Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Добрый день!!! Ув. представитель ощадбанка, как там решается вопрос о пополнение карты usd без комисси??? Можно идти пополнять или к начальнику отделения жаловаться???
Хто знає, де на сайті Ощадбанку описані умови депозитів, що більше вже не залучаються, але автопролонгуються? Не можу знайти умови і проценти вкладу "Класичний". Такий великий банк, а сайтом не займаються.
BIGor написав:Хто знає, де на сайті Ощадбанку описані умови депозитів, що більше вже не залучаються, але автопролонгуються? Не можу знайти умови і проценти вкладу "Класичний". Такий великий банк, а сайтом не займаються.
BIGor написав:Хто знає, де на сайті Ощадбанку описані умови депозитів, що більше вже не залучаються, але автопролонгуються? Не можу знайти умови і проценти вкладу "Класичний". Такий великий банк, а сайтом не займаються.
Виходить, що "Ощадбанк" потроху обманює. Був депозит Класичний в дол. США під 3% річних, понизили до 2% і не попередили. При тому, що ввели нові депозити під 3% річних. Крадуть потроху. Але це жесть! Чи заставляють людей бігати по відділенях і стояти годинами в черзі до менеджера?
Обманює. І не потроху. Мені іх пролонгація обійшлась майже в чотири тисячі гривень втрачених відсотків. В такі ігри далі грати відмовився. Забрав усі депозити.