|
УкрСиббанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 15 жов, 2008 22:55
Укрсиббанк обходжу 10-ю дорогою. Відкрила якось депозитний рахунок в Гайсинському відділенні банку. Коли залишався 1 день до закінчення депозиту зайшла в відділення, завідуюча якого спитала у мене, які я маю наміри щодо вкладу. Я відповіла, що хочу його закрити. Не попереджуючи мене про те, що до закінчення строку дії договору залишається ще 1 день, вона швиденько взялася закривати мій рахунок. Коли ж треба було підписувати папери про дострокове припинення договору, мені сказали, що я втрачаю при достроковому припиненні договору лише 6 доларів. Повіривши, я підписала папери. Коли я отримала в касі гроші, то звичайно, зрозумула, як мене "розвели".
Таким чином, банк користувався моїми грошима 1 рік та заплатив мені 1% відсоток від суми вкладу. Звичайно, в великій мірі в цій ситуації винна я сама. В любому випадку треба уважно читати договір та не надіятись на те, що хтось поведеться з тобою порядно. Та я в шоці від методів роботи працівників банку з клієнтами. Обдурювати рядовеньких фізосіб, які не дуже розуміються на банківській справі - по-моєму, це не метод роботи для солідного банку.
-
Віка
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 жов, 2008 23:00
Укрсиббанк обходжу 10-ю дорогою. Відкрила якось депозитний рахунок в Гайсинському відділенні банку. Коли залишався 1 день до закінчення депозиту зайшла в відділення, завідуюча якого спитала у мене, які я маю наміри щодо вкладу. Я відповіла, що хочу його закрити. Не попереджуючи мене про те, що до закінчення строку дії договору залишається ще 1 день, вона швиденько взялася закривати мій рахунок. Коли ж треба було підписувати папери про дострокове припинення договору, мені сказали, що я втрачаю при достроковому припиненні договору лише 6 доларів. Повіривши, я підписала папери. Коли я отримала в касі гроші, то звичайно, зрозумула, як мене "розвели".
Таким чином, банк користувався моїми грошима 1 рік та заплатив мені 1% відсоток від суми вкладу. Звичайно, в великій мірі в цій ситуації винна я сама. В любому випадку треба уважно читати договір та не надіятись на те, що хтось поведеться з тобою порядно. Та я в шоці від методів роботи працівників банку з клієнтами. Обдурювати рядовеньких фізосіб, які не дуже розуміються на банківській справі - по-моєму, це не метод роботи для солідного банку.
-
Віка
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 жов, 2008 23:30
Віка написав:Таким чином, банк користувався моїми грошима 1 рік та заплатив мені 1% відсоток від суми вкладу.
Я прям испугался и побежал читать свои договоры с Укрсибом  Как говорит нонешная молодь: "ржунимагу"  Шановна Віка, ви хоча б коли-небудь мали депозит в Укрсибі? Майже цитую:
У випадку дострокового розірвання договору... банк утримує із суми зайво виплачену суму процентів...
75% (якщо кошти знаходились на рахунку до 91 дня включно),
50% (від 92 до 181 включно),
25% (більше 182 днів).
То ли Укрсиб меня любит и более приятные условия в договорах предлагают (а также кофе, если происходят технические задержки более 20 минут), то ли вы нагло врете?!
-
vleon
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 17 жов, 2008 14:10
Можете собі "ржатинемогти", та мені було зовсім не смішно. І каву мені ніхто не пропонував, завідуюча нагло обхамила. Хоча, правда, пропонувала мені відшкодувати 100 грн. із власної зарплати.
-
Віка
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 17 жов, 2008 14:38
приветствую всех, кто доверил свои кровные Укрсибу.
я вот недавно (3 недели назад) открыл "Активні гроші" у них. Скажите, пожалуйста, там действительно все происходит так гладко как оебщают - в любой момент возвращают? или так же как и в Надрах? 
-
Демъян
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 18 жов, 2008 01:51
Демъян написав:приветствую всех, кто доверил свои кровные Укрсибу. я вот недавно (3 недели назад) открыл "Активні гроші" у них. Скажите, пожалуйста, там действительно все происходит так гладко как оебщают - в любой момент возвращают? или так же как и в Надрах? 
Я на этой неделе переоформлял долларовые "Активнi грошi" с 5.5% на 9%, посредством закрытия прежнего договора и открытия нового. Спрашивали, всю ли сумму я хочу переложить (>$5K), переложил всю, уговаривали на срочный депозит. Создалось впечатление, что проблем нет.
-
johndoe
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 жов, 2008 00:35
В подтверждение ранее сказанного
http://politsovet.info/news/22707.html
Отметим, что, по неофициальным данным, в банках Одессы невозврат по ипотечным кредитам достиг уже 60%.
P.S. Портфель по ипотечным кредитам физлиц орьентировочно по Одессе: Райфазен-Аваль - 3 млрд. грн., Укрсиб - 3 млрд.грн., Укрсоцбанк - 2 млрд.грн., Ощадбанк - 900 млн.грн., ОТП - 800 млн.грн., МТБ - до 1 млрд.грн.
-
Бурда
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 жов, 2008 01:05
johndoe написав:Демъян написав:приветствую всех, кто доверил свои кровные Укрсибу. я вот недавно (3 недели назад) открыл "Активні гроші" у них. Скажите, пожалуйста, там действительно все происходит так гладко как оебщают - в любой момент возвращают? или так же как и в Надрах? 
Я на этой неделе переоформлял долларовые "Активнi грошi" с 5.5% на 9%, посредством закрытия прежнего договора и открытия нового. Спрашивали, всю ли сумму я хочу переложить (>$5K), переложил всю, уговаривали на срочный депозит. Создалось впечатление, что проблем нет.
Как то не убедительно - уговаривали на срочный депозит
Кроме того, чего перживать-то, кризис дошел уже и до матушки-Росии:
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2008/10/17/140
Чтобы предотвратить отток вкладов, банки повышают ставки по депозитам и увеличивают срок выдачи денег, а некоторые прямо отказываются отдавать деньги досрочно, пишут "Ведомости".... несколько банков, в нарушение положений Гражданского кодекса, ввели запрет на досрочное расторжение депозитного договора. Среди них "Капитал кредит", Уральский банк реконструкции и развития (УБРиР), "Глобэкс" и "Российский капитал". Информацию о приостановке досрочной выдачи депозитов подтвердили сотрудники колл-центров этих банков....
В дополнение прочитайте аргументацию "Надры" по их накопительному счету и сравните с Вашим вкладом "активные гроші" и найдите отличия !?!
Згідно Постанови Національного банку України "Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами" № 516 від 03.12.2003 року, залучені від клієнтів банку кошти класифікуються таким чином:
- вклади (депозити) на вимогу;
- термінові вклади (депозити);
- вклади (депозити), згідно з якими грошові кошти клієнтів банку вносяться на інших умовах їх повернення (умовні депозити).
Згідно пункту 1.43. Договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб у ВАТ КБ „Надра”, затвердженого протоколом Правління ВАТ КБ
„Надра” №34 від 05.10.2006 року і розміщеного на офіційному сайті Банку http://nadra.com.ua (надалі - ДКБО), порядок відкриття і використання накопичувальних рахунків, нарахування відсотків, приведений в розділі 8 ДКБО. Розділ 8 ДКБО містить такі умови використання накопичувальних рахунків:
- вказані рахунки призначені виключно для зберігання грошових коштів (вкладів);
- по них передбачено нарахування підвищених відсотків;
- за накопичувальними рахунками не проводяться розрахунки.
Отже, спираючись на чинне законодавство України і умови ДКБО, грошові кошти, залучені на накопичувальних рахунках, є умовними вкладами (депозитами), отже, на них також поширюється дія Постанови НБУ „Про додаткові заходи щодо діяльності банків” №319 від 11.10.2008 року щодо неможливості дострокового зняття засобів. Згідно 8.2. ДКБО обмежень щодо кількості витратних операцій по рахунку не встановлено, тобто, при необхідності клієнта зняти засоби з рахунку, виплата здійснюється не раніше ніж через 30 днів на підставі письмової заяви клієнта.
Термін доступності накопичувальних рахунків, на жаль, поки що невідомий. Проте на даний момент накопичувальні рахунки гарантуються Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.
-
Бурда
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 жов, 2008 11:31
Бурда написав:Как то не убедительно - уговаривали на срочный депозит
А это не аргумент, это так, к слову. Когда клал в первый раз "Активнi грошi", тоже уговаривали на срочный депозит.
-
johndoe
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 жов, 2008 21:48
Віка написав:Укрсиббанк обходжу 10-ю дорогою. Відкрила якось депозитний рахунок в Гайсинському відділенні банку. Коли залишався 1 день до закінчення депозиту зайшла в відділення, завідуюча якого спитала у мене, які я маю наміри щодо вкладу. Я відповіла, що хочу його закрити. Не попереджуючи мене про те, що до закінчення строку дії договору залишається ще 1 день, вона швиденько взялася закривати мій рахунок. Коли ж треба було підписувати папери про дострокове припинення договору, мені сказали, що я втрачаю при достроковому припиненні договору лише 6 доларів. Повіривши, я підписала папери. Коли я отримала в касі гроші, то звичайно, зрозумула, як мене "розвели". Таким чином, банк користувався моїми грошима 1 рік та заплатив мені 1% відсоток від суми вкладу. Звичайно, в великій мірі в цій ситуації винна я сама. В любому випадку треба уважно читати договір та не надіятись на те, що хтось поведеться з тобою порядно. Та я в шоці від методів роботи працівників банку з клієнтами. Обдурювати рядовеньких фізосіб, які не дуже розуміються на банківській справі - по-моєму, це не метод роботи для солідного банку.
Віка, якщо дійсно з боку начальника відділення було хамство, вам потрібно було з свого боку цю інформацію передати вищому керівництву у Вінницьке ТУ, номер телефону якого не є комерційною таємницею. Що стосується безпосередньо вашої ситуації по суті, то враховуючи що, нач. відділення перепитала Вас стосовно ваших планів на вклад і отримавши ствердну відповідь про розірвання договору, скажіть чому вона повинна попереджати Вас про закінчення терміну договору, Ви людина освічена і знаєте що договір закінчується через день. а це відповідно є дострокове розірвання, про наслідки якого все чітко написано в договорі. Момент того, що сума яку втратите мала скласти 6 дол. а не майже всю ставку, то раджу це питання обговорити з нач. відділення, і якщо дійсно вона Вас таким чином обманула, довесту інформацію то керівництва в ТУ. Не думаю, що І.Є. в разі якщо вона допустила помилку буде ситуацію "усугублять".
-
Centr
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему