Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Колеги , рідко пишу ..якось не особливо вистачає часу , але форум читаю регулярно ) Хочу відзначити позитивно роботу представників Привату на гілці форуму, кілька днів тому звернувся в приват з питанням яке потребувало вирішення . Враховуючи специфіку і деталі ситуації не дуже був оптимістично налаштований...Хочу відзначити професіоналізм і позитив з яким відбувся діалог , а також відзначити ,що перш ніж дати відповідь і рішення ,дані клієнта були належним чином вивчені Банк поставився до запиту клієнта однозначно лояльно ) Нажаль хто саме займався питанням - не знаю ..не назвались , хоча я запитував тому дякую усім хто тут з нами працює
Козак-характерник написав:Ну просто треба ту процедуру прискорити. Клієнт подзвонив, ідентифікували, з'ясували все... І розблочили миттєво.
с каких это.... мотивов будет ускорение? нет дружище - стареешь, держишь яйца в одной корзине жадничаещь - работаещь только по одному инн-у кайфуешь - кабаки и бабы доведут до цугундера (с).
Доброе утро, уважаемый Автор! Да, есть такая возможность. Смена логина для входа в Приват24 проводится в меню "Все услуги - Настройки - Безопасность - Смена логина". С уважением, Анна. ПриватБанк.
Доброе утро, уважаемый Автор! Да, есть такая возможность. Смена логина для входа в Приват24 проводится в меню "Все услуги - Настройки - Безопасность - Смена логина". С уважением, Анна. ПриватБанк.
расскажите плиз о новых шалостях корезоида относительно смены симки или телефонной трубы ... к чему быть готовым?
DENVER_S написав:Так что другой имей и блок? Да ну нафиг такое.
Да не имей. Это работает только в связке Киевстар и Приват. Приват получает инфо от КС о недавней смене симкарты, и начинает сомневаться Киевстар и Приватбанк будут проверять клиентов по-новому
DENVER_S написав:Так что другой имей и блок? Да ну нафиг такое.
Да не имей. Это работает только в связке Киевстар и Приват. Приват получает инфо от КС о недавней смене симкарты, и начинает сомневаться Киевстар и Приватбанк будут проверять клиентов по-новому
А я думаю почему меня не блокируют. Я на днях карту МТС менял. Взяла и сама отказалась работать.
Козак-характерник написав:Сходиться. Нещодавно міняв сімки і тіліпон. Перший раз вони мені акаунт повністю заблокували, бо начебто не мій фінансовий тіліпон. Я пішов підтверджувати номер. Тепер П-24 працює, а карти ні.
это ахренеть. блин, эт если заграницу/другой город/на дачу приехать и вставить симку в другой телефон (к примеру разрядилась батарея) и начать делать манисенд или вход в п24... теперь блок можно отхватить??? вот это "подарок"
Мабуть так....))) А може то марки тіліпона не стосується, а лише заміни сімки. Я поміняв спочатку сімку, бо пошкодилися, а потім тіліпон.
Представляю что было со старым телефоном, что аж симка повредилась ... . А сендмани из-за границы теперь и смысла нет делать, т.к. он для подтверждения звонит на фин. номер... в роуминг...