Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
хуторянка написав:Можливо було б і знову зайти як би не -Поповнення вкладу та нарахування процентів 1. Ви можете поповнювати свій вклад. Загальна сума поповнення протягом кожного календарного місяця не повинна перевищувати суму, встановлену Банком. Максимальну суму поповнення протягом календарного місяця Ви можете дізнатися у відділенні або на сайті Банку a-bank.com.ua помню "ван доллар" в месяц был могут фокус и с гривасём повторить
Братки вони такі...враз можуть поповнення деполюдям перекрити.
octopus написав:Второй раз не могу произвести оплату в Интернете. Проблема с А-банком или черезчур бдительным антивирусом (у меня Аваст)? Если что, сайт оплаты проверенный - Официальный Киевстара (пополнение мобилы).
Так вообще отучат платить их Универсалкой (Виза) в Интернете ...
Ловите... А можете теперь за декабрь для сравнения? Спасибо
присоединяюсь.
Но думаю что одинаково за всё.
Не не одинаково. Скрин кинуть не могу, но поменялось следующее: - исчезли "красота и здоровье", - появились "путешествия" за 2%. - снизили % по "развлечениям и спорту" с 5 до4% - повысили % по "Животным" с 10 до 20% Остальное без изменений