Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
valya написав:Но все равно в конце - не катит, давай ежемесячно!
Это не самое большое зло. Как я понял - не дают перевложить. Если депо заканчивается на днях - то я должен до этих дней на задних лапках принести Пышному 100 килогривен в зубах и ОН мне с барского плеча даст 18 годовых в конце срока. Если дождусь закрытия вклада - то должен деньги перевложить под "действующие слезы" , бить поклоны и только тогда нести бабки "под плюс" .
Давно не заходив в Ощадбанк, десь років 5. Сьогодні зайшов в відділення в центрі і побачив наскільки все змінилося - гарні кабінки, електронна черга і т. д. От тільки сервіс - ще як за совка. Треба було отримати переказ в доларах - відмовилися видавати просто так, або в гривні або оформіть страховку за 30 гривень. Мотивували внутрішніми вказівками. Але в письмовому вигляді надати ці вказівки відмовилися. Плюнув і пішов, напевно знов років 5 заходити не буду...
Sirchyk написав:Давно не заходив в Ощадбанк, десь років 5. Сьогодні зайшов в відділення в центрі і побачив наскільки все змінилося - гарні кабінки, електронна черга і т. д. От тільки сервіс - ще як за совка. Треба було отримати переказ в доларах - відмовилися видавати просто так, або в гривні або оформіть страховку за 30 гривень. Мотивували внутрішніми вказівками. Але в письмовому вигляді надати ці вказівки відмовилися. Плюнув і пішов, напевно знов років 5 заходити не буду...
На месте звоните в колл центр и сразу все выдадут, только перед звонком уточнить у кассира, что при покупки страховки она выдаст в долл перевод, чтоб потом не сказали что не было валюты в кассе.
Никогда не уходите без денег, если они есть для выдачи, дело принципа.