Я Вам больше скажу: сразу после новогодних праздников Брокбизнесом был урегулирован первый случай ДТП по европротоколу в Харькове. Было выплачено возмещение около 6 тыс. грн.
|
|
Я Вам больше скажу: сразу после новогодних праздников Брокбизнесом был урегулирован первый случай ДТП по европротоколу в Харькове. Было выплачено возмещение около 6 тыс. грн.
Re: Брокбізнеспросто пьеса по ролям) почему бы сразу не излагать всю инфу одному человеку?
хорошо сотрудники СК работают ) даже забыли о легенде на форуме и фамильярно на ТЫ друг к другу Востаннє редагувалось NoName CK в Суб 21 січ, 2012 14:41, всього редагувалось 2 разів.
Ну и погодка … в понедельник стукнулся задницей своего Фокуса в соседний Ланос, хрен его знает в чем проблема, то ли в нечищеной дороге, то ли резину надо другую ставить… Вызов и общение с комиссаром Брокбизнеса (застрахован у них по КАСКО) занял у меня около полутора часов, хотя думал пол дня потрачу. Сейчас собираю нужные документы, надеюсь, все будет нормально.
Derjavin
Сочувствую. Судя по комментарию обошлось без серьезных последствий. Не переживай, машина отремонтируется, главное что кости целы.
Derjavin
Держись. Я вот тоже на днях чуть не влетел. Благо на обочину съехал. Собирай побыстрей документы, да в ремонт.
НЕ ВИПЛАЧУЮТЬКатегорично НЕ РАДЖУ БРОКБИЗНЕС !!!
З 2015 року ніяк не може виплатити страховку по ДТП. Мав справи з багатьма страховими і про кожну памятаю. Найяскравіші це: "Перша украінська" виплачувати кошти по страховому випадку не дуже спішить, але виплачує в терміни. "Уніка" виплатила мені швидко - десь до трьох тижнів. Найшвидше мені виплатила страхова компанія "ТАС". З моменту ДТП до виплати було 12 днів- це супер! Страхова "ТАС" мене дуже здивовала! А от в страхову "БРОКБІЗНЕС" скільки не дзвони: то там пан Андрій кудись вийшов, то у відпуску, то десь на огляді, то на обіді, то знов ше десь. Залишіть номер і він Вам зателефонує. Ага, вже. Скільки не лишав - ніхто нікуди не телефонує. Запитують, а потім один на другого переключають, 1000 маніпуляцій, ТОЛКУ НОЛЬ. Кароче, нікому Ви там не потрібні. Тільки один вигляд суперроботи. БРОКБІЗНЕС - ЦЕ ЄДИНИЙ ГЕМОРОЙ ЗА 15 РОКІВ. Заповнив лист з інформацією куди мають надійти мені кошти і чекаю виплати по сьогоднішній день. НЕ СТРАХУЙТЕСЬ ТАМ, БУДЬ-ЛАСКА!!! У випадку ДТП буде мінінгіт з виплатами для постраждалої сторони.
|
|