|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2009) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 22 жов, 2009 14:24
centrobud написав:Dear_SirЗапишем расходы на спеца по оценке в расходы будущих периодов, за счет аналогичных доходов 
Ох и долго ж Вам прийдется отрабатывать ... 
-
SSerg
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 22 жов, 2009 18:52
Было продано вообще, по любым ценам. БТИ говорит, что в августе меньше 200 сделок, сентябрь не лучше. И фиктивных много. С чего вы взяли, что по высшим ценам? 2400 квартир за год - это мизер для Киева. Это значит, что только в Авизо высталено квартир лет на 8-10 продажи! В США на 9.4 месяца, и то они считают, много!
І чого Ви вперлись в ціну , я про те що по зниженим цінам за рік було куплено 2400 обєктів ( Ви говорите що там ще і фіктивні  ) , так скільки щасливчиків на Київ які змогли знайти те що їм підходить  , а тепер уявіть що ціни виростуть , тоді для обвалістів це буде самий нещасний день в їхньому житті
1 Не змогли купити подешевше ( бо думали що буде ще дешевше )
2 Не потрапили навіть в 2400 щасливчиків , які в гривні хоч і не зекономили , зате в доларі заробили 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 22 жов, 2009 19:07
budivelnik написав:Было продано вообще, по любым ценам. БТИ говорит, что в августе меньше 200 сделок, сентябрь не лучше. И фиктивных много. С чего вы взяли, что по высшим ценам? 2400 квартир за год - это мизер для Киева. Это значит, что только в Авизо высталено квартир лет на 8-10 продажи! В США на 9.4 месяца, и то они считают, много!
І чого Ви вперлись в ціну , я про те що по зниженим цінам за рік було куплено 2400 обєктів ( Ви говорите що там ще і фіктивні  ) , так скільки щасливчиків на Київ які змогли знайти те що їм підходить  , а тепер уявіть що ціни виростуть , тоді для обвалістів це буде самий нещасний день в їхньому житті 1 Не змогли купити подешевше ( бо думали що буде ще дешевше ) 2 Не потрапили навіть в 2400 щасливчиків , які в гривні хоч і не зекономили , зате в доларі заробили 
Мельчаете, 2400 не Ваш масштаб, раньше все депозиты во всех банках на метры кв. делили. Куда задор делся?
-
СТУДЕНТ
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 23 жов, 2009 16:33
budivelnik написав: тоді для обвалістів це буде самий нещасний день в їхньому житті 1 Не змогли купити подешевше ( бо думали що буде ще дешевше )
забавная логика... если ей следовать то у меня "каждый день самый нещастный в жизни" прям как в фильме получается...
с школьных лет мечтал купил ламборджини а они все не дешевеют и не дешевеют и денег как не хватало так и не хватает...
для многих в этом форме без разницы пдорожает или останется в той же цене... у них нет достаточной суммы денег и кредит им никто не даст...
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 жов, 2009 16:58
budivelnik, если вы говорите, что сейчас самое время покупать недвигу, пока она опять не подорожала (а она по вашим словам обязательно сильно подорожает) то почему вы занимаетесь ее строительством, если куда менее хлопотно ее купить за теперешний бесценок и не заморачиваться ?
А Ви напевно не читали , що я не тільки будую , але й продаю і продаю рівно стільки скільки мені потрібно для будівництва в пів сили , головне щоб не простоювати  А будую я все одно дешевше , ніж зможу купити Мельчаете, 2400 не Ваш масштаб, раньше все депозиты во всех банках на метры кв. делили. Куда задор делся?
Можу й зараз поділити Приблизно 200 млрд грн на приблизно 1,08 млрд кв метрів = 185 грн на кожен квадратний метр Якщо з цими підрахунками я Вам допоміг то я дуже радий ....для многих в этом форме без разницы пдорожает или останется в той же цене... у них нет достаточной суммы денег и кредит им никто не даст...
Якщо впаде до ціни в 300 доларів , то в багатьох на цьому форумі зявиться бажання і можливість купити гостинку за 3000-5000 , тому й таке велике бажання щоб впало .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 23 жов, 2009 17:12
budivelnik написав:... А Ви напевно не читали , що я не тільки будую , але й продаю і продаю рівно стільки скільки мені потрібно для будівництва в пів сили , головне щоб не простоювати  А будую я все одно дешевше , ніж зможу купити .
Жму руку. Хоть кто-то что-то делает, производит, а не только занимается спекуляцией 
-
yopti
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 жов, 2009 18:34
budivelnik
Якщо впаде до ціни в 300 доларів , то в багатьох на цьому форумі зявиться бажання і можливість купити гостинку за 3000-5000 , тому й таке велике бажання щоб впало .
Да пускай покупают НА ЗДОРОВЬЕ. Или вам геноцид больше по душе
-
leondim_68
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 24 жов, 2009 11:47
наконец то я понял шо обвала не будет
будет 50-60% коррекция