекають з лютого цього року, дехто з квітня.
Більшість пікетувальнів були налаштовані радикально: пенсіонери криком висловлювали своє незадоволення і гримали ногами по б*** облямівці фасаду. Лунали пропозиції перекрити вулицю. Ошукані потерпілі зібрали деякі кошти на нові, більш масштабні акції протесту.
Ось і нам так треба діяти - РАДИКАЛЬНО, нас більше!
-
vkladnuk
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 гру, 2009 19:17
я сьогодні виграла суд рішення получу через два тижня як далі у вас розвивалися події
-
жасмін
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 гру, 2009 19:37
жасмін
Мої поздоровлення!!!
-
omontana
-
-
- Заблокований
- Подякував: 182 раз.
- Подякували: 512 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 гру, 2009 20:27
жасмін написав:я сьогодні виграла суд рішення получу через два тижня як далі у вас розвивалися події
які Ваші вимоги було задоволено?
-
vkladnuk
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 гру, 2009 09:17
на повернення суми і процентів більше я нічого не прсила
-
жасмін
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 гру, 2009 09:25
написав адвокатішка з тб заперечення хоча на попередньому засіданні казав що такого не буде ще й вказав суму на 11 тис меншу ось це професіоналізм .я йому -ви хочете переписати конституцію ст 8 . 22 41 -нащо він мені всі ці казки нбу .а я йому -де вони зреєстровані в мінюсті -ось така історія
-
жасмін
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 гру, 2009 10:48
жасмін написав:я сьогодні виграла суд рішення получу через два тижня як далі у вас розвивалися події
а что это вам дает? денег то нет:(
-
idiklip
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 гру, 2009 11:18
ну це мені дає надію .і якщо всі будуть казати як ви -то я б сказала що ви завітали не по адресі -і якщо я і не отримаю свої кошти -я буду знати що зробила все можливе хоча після виконавчої служби я буду поладати в європейський суд але вже з мат .і мор .втратами .
-
жасмін
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему