Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
budivelnik написав:До речі , це парі на 01-01-2011 - закінчиться , до 02 я надіюсь всі один з одним розрахуються ( за себе я гарантую ) і я з радістю запрошую адептів падіння ( навіть обвалу ) , до перевірки своїх аналітичних висновків , які вони захочуть підтвердити таким дрібязком як пляшчина одного з простих ( але досить непоганих ) коньяків України .
Чомусь в мене таке враження , що зголосяться тільки ті які будуть прогнозувати падіння десь в межах 0,1-1 % в місяць , а в тих хто проповідує про 3-5% падіння в місяць , ризикнути своїми грошима сміливості навряд чи вистарчить
поживем - увидим. А вы будете и дальше прогнозировать рост?
budivelnik написав:Давайте вже Ви спочатку намалюйте під чим Ви згодні підписатись , повірте що моя пропозиція завжди буде оптимістичнішою від Вашої
мы по разному понимаем значение слова "оптимизм" в свете цены на недвигу. Для подавляющего большинства жителей Киева ваш прогноз в $1800 не есть оптимистический. Мои прогнозы? Года через два - три, метр в Киеве $400-1000.
Мои прогнозы? Года через два - три, метр в Киеве $400-1000.
Через два три роки А якісь коротші проміжки А що таке 1000 В КГС 1050 є й сьогодні Якщо на сьогодні мінімальна в 1050 доларів , то чи можу я Ваш прогноз описати слідуючим цифровим рядом по квартально :
01.01.2011 ___ 1050
01.04.2011 ___ 969
01.07.2011 ___ 895
01.10.2011 ___ 826
01.01.2012 ___ 762
01.04.2012 ___ 703
01.07.2012 ___ 649
01.10.2012 ___ 599
01.01.2013 ___ 553
01.04.2013 ___ 511
01.07.2013 ___ 471
01.10.2013 ___ 435
01.01.2014 ___ 401
Це приблизно дорівнює помісячному падінню в 2,5-2,6 %
Якщо Ви підписуєтесь під цими цифрами , я згоден приймати від Вас парі Єдине питання
По якому показнику будемо визначати мінімальну ціну
Я згоден розглядати навіть середнє значення 20% найменших цін в якому небуть Аваізо
budivelnik написав:Через два три роки А якісь коротші проміжки А що таке 1000 В КГС 1050 є й сьогодні Якщо на сьогодні мінімальна в 1050 доларів , то чи можу я Ваш прогноз описати слідуючим цифровим рядом по квартально : 01.01.2011 ___ 1050 01.04.2011 ___ 969 01.07.2011 ___ 895 01.10.2011 ___ 826 01.01.2012 ___ 762 01.04.2012 ___ 703 01.07.2012 ___ 649 01.10.2012 ___ 599 01.01.2013 ___ 553 01.04.2013 ___ 511 01.07.2013 ___ 471 01.10.2013 ___ 435 01.01.2014 ___ 401 Це приблизно дорівнює помісячному падінню в 2,5-2,6 % Якщо Ви підписуєтесь під цими цифрами , я згоден приймати від Вас парі Єдине питання По якому показнику будемо визначати мінімальну ціну Я згоден розглядати навіть середнє значення 20% найменших цін в якому небуть Аваізо
с моей точки зрения точного прогноза быть не может, и тому есть масса объективных причин.
Ваша таблица, весьма похожа на то как я себе это представляю, но не более того. А в чем суть спора, в передаче коньяка почтой?
Я уверен, что цены будут падать, показатели АН брать за основу анализа не хочу, во первых они заинтересованное лицо, во вторых это цена так называемых хотелок, а в третьих как узнать реальную цену сделки?
Ваша таблица, весьма похожа на то как я себе это представляю, но не более того. А в чем суть спора, в передаче коньяка почтой? Я уверен, что цены будут падать, показатели АН брать за основу анализа не хочу, во первых они заинтересованное лицо, во вторых это цена так называемых хотелок, а в третьих как узнать реальную цену сделки?
Одне діло вважати щось безвідповідально , а зовсім інше , за свої нематеріальні вислови , нести матеріальну відповідальність . Тому спробуйте прийняти рішення про парі і навіть така дрібничка як 60 грн ( середня вартість Закарпатського ) заставить Вас відмовитись від кардинальних рішень і Ви почнете шукати золоту серединку , а це називається пошуками істини , істина рідко буває десь далеко в стороні від проторених шляхів.
А як тільки почнете переживати , так відразу графік падіння який Ви уявляєте стане в рази пологішим і затормозить з сьогоднішньої 1000 не на 400 , а на 800 доларах за квадрат , а це як кажуть в Одессі - дві великі різниці.
І останнє
А навіщо Вам реальна ціна угоди Беремо наприклад мегаквартал , вибираємо там графік ( 10% найменших цін ) в найдешевшому ( Деснінському р-ні ) , маємо стан як на сьогодні так і через три роки + потижневу зміну буде видно , а на ту різницю торгу , про яку Ви марите , можемо зробити похибку в якусь 100 доларів ( і ця похибка може бути як абсолютною , так і відносною в % до ціни )
budivelnik написав:Одне діло вважати щось безвідповідально , а зовсім інше , за свої нематеріальні вислови , нести матеріальну відповідальність . Тому спробуйте прийняти рішення про парі і навіть така дрібничка як 60 грн ( середня вартість Закарпатського ) заставить Вас відмовитись від кардинальних рішень і Ви почнете шукати золоту серединку , а це називається пошуками істини , істина рідко буває десь далеко в стороні від проторених шляхів. А як тільки почнете переживати , так відразу графік падіння який Ви уявляєте стане в рази пологішим і затормозить з сьогоднішньої 1000 не на 400 , а на 800 доларах за квадрат , а це як кажуть в Одессі - дві великі різниці.
І останнє А навіщо Вам реальна ціна угоди Беремо наприклад мегаквартал , вибираємо там графік ( 10% найменших цін ) в найдешевшому ( Деснінському р-ні ) , маємо стан як на сьогодні так і через три роки + потижневу зміну буде видно , а на ту різницю торгу , про яку Ви марите , можемо зробити похибку в якусь 100 доларів ( і ця похибка може бути як абсолютною , так і відносною в % до ціни )
зашел, посмотрел.... http://megakvartal.com/statistics.cgi - вот к этому индексу я должен привязывать прогнозы?? На сегодня средний метр в Киеве стоит $1700?
У меня есть определенные правила, например не играть в карты заведомо зная, что передо мной сидит шулер. Как рассчитываются эти графики АН, где берутся данные, методология?
Все прогнозы построенные на такой базе, бесполезны, цена им ноль. Спорить ради самого процесса не вижу смысла.
.
На сегодня средний метр в Киеве стоит $1700? У меня есть определенные правила, например не играть в карты заведомо зная, что передо мной сидит шулер. Как рассчитываются эти графики АН, где берутся данные, методология? Все прогнозы построенные на такой базе, бесполезны, цена им ноль. Спорить ради самого процесса не вижу смысла
.
В тому і суть будь якого швидкобігаючого , що він якщо деталей не побачить , а загальна картина не така як йому хочеться , то він всіх інших шуллерами обізве і побіжить далі Гляньте як цей самий мегаквартал виглядає якщо до нього з розумом і знаннями підійти
budivelnik написав:. В тому і суть будь якого швидкобігаючого , що він якщо деталей не побачить , а загальна картина не така як йому хочеться , то він всіх інших шуллерами обізве і побіжить далі Гляньте як цей самий мегаквартал виглядає якщо до нього з розумом і знаннями підійти
То що стаєте спокійнішим і виваженнішим і вибачаєтесь перед мегакварталом
http://megakvartal.com/statistics.cgi - средняя цена $1700, или прогноз по минимальным ценам?
"..і вибачаєтесь перед мегакварталом" - вы с троллейбусами не здороваетесь?
Шановний
Ви головою ще ні об що не вдарились Ваші 400 - це мінімальна чи середня Я думав що мінімальна і показав Вам як можна використовуючи мегаквартал це побачити .
Як бачу від швидкості переключання сторінок у Вас вже голова закрутилась , може підете провітритесь
Для тих хто слідкує
В мегакварталі існує море функцій які доступні зареєстрованим користувачам ,
реєстрація - безкоштовна ,
користування функціями - безкоштовне
опис функцій - в руководство пользователя.
Те що деякі студенти навіть цього зрозуміти не можуть , це їх біда.
А те що вони не можуть зрозуміти як витягнути замість всі доступного графіка середніх цін - потрібні графіки ( мінімальні ціни по районам і так далі ) - це вже навіть не їх біда - це їх горе .
Тупість фо - ревер.