Рішенням Комісії з питань нагляду та регулювання діяльності банків Національного банку України № 496 від «08» вересня 2009 р. була затверджена програма фінансового оздоровлення Акціонерного комерційного банку «Трансбанк» на період з «01» вересня 2009 р. до «01» березня 2010 р., затверджена Тимчасовим адміністратором АКБ «Трансбанк» Андрійчуком О.О. та потенційним інвестором:) Малим:) колективним підприємством «ЦІЛИТЕЛЬ».
Тимчасовим адміністратором АКБ «Трансбанк» Андрійчуком О.О. спільно з інвестором готується деталізований графік надходження коштів інвестора до статутного капіталу.
Комісія з питань нагляду та регулювання діяльності банків Національного банку України своїм Рішенням від «10» вересня 2009 р. № 519 погодила ліміти на задоволення вимог кредиторів за договорами банківських вкладів (депозитів), договорами банківських рахунків, а також за зобов’язаннями щодо переказу коштів, установлені Тимчасовим адміністратором АКБ «Трансбанк» Андрійчуком О.О.
Конкретний графік виконання вище перелічених зобов’язань в межах погоджених лімітів буде визначений Тимчасовим адміністратором АКБ «Трансбанк» Андрійчуком О.О. після затвердження деталізованого графіку надходження коштів інвестора, з урахуванням першочергової необхідності погашення заборгованості перед соціально-незахищеними верствами населення.
Цiлитель - я не могу))) Сегодня вроде не 1 апреля... Наверно банк испугался митинга , а особенно меня))) Я же обещал разбомбить банк.
П.С. Я позвонил в СТБ и сообщил , что завтра на 10 : 00 намечается митинг возле банка!
Причем Малым - почемуто написано с большой буквы - явно издеваются!