Ну нащо Вам той потрет, я свою дістаю тіко для терміналу, а там на портрети нікому дивитись, а для супермаркетів є інші карти де і доплачують за покупки
П.С. якщо Вам так важлийи потрет, то його завжди можна скотчем наклеїти
|
|
Ну нащо Вам той потрет, я свою дістаю тіко для терміналу, а там на портрети нікому дивитись, а для супермаркетів є інші карти де і доплачують за покупки П.С. якщо Вам так важлийи потрет, то його завжди можна скотчем наклеїти Re: ПриватбанкУ меня так две бабули-пенсионерки Карту Киянына от Хрещатика модернизировали То одна ездила в метро полгода, то другая. Кадато их где-то в метро злая тётка-контролёр напугала, шо ток по картам пропускать будут. Но ток одна бабуля смогла оформить ту карту
если не умеешь пользоваться телефоном, то набираешь и пробуешь - но следует учитывать такие уроки платные - особенно в роумнге. А вообще - набер , попробуй, узнаешь - детский сад какой-то... если нужна переадресация - значит готов за это платить и при чем здесь сбрасывать нельзя для экономии? Re: ПриватбанкОтримав на мило рекламу від ельдорадо з пропозиціями пралок, клацнув по одній, а через мінімум часу вже лист від привату "Спеціально для Вас ми підібрали ..." і варіанти пралок тієї фірми, що я дивився і приблизно тієї ж ціни з «Оплатою частинами». Корезоїд не спить. Re: ПриватбанкПитання до пердставника, а скільки безплатних карт до дня незаліжності можна випустити?
root
Доброго дня,шановний Автор! Дозвольте , будь ласка , нам детальніше розглянути Ваш випадок . Повідомте , будь ласка , на help@pb.ua посилання на цей відгук і контакти для зв'язку з Вами , щоб ми могли розібратися і дати коментарі . З повагою, Анна. ПриватБанк.
Уже давно все там у вас від мене є, і писав і дзвонив... Тільки от від приватбанку стандартні відписки а толку реально ніякого. Мені через тиждень за кордон їхати і у мене вже нема надії на приватбанк, ви вже втратили в моїй особі постійного і надійного клієнта(більше 10 років).
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||