Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Мабуть так....))) А може то марки тіліпона не стосується, а лише заміни сімки. Я поміняв спочатку сімку, бо пошкодилися, а потім тіліпон.
одно дело если приват к примеру просто "получает инфу" от опсоса, что по данному конкретному номеру была недавно замена симки, другое дело если им каким либо образом удалось договорится с большой тройкой опсосов о получении имеи телефона на который доставлен смс-пароль. З.Ы. с одной это стороны это хорошо для безопасности, с другой стороны в первое время будет много необоснованных блоков
Козак-характерник написав:Мабуть так....))) А може то марки тіліпона не стосується, а лише заміни сімки. Я поміняв спочатку сімку, бо пошкодилися, а потім тіліпон.
одно дело если приват к примеру просто "получает инфу" от опсоса, что по данному конкретному номеру была недавно замена симки, другое дело если им каким либо образом удалось договорится с большой тройкой опсосов о получении имеи телефона на который доставлен смс-пароль. З.Ы. с одной это стороны это хорошо для безопасности, с другой стороны в первое время будет много необоснованных блоков
Ну просто треба ту процедуру прискорити. Клієнт подзвонив, ідентифікували, з'ясували все... І розблочили миттєво. А зараз я так зрозумів якась технічна процедура, що 2 доби хоч головою об стінку бийся, не можна розблочити. А може й можна.. От і перевірю.
Козак-характерник написав:PrivatBank Сьогодні знов переводив гроші через сендмані. І знову неприємність. Нагадаю, що десь тиждень тому заблокували доступ в П-24 і оголосили, що фінансовий тіліпон не належить мені. Довелося йти відновлювати номер фінансового тіліпона. Сьогодні не пройшов, як стверджує банк-емітент по технічним причинам останній платіж на 400 грн. І в П-24 з'явився допис по ВСІМ картам.
Обмеження за карткою
На картку встановлено обмеження. Для уточнення інформації, будь ласка, зверніться до "Допомоги онлайн" або за телефоном 3700 (безкоштовно з мобільного)
На гарячці гутарять що таке блокування на 2 доби і нічого зробити не можна. Що це за неподобство? Доколє? Як я куплю баксюки тепер? Мало того навіть між своїми рахунками не можна перевести монетки. А якщо б людині треба було кредит сплатити, а власні гроші немає можливості переказати між власними рахунками? Приват, ви занадто пєрєбдєлі!
Прискорити розблокування кажуть неможливо. Хоч об стінку головою бийся! Це дійсно так?
Навіщо стільки перепон створювати на ровному місці клієнту? І чому 2 доби я не матиму доступу до керування власними грошима?
Хелп!
Вам вдалося розблокувати телефон? Вже місяць їхня перевірка триває. Ходив в відділення, писав моніторінгу.. безрезультатно
Яка ще перевірка? Відновлення фінансового номеру миттєве. Та й до менеджера не обов'язково йти. Це мона зробити через термінал або банкомат самостійно. Або ви нарвалися у відділенні на некомпетентність, або проблема в іншому. Як ви стіко часу терпите таке неподобство? ))
Колеги , рідко пишу ..якось не особливо вистачає часу , але форум читаю регулярно ) Хочу відзначити позитивно роботу представників Привату на гілці форуму, кілька днів тому звернувся в приват з питанням яке потребувало вирішення . Враховуючи специфіку і деталі ситуації не дуже був оптимістично налаштований...Хочу відзначити професіоналізм і позитив з яким відбувся діалог , а також відзначити ,що перш ніж дати відповідь і рішення ,дані клієнта були належним чином вивчені Банк поставився до запиту клієнта однозначно лояльно ) Нажаль хто саме займався питанням - не знаю ..не назвались , хоча я запитував тому дякую усім хто тут з нами працює
Козак-характерник написав:Ну просто треба ту процедуру прискорити. Клієнт подзвонив, ідентифікували, з'ясували все... І розблочили миттєво.
с каких это.... мотивов будет ускорение? нет дружище - стареешь, держишь яйца в одной корзине жадничаещь - работаещь только по одному инн-у кайфуешь - кабаки и бабы доведут до цугундера (с).
Доброе утро, уважаемый Автор! Да, есть такая возможность. Смена логина для входа в Приват24 проводится в меню "Все услуги - Настройки - Безопасность - Смена логина". С уважением, Анна. ПриватБанк.
Доброе утро, уважаемый Автор! Да, есть такая возможность. Смена логина для входа в Приват24 проводится в меню "Все услуги - Настройки - Безопасность - Смена логина". С уважением, Анна. ПриватБанк.
расскажите плиз о новых шалостях корезоида относительно смены симки или телефонной трубы ... к чему быть готовым?
DENVER_S написав:Так что другой имей и блок? Да ну нафиг такое.
Да не имей. Это работает только в связке Киевстар и Приват. Приват получает инфо от КС о недавней смене симкарты, и начинает сомневаться Киевстар и Приватбанк будут проверять клиентов по-новому http://minfin.com.ua/2016/09/28/24309884/