"Економна авоська "

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
  #<1 ... 45678 ... 15>
Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 14:43

а некоторые зарабатывают на нескольких местах сразу....
luyde

Повідомлення Додано: П'ят 26 бер, 2010 12:57

Понятно. Разводилово и кидалово. Судя по активности "маркетологов" и их золотых гор.
mous

Повідомлення Додано: П'ят 26 бер, 2010 20:12

mous
Конечно разводилово!!!
Давайте посчитаем - договор стоит 550грн (до первого апреля) из них идет 190 грн пригласившему, остается 360
К тому же на каждое место дается безпроцентный кредит дающий возможность закрыть первую категорию...
Сейчас идет промо за 5 подарочных сертификатов (которые одновременно являются и дополнительными рабочими местами на которые дается каждый день по анкете за заполнение которых платят деньги и они же дают Категорию "А" (то есть около 250-300грн каждый месяц дивидендов) дают 5 мобильных телефонов. (даже если телефон стоит 300грн. то все равно...)
Один подарочный сертификат стоит 300грн.. считайте...
В Мае будет концерт поэтому компания вряд ли пропадет (на прежнем концерте было продано более 12 000билетов каждый минимум по 150грн. считайте выгодно ли) до этого времени (невыгодно. на концерте можно поднять за один день больше чем со всей структуры... даже методом сомнительных операций)
В общем цифры я дал а вы думайте ;)
Кстати обменники реально выводят деньги по курсу 1SWB=1.33грн..
kokostv

Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2010 11:59

Вот лишнее подтверждение.
Куча каких-то сертификатов, категорий, какой-то еще концерт приплели.
А главное - собирают деньги за вступление в свою секту, и еще и кредит какой-то выдают.

И ежу понятно, что если бы все было так ажурно - никого бы никуда не звали, сами б бабло рубили. А здесь - обязательно нужно завлечь побольше народу. Именно для пирамиды.
mous

Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2010 22:55

Народ, не ведіться на подібні речі! Всі пропозиції на цю тему - лохорозвод.
Материнська компанія SWB swblife.com зареєстрована в оффшорній зоні.
Самі подумайте для чого!
:roll: :roll: :roll:
tsunamioleg

Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2010 23:04

Увага!!! Шахрайство!!!
У неділю, 7 лютого, на центральному служінні церкви під час проповіді під назвою «Вовки» старший пастор церкви «Спасіння» Пилип Михайлович Савочка зробив особливе оголошення про шахрайство під виглядом компанії «Економна авоська» та закликав усіх бути обережними і не приймати участь у діяльності цієї фірми. Пастор Пилип повідомив, що організатор цієї компанії Сергій Проценко був вилучений із церкви за аферизм та обдурювання людей.

Пилип Михайлович нагадав, що у церкві «Спасіння» заборонено використання церковної структури для сітьового маркетингу. «У сітьовому маркетингу незалежно від того, потрібна людині якась річ чи ні, тобі все одно намагаються її продати, щоб отримати від цього власний процент. Це не по-християнськи. Це нажива на своєму братові і своїй сестрі», – підкреслив пастор. - «Церква – це наречена Ісуса Христа. Як би ви віднеслися до того, щоб хтось використовував вашу наречену для власної наживи?»

Разом з тим, Сергій Проценко створив систему сітьового маркетингу, за допомогою якої продавав іншим власну брошуру з ідеєю створення магазинів «Економна авоська». Ця брошура величиною у кілька сторінок коштувала 45 євро, приблизно половину з яких отримував той, хто зумів вговорити свого ближнього купити її, а іншу частину – організатори фірми. За короткий час таку книжечку їм вдалося продати близько 30 тисячам людей і заробити на цьому мільйони.

Інший бік афери полягав у тому, що С. Проценко вмовляв людей, вкладати по 50 тисяч гривень у свою компанію, обіцяючи їм відсоток від прибутку магазинів «Економна авоська», відкритих за його ідеєю. При цьому кожному з них обіцяли від 10 до 20 тисяч гривень дивідендів щомісяця, тобто приблизно 480% на рік. Тоді як насправді реальний дохід усього чотирьох (!) існуючих магазинів дозволить виплатити людям не обіцяні тисячі, а копійки.

Коли служителі церкви викрили ці махінації і закликали С. Проценка зупинитися і покаятися, він відмовився. Пастор Пилип закликав церкву розірвати будь-які відносини з організаторами афери та припинити участь у їхніх шахрайських фінансових схемах. «Це вовки, які хочуть з’їсти овечок. Як пастир, я зобов’язаний попередити вас про небезпеку і захистити вас. І я буду це робити, чого б це мені не коштувало», - підкреслив старший пастор.
http://ua.salvationchurch.com.ua/news?id=478 :shock:
tsunamioleg

Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2010 12:01

И тем не менее проект живет и здравствует :D в общем дело личное каждого.. кто боится то и нечего тогда вообще соваться с сетевой маркетинг. :)
kokostv

Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 21:59

Здраствуйте! З Великоднем Вас! Підкажіть, будь ласка, як розпочати працювати з цією авоською!!! Дуже Вам вдячна :)
Tonya Fishka

Повідомлення Додано: Пон 05 кві, 2010 12:28

Tonya Fishka
пишите в личку  я расскажу подробнее (а то я так понимаю ссылки тут нельзя давать) Константин
Востаннє редагувалось kokostv в Пон 05 кві, 2010 12:49, всього редагувалось 1 раз.
kokostv

Повідомлення Додано: Пон 05 кві, 2010 12:41

История из жизни: Звонит телефон (я занимаюсь спутниковым тв) -здравствуйте! вы занимаетесь спутниковым телевидением? -Да. спрашивайте, что Вас интересует? -Сколько стоит поставить антенну? -На один телевизор - говорю -900 грн на 2 тв 1600... слышу в ответ: -А.. понятно.. пирамида!!! И кладет трубку... О чем это говорит? Может просто если не знаешь, то лучше просто промолчать? а не сеять панику и не проявлять свое невежество?
kokostv

#<1 ... 45678 ... 15>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє