Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3031323334 ... 44>
Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2011 00:38

budivelnik

нас цікавить інфраструктура, а не пригород.

Будинок за Арсеном , Сихів, новобудова інд опал 900 уо,
невже 800 вже не буде. рентабельність будови підтеврджується швидкістю зведення. Теж саме говорили при 1200, 1100 уо і т.д. - нижче не буде.

Що маємо те маємо:)

Собівартості хрущовок і 80-90х НЕ МАЄ, вони не були куплені за власно зароблені кошти. Їх ціни це лише "хотячки" продавців + бачення ріелтерів.
JezJersy

Подякував: 4 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2011 20:36

JezJersy написав:budivelnik

нас цікавить інфраструктура, а не пригород.

Порівнювати місце розташування і інфраструктуру це приблизно те саме що порівнювати мокре з зеленим.
Для прикладу
Міжгіря , конча-заспа , Форос і Монте -Карло - таке захолустья( в порівнянні з Хрещатиком чи львівським оперним) , а яка там інфраструктура

Будинок за Арсеном , Сихів, новобудова інд опал 900 уо,
невже 800 вже не буде. рентабельність будови підтеврджується швидкістю зведення. Теж саме говорили при 1200, 1100 уо і т.д. - нижче не буде.
Що маємо те маємо:)

А Ви бога й грішне в одну купу не звалюйте .
Так було й 1500 за м2 але тоді це було 7200 грн за м2 , тепер 900 і все одно 7200 , так що помінялось ? і чому повинно бути по 800=6400?

Собівартості хрущовок і 80-90х НЕ МАЄ, вони не були куплені за власно зароблені кошти. Їх ціни це лише "хотячки" продавців + бачення ріелтерів.

Як казав один з наших президентів
Место сидения - определяет точку зрения.
Як тільки у Вас у власності зявиться зачмирено/проклята хрущовка , так відразу я й подивлюсь на Вашу реакцію на оповідання бомжа про те що вона повинна в 2-3-10 разів дешевше коштувати , бо Ви за неї гроші не платили , а йому за все життя на неї не зібрати ....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2011 21:48

budivelnik

Хіба Вам хтось каже, що у Вас ціни не конкурентні? Трьошка за 57,5-зер гут.
Але, сорі, у чорта на кулічках. Саме тому цей варіант для мене автоматично відпадає. Навіть якщо б Ви виставили будь-яку іншу ціну. Навіть 20к. Без будь-яких образ.
Новобуд біля Арсену мене влаштовує по більшості параметрів, крім близькості до лісу (вечорами там не дуже комфортно), церкви (бемкати під вухом будуть добре), і дещо завищеної ціни. Але нічого страшного, у мене немає потреби вирішувати квартирне питання вже і зараз. Впадуть ціни-ОК, зможу купити житло швидше. Не впадуть-ну що ж, підзбираю грошенят і все одно куплю. Але влізати в ср@ну імпотеку заради нещасних 10к тільки тому "шобудеттокадаражать"-нафіг-нафіг!
У міфічні 300-400 за метр я ніколи не вірив і не буду вірити, однак і рости ринку нема куди. Тож тут вже йде до того, хто кого переживе-ішак, емір чи Ходжа Насреддін. Чи то б пак, у кого швидше здадуть нерви-продавців чи покупців... Але якщо "дєнєх нєт", то тут ініціатива на стороні покупців.
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2011 22:24

Nighthawk

я теж реально оцінюючи ситуацію готовий зараз брати двокімнатну квартиру в новішій панельці по 850-900 дол./м2. А так 5-10 тис буду підзбирувати і купувати по 1000-1100 м2 принципово зараз не буду!
glade

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 08:24

Будівельник, а де саме ти будуєш будинок? Бо ціни досить непогані...
serg11

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 09:02

serg11
Рясна-Руська
вул Брюховицька 12
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 13:08

там треба жити в особняку і їздити машиною а не в квартирі, збудованій по економній технології автора )))
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 13:12

serg11 написав:Будівельник, а де саме ти будуєш будинок? Бо ціни досить непогані...

1. Далеко
2. Нема інфраструктури
3. Каналізація вже є? Люди скинулись? ТІ що вже живуть то без каналізації?
4. Близько до кільцевої дороги.

Мудра людина того не купить, незважаючи на меншу ціну.
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 20:02

galician написав:
  serg11 написав:Будівельник, а де саме ти будуєш будинок? Бо ціни досить непогані...

1. Далеко
2. Нема інфраструктури
3. Каналізація вже є? Люди скинулись? ТІ що вже живуть то без каналізації?
4. Близько до кільцевої дороги.

Мудра людина того не купить, незважаючи на меншу ціну.

1 Мудра людина , перш ніж щось писати , зїздить по вказаній адресі і поцікавиться враженнями тих сімей що вже там рік живуть , а вже потім буде робити якісь висновки .
2 На рахунок особняка і авто - в будинку 7 гаражів ( це якщо комусь потрібен гараж за гроші ) і по одному паркомісцю на подвірї - безкоштовно .
3 Питання каналізації вирішено до моменту поселення першого мешканця
4 Інфраструктура - школа+дитячий садок+поліклініка+магазин+зупинки громадського автотранспорту - 10-20 хвилин ходьби ( 1,5-2 км )
5 Кільцева , це звичайно кільцева , але як на мене 100 метрів від кільцевої це набагато краще ніж 50 метрів від будь-якої магістральної вулиці міста ( Городоцька , Шевченка , Патона , Наукова , Зелена , Франка , не кажучи вже про центральні вулиці )
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 21:36

budivelnik

1. А що до них їхати? Кожен хвалитиме своє. Водій ланоса хвалить ланос водій педжеро хвалить педжеро. Правда в кожного своя але істина одна і вона полягає в тому, що купляти квартиру в задрюпінську перш за все тупо. Якщо вже жити так далеко то ліпше в власній хаті а не в квартирі в дома збудованому по невідомій економічній технології.
Відповідь жильців відома наперед - вони раді, що зекономили кілька тисяч але вони не рахують часу який вони програють за все життя і витрати на добирання? Чи Ви всім їм обминати шевченка і їхати кільцевою )) Тим більше шо вона всього за сто метрів.
2. Наявність хош підземного теплого паркінгу з сторожем не змінить квартиру на особняк. Чи я помиляюсь?
3. Повіримо на слово. До мешканців не їхатимемо. Звісно є чим хвалитись. Це як Ваш конкурент зелена тераса. Позицінує себе як розумний дім і в списку переваг забудовник наводить електрифікацію будинку. ))) Звісно, наявність електрики і каналізації це рідкість зараз.
4. Ви особисто дасте свою дитину в ту школу шо там на районі, а в садочок? Ну але ваші жильці зекономили на квартирі то і будуть раді зекономити на освіті дітей.
Питання громадського транспорту - я думаю жильці рясного я рясної руська плюнуть Вам в очі якщо ви скажете що добратись маршруткою з того району просто. А ще 20 хв йти до тої маршрутки ))) нічого...зато покупці зекономили...купили кращу плазму мабуть.
5. А чим краще? Вночі можна рахувати машини і по гуркіту визначати модель тягача?
Чим то обгрунтовано, що краще? Я скажу що краще за 50 метрів від зеленої? Хтоправий?
Тим більше до маршрутки йти хвилину а не 20 як Вашим жильцям.
galician

Профіль

#<1 ... 3031323334 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор