|
БІГ Енергія - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 10 чер, 2009 20:27
Сегодня из банка -брехуна пришло письмо, что денег не платят т.к их нет в кассе. У меня договор закончился еще 2,5 месяца назад ,я его не продлевала . Так вот БЭ предлагает продлить или переоформить договор беспокоясь о моих доходах. А зачем иметь дело с банком - кидалой  За проценты которые они не платят и еще перезаключать с ними договора  Это что себя не уважать  Чего стоит одно хамское отношения Запорожского филиала во главе с начальником Ризноокмм. Еще этому банку - брехуну хватает совести выдвгать в судах заперечення, встречные позовы, требовать от суда разьяснения, писать аппеляции-затягивать время. Берут людей измором и пользуются тем,что у нас такая судовая система. Знают что не все это могут вынести.
-
SvetaAction
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 10:09
_vlad_ написав:10.06.2009 16:32 Временным администрациям запретят вводить "депозитный" мораторий
Верховная Рада Украины приняла за основу проект закона N4502, которым предлагается сократить с шести до трех месяцев срок действия моратория на удовлетворение требований кредиторов при введении в банк временной администрации (ВА), а также запретить применять такой мораторий в отношении требований физических лиц-клиентов банка по выплате депозитных вкладов.
Как сообщает Информационное управление ВР, "за" принятие за основу законопроекта о внесении изменений в ст.85 Закона "О банках и банковской деятельности" (относительно обеспечения прав вкладчиков коммерческих банков) проголосовали 334 народных депутата.
Как отмечает автор законопроекта, нардеп и глава профильного Комитета по вопросам финансов и банковской деятельности Николай Азаров, предлагаемые изменения предусматривают "возможность выполнения обязательств по договорам депозитных вкладов физических лиц, что должно вернуть доверие к банковской системе Украины".
Ну і що ... ну буде ще один закон, якого ніхто не буде виконувати. Що зараз законів мало, які "мали би захищати права вкладників". Починаючи від низки статтей в Конституції, Цивільному кодексі, закінчуючи законом про банківську "бездіяльність".
Тепер буде ще один закон. Але де гарантія, що після його прийняття всім почнуть віддавати депозити? Черговий популізм. Замість того, щоб добиватися виконання старих законів і наказувати тих хто їх не виконує, депутати клєпають нові закони. Вибори на носі. Чистої води популізм.
-
bermooood
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 11:00
ХТОСЬ ПРОБУВАВ ЗВЕРТАТИСЯ В ПРОКУРАТУРУ З ПРИВОДУ ШАХРАЙСТВА АБО МОЖЛИВОЇ КОРУПЦІЇ БАНКУ. АДЖЕ ВІДПОВІДНО ДО ІНФОРМАЦІЇ , РОЗМІЩЕНОЇ НА САЙТІ БАНКУ - ГРОШІ Є І ЇХ ПРОПЛАЧУЮТЬ. ТІЛЬКИ В РЕГІОНАЛЬНИХ ВІДДІЛЕННЯХ НА МІСЦЯХ - ВІДПОВІДЬ ОДНА ГРОШЕЙ НЕМАЄ . ЦІКАВО - ЇМ ЩО ВІДСОТКИ ПО КРЕДИТАМ НЕ ПРОПЛАЧУЮТЬ. ЯК ВІДОМО З ПОВІДОМЛЕНЬ ЇХНЬОГО САЙТУ , ТО ПРОПЛАЧУЮТЬ. ЯКЩО Є БРЕХНЯ , ТО НЕХАЙ ПРОКУРАТУРА ВСЕ ПЕРЕВІРИТЬ ТА ПРИТЯГУЄ ДО КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. 
-
lubo_lew
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 11:09
и я про это бумага с красивыми словами терпит и показатели хорошие, а люди от этого устали - в действительности все наоборот эти скоты пока всех до нитки не оберут не успокоятся , вот и пишут типа про светлое будущее 
-
_vlad_
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 11:37
lubo_lew написав:ХТОСЬ ПРОБУВАВ ЗВЕРТАТИСЯ В ПРОКУРАТУРУ З ПРИВОДУ ШАХРАЙСТВА АБО МОЖЛИВОЇ КОРУПЦІЇ БАНКУ. АДЖЕ ВІДПОВІДНО ДО ІНФОРМАЦІЇ , РОЗМІЩЕНОЇ НА САЙТІ БАНКУ - ГРОШІ Є І ЇХ ПРОПЛАЧУЮТЬ. ТІЛЬКИ В РЕГІОНАЛЬНИХ ВІДДІЛЕННЯХ НА МІСЦЯХ - ВІДПОВІДЬ ОДНА ГРОШЕЙ НЕМАЄ . ЦІКАВО - ЇМ ЩО ВІДСОТКИ ПО КРЕДИТАМ НЕ ПРОПЛАЧУЮТЬ. ЯК ВІДОМО З ПОВІДОМЛЕНЬ ЇХНЬОГО САЙТУ , ТО ПРОПЛАЧУЮТЬ. ЯКЩО Є БРЕХНЯ , ТО НЕХАЙ ПРОКУРАТУРА ВСЕ ПЕРЕВІРИТЬ ТА ПРИТЯГУЄ ДО КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. 
Звертався в залізничну прокуратуру Львова (по місцю реєстрації філії) ще десь в лютому, вони навіть надіслали мені відповідь, що по моїй заяві проводилися якісь там слідчі дії і факти викладені в моїй заяві відповідають дійсності. Тобто, не відфутболили, як багатьох з інших гілок форуму. Можливо через те, що я цю заяву фактично "вилизав" . А можливо і ще через то , що прокурор нормальний. Потім вони надіслали щось там в банк, потім в банк ввели ТА і на тому все загуло.
Ідея непогана. Пишемо в прокуратуру. Тільки грамотно. Чим більше заяв, тим краще. Особливо ті хто зі Львова. Я сьогодні ж складу заяву.
-
bermooood
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 11:47
Ще я писав взимку:
1. НБУ (відсилав поштою) - результат "відфутболили". Розбирайтеся самі з банком.
2. Львівський штаб БЮТ, на ім"я Народного депутата Деньковича - відфутболили, навіть заяву не захотіли реєструвати. Пояснили, що вони не мають впливу на банк.
3. Львівський штаб Регіонів , Народному депутату Писарчуку (Львівський штаб Партії регіонів). Результат - заяву прийняли, вислухали, зробили депутатський запит в банк з вимогою пояснити причини невиплат. Банк відписався загальними фразами. Все загуло, коли ввели ТА.
4. Районна Прокуратура - результат - моє попереднє повідомлення. Все загуло, коли ввели ТА.
-
bermooood
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 11:51
Ще хотів комуністам написати і литвинівцям. Але не знайшов їх штаб у Львові.
Зараз почалася передвиборча гонка. Тому думаю можна тим всіх "палітікам" писати скарги на банк. Причому, не тільки тим, що при владі. Думаю розіслати однотипну заяву ще соціалістам, Свободі, ... чорту лисому, мені все одно. Лише б відреагували.
Суд судом, але трясти банк треба.
-
bermooood
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 11:53
bermooood написав:lubo_lew написав:ХТОСЬ ПРОБУВАВ ЗВЕРТАТИСЯ В ПРОКУРАТУРУ З ПРИВОДУ ШАХРАЙСТВА АБО МОЖЛИВОЇ КОРУПЦІЇ БАНКУ. АДЖЕ ВІДПОВІДНО ДО ІНФОРМАЦІЇ , РОЗМІЩЕНОЇ НА САЙТІ БАНКУ - ГРОШІ Є І ЇХ ПРОПЛАЧУЮТЬ. ТІЛЬКИ В РЕГІОНАЛЬНИХ ВІДДІЛЕННЯХ НА МІСЦЯХ - ВІДПОВІДЬ ОДНА ГРОШЕЙ НЕМАЄ . ЦІКАВО - ЇМ ЩО ВІДСОТКИ ПО КРЕДИТАМ НЕ ПРОПЛАЧУЮТЬ. ЯК ВІДОМО З ПОВІДОМЛЕНЬ ЇХНЬОГО САЙТУ , ТО ПРОПЛАЧУЮТЬ. ЯКЩО Є БРЕХНЯ , ТО НЕХАЙ ПРОКУРАТУРА ВСЕ ПЕРЕВІРИТЬ ТА ПРИТЯГУЄ ДО КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. 
Звертався в залізничну прокуратуру Львова (по місцю реєстрації філії) ще десь в лютому, вони навіть надіслали мені відповідь, що по моїй заяві проводилися якісь там слідчі дії і факти викладені в моїй заяві відповідають дійсності. Тобто, не відфутболили, як багатьох з інших гілок форуму. Можливо через те, що я цю заяву фактично "вилизав" . А можливо і ще через то , що прокурор нормальний. Потім вони надіслали щось там в банк, потім в банк ввели ТА і на тому все загуло. Ідея непогана. Пишемо в прокуратуру. Тільки грамотно. Чим більше заяв, тим краще. Особливо ті хто зі Львова. Я сьогодні ж складу заяву.
якщо можливо викладіть зразок заяви в прокуратуру, зайвим це не буде, я наприклад скористаюсь і не тільки я 
-
_vlad_
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 12:09
_vlad_ написав:bermooood написав:lubo_lew написав:ХТОСЬ ПРОБУВАВ ЗВЕРТАТИСЯ В ПРОКУРАТУРУ З ПРИВОДУ ШАХРАЙСТВА АБО МОЖЛИВОЇ КОРУПЦІЇ БАНКУ. АДЖЕ ВІДПОВІДНО ДО ІНФОРМАЦІЇ , РОЗМІЩЕНОЇ НА САЙТІ БАНКУ - ГРОШІ Є І ЇХ ПРОПЛАЧУЮТЬ. ТІЛЬКИ В РЕГІОНАЛЬНИХ ВІДДІЛЕННЯХ НА МІСЦЯХ - ВІДПОВІДЬ ОДНА ГРОШЕЙ НЕМАЄ . ЦІКАВО - ЇМ ЩО ВІДСОТКИ ПО КРЕДИТАМ НЕ ПРОПЛАЧУЮТЬ. ЯК ВІДОМО З ПОВІДОМЛЕНЬ ЇХНЬОГО САЙТУ , ТО ПРОПЛАЧУЮТЬ. ЯКЩО Є БРЕХНЯ , ТО НЕХАЙ ПРОКУРАТУРА ВСЕ ПЕРЕВІРИТЬ ТА ПРИТЯГУЄ ДО КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. 
Звертався в залізничну прокуратуру Львова (по місцю реєстрації філії) ще десь в лютому, вони навіть надіслали мені відповідь, що по моїй заяві проводилися якісь там слідчі дії і факти викладені в моїй заяві відповідають дійсності. Тобто, не відфутболили, як багатьох з інших гілок форуму. Можливо через те, що я цю заяву фактично "вилизав" . А можливо і ще через то , що прокурор нормальний. Потім вони надіслали щось там в банк, потім в банк ввели ТА і на тому все загуло. Ідея непогана. Пишемо в прокуратуру. Тільки грамотно. Чим більше заяв, тим краще. Особливо ті хто зі Львова. Я сьогодні ж складу заяву.
якщо можливо викладіть зразок заяви в прокуратуру, зайвим це не буде, я наприклад скористаюсь і не тільки я 
Заява стосувалася дочасного повернення депозиту ще з банку без ТА. Корисного з неї зараз мало. Вибірково викладу ті пункти які зараз можуть пригодитися
-
bermooood
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 13:06
ХТОСЬ ЩЕ ЗВЕРТАВСЯ В МВС ДО ВІДДІЛУ ПО БОРОТЬБІ З ЕКОНОМІЧНОЮ ЗЛОЧИННІСТЮ З ПРИВОДУ ВИПЛАТИ ВІДСОТКІВ . ЯК ВІДОМО ЗА 5 ДНІВ БУЛО ВИПЛАЧЕНО ЕКВІВАЛЕНТ 640 ТИС. ГРН . КОМУ І ЯК  ЧИ БУЛИ ЯКІСЬ ПРИВІЛЕГІЇ ПРИ ЦЬОМУ  ЯК ВІДОМО З ПОВІДОМЛЕНЬ НА ФОРУМІ НА МІСЦЯХ ГРОШІ ПРАКТИЧНО НЕ ПЛАТЯТЬ.
ЯКИЙ СТАН СПРАВ З ЗВЕРНЕННЯМ ДО СБУ ПО ВИКОРИСТАННЮ КОШТІВ БАНКОМ НА ПОБУДОВУ ПАМ`ЯТНИКІВ(БУЛО РАНІШЕ НА ФОРУМІ) 
-
lubo_lew
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему