Парі budivelnik проти всіх бажаючих

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5678910>
Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2010 17:46

в принципе согласен продолжать пари еще на квартал.
прогнозирование индекса на 1,04,2011
давайте заключим числа 10 января, например
Евгений__С

Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 11:02

budivelnik написав:Шановний
Ви головою ще ні об що не вдарились :?:
Ваші 400 - це мінімальна чи середня :?: Я думав що мінімальна і показав Вам як можна використовуючи мегаквартал це побачити .
Як бачу від швидкості переключання сторінок у Вас вже голова закрутилась , може підете провітритесь :?:

Для тих хто слідкує
В мегакварталі існує море функцій які доступні зареєстрованим користувачам ,
реєстрація - безкоштовна ,
користування функціями - безкоштовне
опис функцій - в руководство пользователя.

Те що деякі студенти навіть цього зрозуміти не можуть , це їх біда.
А те що вони не можуть зрозуміти як витягнути замість всі доступного графіка середніх цін - потрібні графіки ( мінімальні ціни по районам і так далі ) - це вже навіть не їх біда - це їх горе .
Тупість фо - ревер.

видно сильно потрепала вас жизнь, что так на людей кидаетесь.
Наверное, были изгоем в детском садике, потом школе, армии, на стройке - теперь благо есть компьютер и Интернет - можете отрываться.
Вы предлагаете спорить - о чем? О том, какой индекс будет через квартал или пол года в Киевском АН? Зачем? Кому это интересно? Если на форуме есть азартные люди, которые готовы спорить из-за азарта, почему бы не поспорить, но безусловный интерес представляет стоимость метра в реально проведенной сделке, а не в индексе который рисуется вручную, заинтересованными лицами.
Через год или два, РН начнет оживать, пойдут первые сделки, например по $600 м/кв, а киевские АН будут в своих индексах рисовать среднюю цену $1000 - это ценная информация, она кому-то нужна, что-то реально отражает?
На сегодня все эти индексы показывают только направление движения цены, с этим уже не поспорить, даже таким двигателям роста как вы, остальное покажет время.
Oven

Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 12:17

видно сильно потрепала вас жизнь, что так на людей кидаетесь.

Я кидаюсь тільки на тих хто робить швидкі безапеляційні висновки навіть пять хвилин не затрачаючи на вивчення предмету

но безусловный интерес представляет стоимость метра в реально проведенной сделке, а не в индексе который рисуется вручную, заинтересованными лицами.

1 У Вас був , є , чи буде доступ до реальної вартості метра :?:
2 Якщо не було , не є і не буде , то вчіться у старших , які показують Вам способи отримання більш-менш реальної інформації з відкритих джерел .
Для цього потрібно просто бути уважним і посидючим ( + трошки розуму також не зайве :wink: )
Так от ,
а - берете індекси , які як Ви заявляєте хтось малював вручну і порівнюєте з тою інформацією яка Вам відома
б - на підставі ціього визначаєте величину похибки , яка на Ваш погляд присутня в цих індексах ( автоматично при цьому Ви зможете зрозуміти той алгоритм по якому діють ті хто складають індекси )
в - для перевірки правильності своїх висновків , прогнозуєте поведінку індекса в найкоротшому часі
г - у разі помилковості своїх роздумів , робите корекцію .

Правда приведенний мною алгоритм явно не для Вас , кропітка робота в данному напрямку Вас явно не цікавить , а це в свою чергу говорить про те що Вам просто ще рано займатись цим питанням , скоріш за все в найближчий час виходити на РН Ви не збираєтесь , тому реальність втратити 1-20% ( а це 1000-30000 доларів ) Вас не гнітить .
Згадаєте мої слова
Як тільки реально вирішите витратити тисяч з 300 000 грн , так відразу радикалізм в думках як вітром здує , почнете не рази а відсотки враховувати.

Через год или два, РН начнет оживать, пойдут первые сделки, например по $600 м/кв, а киевские АН будут в своих индексах рисовать среднюю цену $1000 - это ценная информация, она кому-то нужна, что-то реально отражает?

Хто Вам лікар , якщо Ви не вмієте користуватись інструментами :?:
Я ж описував , у мегаквартала є функція:
" - квантиль 10% цены" - цена за кв.м., такая что 10% объявлений/объектов в базе данных имеют цену за кв. м. меньше нее, и 90% - больше.

Этот параметр показывает фактически минимальную цену за кв.м., такую, что всего у 10% объявлений цена меньше, а в основной массе объявлений - больше. То есть вероятность купить квартиру по цене за кв.м. меньше, чем квантиль 10%, очень мала.

+ є можливість вибрати конкретно як район так і тип будинку і додатково до цього щей кількість пропозицій з яких цей параметр вираховується.

http://fotohost.org/images/a1d51826-144kB.jpg
Спеціально для Вас підібрав графіки найнижчих , найвищих , середніх цін + збоку є зміна цін за період , Ви постійно всюди заявляли про зміну в 7 разів , а графік показує 5,5 по будь яким параметрам , до речі якщо взяти наприклад дореволюційні в деснянському районі , то зміна ціни в 4 рази .

Коротше
Хто хоче зрозуміти що твориться - той прикладе трошки часу і зрозуміє , а тим в кого розумі не вистарчає і аналітичний апарат заслабий - можуть продовжувати викрикувати лозунги.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 15:55

budivelnik написав:Я кидаюсь тільки на тих хто робить швидкі безапеляційні висновки навіть пять хвилин не затрачаючи на вивчення предмету

1 У Вас був , є , чи буде доступ до реальної вартості метра :?:
2 Якщо не було , не є і не буде , то вчіться у старших , які показують Вам способи отримання більш-менш реальної інформації з відкритих джерел .
Для цього потрібно просто бути уважним і посидючим ( + трошки розуму також не зайве :wink: )
Так от ,
а - берете індекси , які як Ви заявляєте хтось малював вручну і порівнюєте з тою інформацією яка Вам відома
б - на підставі ціього визначаєте величину похибки , яка на Ваш погляд присутня в цих індексах ( автоматично при цьому Ви зможете зрозуміти той алгоритм по якому діють ті хто складають індекси )
в - для перевірки правильності своїх висновків , прогнозуєте поведінку індекса в найкоротшому часі
г - у разі помилковості своїх роздумів , робите корекцію .

Правда приведенний мною алгоритм явно не для Вас , кропітка робота в данному напрямку Вас явно не цікавить , а це в свою чергу говорить про те що Вам просто ще рано займатись цим питанням , скоріш за все в найближчий час виходити на РН Ви не збираєтесь , тому реальність втратити 1-20% ( а це 1000-30000 доларів ) Вас не гнітить .
Згадаєте мої слова
Як тільки реально вирішите витратити тисяч з 300 000 грн , так відразу радикалізм в думках як вітром здує , почнете не рази а відсотки враховувати.

Хто Вам лікар , якщо Ви не вмієте користуватись інструментами :?:
Я ж описував , у мегаквартала є функція:

+ є можливість вибрати конкретно як район так і тип будинку і додатково до цього щей кількість пропозицій з яких цей параметр вираховується.

http://fotohost.org/images/a1d51826-144kB.jpg
Спеціально для Вас підібрав графіки найнижчих , найвищих , середніх цін + збоку є зміна цін за період , Ви постійно всюди заявляли про зміну в 7 разів , а графік показує 5,5 по будь яким параметрам , до речі якщо взяти наприклад дореволюційні в деснянському районі , то зміна ціни в 4 рази .

Коротше
Хто хоче зрозуміти що твориться - той прикладе трошки часу і зрозуміє , а тим в кого розумі не вистарчає і аналітичний апарат заслабий - можуть продовжувати викрикувати лозунги.

«1 У Вас був , є , чи буде доступ до реальної вартості метра» - безусловно. Когда есть рынок то без всяких индексов известна цена сделок, то, что происходит массово (как до 2008 года) скрыть не возможно. Сегодня реальной цены нет, по причине отсутствия сделок. Как только начнутся продажи, сразу станет известна цена объектов, как бы это не скрывали АН.
«г - у разі помилковості своїх роздумів , робите корекцію.» - это естественный совет от балаболов, которым не приходится отвечать за свои слова и прогнозы.
По графику – нельзя полагаться на статистическую информацию, полученную по неизвестной методике, тем более зная, что получена она от заинтересованного лица.
Смотрим на ВАШ график:
максимум – 3200
минимум - 1300
средняя – 2250. И в чем ценность данного набора цифр?
« заявляли про зміну в 7 разів , а графік показує 5,5 по будь яким параметрам» - так посмотрите свой график:
2001 год
Мин - 100
Макс – 500
2008 год
Мин - 2400
Макс – 5700
Что не хотите видеть цены 2008 года? Это же была «справедливая цена»…..
Oven

Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 16:12

Как в «прогнозе» учитывать недвижимость (в статистике АН иногда до 40%) со статусом цены: «договорная»?
Oven

Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 16:25

«г - у разі помилковості своїх роздумів , робите корекцію.» - это естественный совет от балаболов, которым не приходится отвечать за свои слова и прогнозы.

Милий хлопчик від нормального мужика відрізняється тільки тим , що мужик знає що може зробити помилку , а тому постійно перевіряє правильність своїх дій , а хлопчик ще гуль не набив , в какашки не наступав , а тому не знає що за одного битого - двох небитих дають , от і пре як дурник без страху в прірву , а поради оточуючих про неправильність шляху , сприймає виключно як особисту образу .
Щасливого плавання хлопчику.
Смотрим на ВАШ график:
максимум – 3200
минимум - 1300
средняя – 2250. И в чем ценность данного набора цифр?

Цінність в тому , що там не один графік , а кілька + є море можливостей отримати такий самий графік за будь який період часу , по будь якому району і типу житла + по будь якому варіанту визначення ціни ( 10% найдешевших , чи середнє , чи 10% найбільших , чи ще якийсь + можете отримати паралельно з графіком ціни , ще й графіки зміни кількості пропозиції саме по цим цінам і так далі .
Але ж хіба воно Вам потрібно :?:
Ви ж все одно не вмієте цим користуватись , а пояснювати сліпому чим запах червоного кольору відрізняється від запаху синього я не вмію .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 16:41

budivelnik написав:Милий хлопчик від нормального мужика відрізняється тільки тим , що мужик знає що може зробити помилку , а тому постійно перевіряє правильність своїх дій , а хлопчик ще гуль не набив , в какашки не наступав , а тому не знає що за одного битого - двох небитих дають , от і пре як дурник без страху в прірву , а поради оточуючих про неправильність шляху , сприймає виключно як особисту образу .
Щасливого плавання хлопчику.

Цінність в тому , що там не один графік , а кілька + є море можливостей отримати такий самий графік за будь який період часу , по будь якому району і типу житла + по будь якому варіанту визначення ціни ( 10% найдешевших , чи середнє , чи 10% найбільших , чи ще якийсь + можете отримати паралельно з графіком ціни , ще й графіки зміни кількості пропозиції саме по цим цінам і так далі .
Але ж хіба воно Вам потрібно :?:
Ви ж все одно не вмієте цим користуватись , а пояснювати сліпому чим запах червоного кольору відрізняється від запаху синього я не вмію .

«Милий хлопчик від нормального мужика відрізняється тільки тим , що мужик знає що може зробити помилку…» - а дальше, что? Совершил ошибку, и ни чего, переделал прогноз и все?
Так может «мальчику» пора повзрослеть и признаться, что он дает неправильные прогнозы?
Где ответ на мой вопрос о росте цены в 10 раз? Признаете, что цены за 7 лет выросли в 10 раз (минимум) и скромно молчите? Не скромничайте…..
Специалисты, зная, что статистика АН лживая - не цитируют ее, и не опираются на нее.
Эта статистика нужна только проходимцам от недвижимости: «в декабре цена выросла на…… и составила…. В среднем по Киеву 2000 долларов США. Рост цен начался! Спешите! Бегом….»
Oven

Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 16:51

Совершил ошибку, и ни чего, переделал прогноз и все?

А що Ви хочете ще :?: Щоб за помилку я себе кастрував :?:
Я згоден , але при умові , що я каструю себе після того як таку саму процедуру над собою проведуть діячі а-ля Ви які заявляли і заявляють про падіння до 400 доларів середньої ціни по Києву.
Як приймаєте мої умови :?: Мені боятись нічого . в мене вже четверо :D
Специалисты, зная, что статистика АН лживая - не цитируют ее

А Ви кого цитуєте :?: Тільки себе , чи й інших спеціалістів :?: Накидати Вам вибірку Ваших цитат за останній тиждень-місяць :?:
Так що сидіть і тихенько подрочуючи мовчіть і мрійте по 400 , як тільки ця мить настане , так відразу і кінчете.
Я за свої парі тільки тут і тільки за цей рік віддам 100 доларів до 01-01-2011
А Ви за свої викрики чим ризикуєте :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 16:57

budivelnik написав:А що Ви хочете ще :?: Щоб за помилку я себе кастрував :?:
Я згоден , але при умові , що я каструю себе після того як таку саму процедуру над собою проведуть діячі а-ля Ви які заявляли і заявляють про падіння до 400 доларів середньої ціни по Києву.
Як приймаєте мої умови :?: Мені боятись нічого . в мене вже четверо :D

А Ви кого цитуєте :?: Тільки себе , чи й інших спеціалістів :?: Накидати Вам вибірку Ваших цитат за останній тиждень-місяць :?:
Так що сидіть і тихенько подрочуючи мовчіть і мрійте по 400 , як тільки ця мить настане , так відразу і кінчете.
Я за свої парі тільки тут і тільки за цей рік віддам 100 доларів до 01-01-2011
А Ви за свої викрики чим ризикуєте :?:

я не хотел доводит вас до истерики, просто так получилось.... Наверное день у вас сегодня не удачный, лунное затмение, зимнее солнцестояние - не нужно так болезненно реагировать.....
И кастрировать себя не нужно, певцов с фольцетом и без вас хватает.
Oven

Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 17:06

И кастрировать себя не нужно, певцов с фольцетом и без вас хватает

Великодушно дякую що позволили , але підозрюю , що більше за себе ніж за мене переживаєте.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 5678910>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему