Burton_Hover написав:Дякую тобі, москальська банка ВТБ, що зберігала і примножувала доляри! Дякую тобі, рідний НБУ, що вчасно збанкрутував ворожу банку. Дякую тобі, рідний ФГВФО, що конвертував долари в гривню за нормальним курсом. Дякую тобі, Бегемот, що миттєво видав усю суму. Дякую тобі, Південний, ну ти знаєш, за що. Ви разом класна команда. Це я ще по Дельті зрозумів. Я б сам не зумів провернути все краще вас. Ви профі, ви кращі. Мiркую над тим, щоб передати всi мої гроші вам в управління. В мене їх небагато залишилось, надiя на вас. Ви будете примножувати мої гроші за відпрацьованою схемою банкрутства банків, а я буду дурня валяти. Та куплю собi нарештi лicапед. Спасибі тобі Боже, що я не москаль та живу у країні чудес.
Раденький, що дурненький.
Дурень той, що доляр по 27,7 брав,а не по 27,47, як я. Тiльки дурень може втратити купу грошей на рiвному мicтi.
brainybird написав:зашла утром в ощад - посмотрели - меня нет в реестре почему-то... дальше поехала в тассбанк я их клиент. все люди с дельты. нашли меня сразу в реестре и получила все в кассе - заняло минут 30-ть все...не считала сколько заработала на курсе
В газмясе в списках не нашли, в ощаде тоже, в идее не было, в Алле нашли, обилетили по 27.7 до 150000 грн., так как есть какое-то ограничение НБУ. Оставил остаток в гривне на депозите.
Тiльки дурень на в курсi обмеження на купiвлю валюти
Burton_Hover написав:Я тобi, москалику, плюса поставив, та написав, що згоден з тобою, а ти на мене скаргу накатав
Зранку бачив,НО! - ты облучена и больна,я не был в инете до сего момента.Укрмова кривая (в предсообщениях).Незачет бывшему преподу. тётя саша жалобилась на себя же
Востаннє редагувалось Мизантрóп в Пон 24 гру, 2018 14:02, всього редагувалось 3 разів.
Burton_Hover написав:Мизантрóп Я тобі знов плюса поставлю, аби ти не скиглило.
я намагався,трич1 редагував,щоб довести дуреп1 що воно нев1глас,хоча позиц1онуйе себе як айт1шник)) Я залишу всесв1тню мережу,встромлю ССД з в1ндою покищо , ну й орперативу подвою.Тёть саш,ты ж не против
это теперь каждый рабочий день мониторить? Ведь заявление на кредиторские требования не должно быть без даты и должно быть датировано не ранее даты публикации