|
|
![]() Це все, що ви написали підлягає фізичним особам, а юридичним (простим людям) що робити????Поясніть будь ласка бо я вже повністю заплутався!
![]() Офіційне оголошення
Згідно Постанови Національного банку України №101 від 01 березня 2010 року повідомляємо, що з 02.03.2010 р. відкликано банківську ліцензію та розпочато процедуру ліквідації Акціонерного омерційного))) банку «Трансбанк». Ліквідатором АКБ «Трансбанк» призначено фізичну особу – незалежного експерта ( за договором з Національним банком України) Андрійчука Олександра Олександровича, який працює за адресою: м. Київ, вул. Фізкультури, 9. Протягом одного місяця з дня опублікування цього оголошення у газеті «Урядовий кур”єр» про відкриття ліквідаційної процедури, кредитори мають право заявити ліквідатору про свої вимоги до банку, з доданням підтверджуючих документів. Ліквідаційна процедура передбачає: Для вкладників банку: формується перелік вкладників та передається в Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в термін до 20 робочих днів з дня призначення ліквідатора. Фонд, в свою чергу визначає дату початку та період виплат , а також банки-агенти, через відділення яких будуть відбуватися виплати. Ця процедура для вкладників з сумою депозитного вкладу до 150 000 грн. в гривневому еквіваленті. Якщо вкладник має декілька вкладів в різних валютах але сума менше 150 000 грн., то він також отримає всю суму коштів. Всі кошти повертаються ФГВФО у національній валюті по курсу НБУ на момент оголошення початку процедури ліквідації. Для позичальників банку: всі Договори зберігають чинність, виконання обов’язків виконується згідно умов Договорів. Ліквідатор АКБ «Трансбанк» О.О. Андрійчук ![]() юридичним л треба буде зараз написати заяву в банку і після продажу майна вам можливо повернуть гроші .більше інформації в банку .фонд гарантування тільки для фіз осіб .як ви стільки часу не зайнялися цим питанням я думала що ви шуткуєте aimad
![]() Дякую Жасмін за відповідь!
Заяву на повернення депозиту ми писали ще раніше, але це нічого не дало, так як був введений мораторій, є офіційний лист з відмовою. Я так думаю з продажу ніхто вже гроші не поверне, так як вони не дійдуть. Маємо те що маємо, що зараз треба робити???
![]() ACasper
_____________ А вот что еще есть варианты что и не всех вкладчиков может банк подать??????? Проверять желательно?????
![]()
Банк ОБЯЗАН подать список ВСЕХ физлиц для гарантированного возмещения до 150 000 грн. (с процентами) в ФГВФЛ на протяжении 20 дней после официального отзыва лицензии у банка и назначении ликвидатора. Если Ваш депозит до этой суммы - Вам беспокоиться не о чем, остается только дождаться выплат. Если Ваш депозит больше 150 000 грн., то Вам необходимо обратиться к ликвидатору для формирования реестра кредиторов (все что сверх 150 000 грн.). Кроме того, если Вы переоформляли (а не пролонгировали) договор уже после введения ВА, то Вам также надлежит обратиться к ликвидатору, потому что Ваш вклад не подпадает под гарантию ФГВФЛ. Обратиться к ликвидатору для включения в реестр кредиторов можна на протяжении 1 месяца. После - только через суд. ![]()
Хто мається на увазі під ліквідатором? НБУ? Як можна з ними зконтактуватись?
![]()
НЕпонял шото, если я не пролонгировал, а переоформлял на новый договор (например 2 раза, и банк еще был в постоянных участниках фонда гарантирования) уже после ВА то мне надо обращаться в банк для включения в список для ФГВФЛ. Это писать заявление или как???
|
|