Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3132333435 ... 44>
Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 21:49

galician написав:budivelnik

1. А що до них їхати? Кожен хвалитиме своє. Водій ланоса хвалить ланос водій педжеро хвалить педжеро. Правда в кожного своя але істина одна і вона полягає в тому, що купляти квартиру в задрюпінську перш за все тупо. Якщо вже жити так далеко то ліпше в власній хаті а не в квартирі в дома збудованому по невідомій економічній технології.
Відповідь жильців відома наперед - вони раді, що зекономили кілька тисяч але вони не рахують часу який вони програють за все життя і витрати на добирання? Чи Ви всім їм обминати шевченка і їхати кільцевою )) Тим більше шо вона всього за сто метрів.
2. Наявність хош підземного теплого паркінгу з сторожем не змінить квартиру на особняк. Чи я помиляюсь?
3. Повіримо на слово. До мешканців не їхатимемо. Звісно є чим хвалитись. Це як Ваш конкурент зелена тераса. Позицінує себе як розумний дім і в списку переваг забудовник наводить електрифікацію будинку. ))) Звісно, наявність електрики і каналізації це рідкість зараз.
4. Ви особисто дасте свою дитину в ту школу шо там на районі, а в садочок? Ну але ваші жильці зекономили на квартирі то і будуть раді зекономити на освіті дітей.
Питання громадського транспорту - я думаю жильці рясного я рясної руська плюнуть Вам в очі якщо ви скажете що добратись маршруткою з того району просто. А ще 20 хв йти до тої маршрутки ))) нічого...зато покупці зекономили...купили кращу плазму мабуть.
5. А чим краще? Вночі можна рахувати машини і по гуркіту визначати модель тягача?
Чим то обгрунтовано, що краще? Я скажу що краще за 50 метрів від зеленої? Хтоправий?
Тим більше до маршрутки йти хвилину а не 20 як Вашим жильцям.

1 Ви тільки розповідаєте про свою крутизну/центровитість - люди потратили приблизно по 0,4 млн грн на власне житло .
Чия думка і чиї інтереси мені головніші ?
Ясно що слова критикана мені до одного місця . не залежно від того правий він чи ні
2 На рахунок школи - чи відомо Вам що за результатами незалежного тестування якість освіти в сільських школах виявилась кращою ніж в міських ?
3 На рахунок садочку - що краще 1 злий вихователь бо в мікрорайоні 1 група його віку яка складається з 30 дітей на 1 вихователя , чи те саме в селі під Львовом де 10 дітей на 1 вихователя
4 На рахунок обїзної - чи в курсі Ви кди веде обїзна , яка знаходиться за 100 м від будинку ?
Так для власної самоосвіти - в Брюховичі , то як їздять там тягачі частіше ніж по Зеленій ?
5 На рахунок маршруток
Економія в 15000 доларів ( різниця між 3-кімнатною в мене і 3-кімнатною в місті ) - дозволить купити парочку автомобілів , щоб уникнути очікування маршрутки , а відстань до оперного в 12 км - позволить не дуже то й витрачатись на бензин .

Ви і далі разом з сімєю сидите в загазованій двохкімнатній хрущовці з кухнею в 3 м2 і розповідаєте що трьохкімнатна в 82 м2(14 м2 кухня) за містом гірше ?

Висновок
Залиште власникам від 0,4 млн грн вибирати куди вони хочуть їх прилаштувати , хоча б на той період коли приблизно такіж суми зявляться в Вашому розпорядженні.

ПС
Я з 1972 року прожив в Рясне-1 і повірте не поміняю на Сихів чи Майорівку навіть з доплатою з того боку.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 22:02

galician написав:budivelnik

1. А що до них їхати? Кожен хвалитиме своє. Водій ланоса хвалить ланос водій педжеро хвалить педжеро. Правда в кожного своя але істина одна і вона полягає в тому, що купляти квартиру в задрюпінську перш за все тупо. Якщо вже жити так далеко то ліпше в власній хаті а не в квартирі в дома збудованому по невідомій економічній технології.
Відповідь жильців відома наперед - вони раді, що зекономили кілька тисяч але вони не рахують часу який вони програють за все життя і витрати на добирання? Чи Ви всім їм обминати шевченка і їхати кільцевою )) Тим більше шо вона всього за сто метрів.
2. Наявність хош підземного теплого паркінгу з сторожем не змінить квартиру на особняк. Чи я помиляюсь?
3. Повіримо на слово. До мешканців не їхатимемо. Звісно є чим хвалитись. Це як Ваш конкурент зелена тераса. Позицінує себе як розумний дім і в списку переваг забудовник наводить електрифікацію будинку. ))) Звісно, наявність електрики і каналізації це рідкість зараз.
4. Ви особисто дасте свою дитину в ту школу шо там на районі, а в садочок? Ну але ваші жильці зекономили на квартирі то і будуть раді зекономити на освіті дітей.
Питання громадського транспорту - я думаю жильці рясного я рясної руська плюнуть Вам в очі якщо ви скажете що добратись маршруткою з того району просто. А ще 20 хв йти до тої маршрутки ))) нічого...зато покупці зекономили...купили кращу плазму мабуть.
5. А чим краще? Вночі можна рахувати машини і по гуркіту визначати модель тягача?
Чим то обгрунтовано, що краще? Я скажу що краще за 50 метрів від зеленої? Хтоправий?
Тим більше до маршрутки йти хвилину а не 20 як Вашим жильцям.

что значит построил по "своей экономической теории"? :shock: вообще то строят по технологии...
Человек строит-продает, не нравится не покупайте, есть лучшие предложения по расположению -Гвардейская,Гординских и т.п.покупайте! :)
Востаннє редагувалось someone в Пон 10 жов, 2011 11:28, всього редагувалось 1 раз.
someone

Подякував: 107 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 22:17

1. Вам важлива думка людей у яких є бажання купити Ваш непотріб? Моя думка явно Вас не цікавить бо таке житло я не куплятиму.
2. Пруфлінк або не було ))) Я мав ан увазі не те що це сілька школа а саме відгуки про неї. Поцікавтесь краще конкретною школою на сільськими загалом. Вам ж не у всіх тих школах вчитись.
3. Пруфлінк, бо ваші мрії не відображаються на статистиці. Я чув що вуйко казав цьоці шо в його селі садок закрили бо там 10 дітей і сказали всім їздити у Львів бо їм нерентабельно.
4. Напрямок обїної міняє її статус? Міняє відстань до маршрутки? Гарантує що і так буде далі? А зелена як була так і буде, єдине що може статись то стати односторонньою.
5. Можна факти про економію в 15 000 уо? Чи ви рівняете ваш нульовий цикл з вторинним ринком в місті?
15 000 і два автомоібіл - в вас домовленість з імпортером чері? ))))
12 км до оперного ? це по шевченка, так, за скільки часу долаете ту відстань їдучи з дому на роботу хоча б в центр.

Як стосується теми мої житлові умови і матеріальний стан ))) Це спроба показати що ваші покупці забезпечені люди і вони обрали вас не просто так?

Те що ви прожили там стільки років на мене не справило враження. он в білогорщі жив коновалець. і шо?
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 22:29

budivelnik
До чого тут вартість в гривнях та сама)?? Лиш не починайте, що зарплата в гривнях, все в грн, тому ціни в гривнях. Справді різниці не помічаєте??? Чи не хочите її бачити?

7200грн = 1440 уо* 5грн

7200 грн = 900 уо* 8 грн

7200 грн = 655 уо * 11 грн, Ви далі не бачите зниження цін на нерухомість )))??

При курсі 15 грн , 7200 грн = 480 уо, А я ВАМ дам аж 550 уо (8250 ! грн), тобто ВИ скажете що ціни зросли! і ви в НАВАРІ на 1050 грн (8250-7200) ))))))

Ціни в Гривнях падати не будуть, це ми вже чули і абсолютно згідні))...вони будуть падати в доларах :mrgreen:
JezJersy

Подякував: 4 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 22:40

galician написав:1. Вам важлива думка людей у яких є бажання купити Ваш непотріб? Моя думка явно Вас не цікавить бо таке житло я не куплятиму.

Як тільки якийсь ..... приміняє слово непотріб до того за що інші заплатили від 0,4 млн - я не те що його думкою цікавитись не стану , я взагалі буду називати його безмозглою тваринкою.

2. Пруфлінк або не було ))) Я мав ан увазі не те що це сілька школа а саме відгуки про неї. Поцікавтесь краще конкретною школою на сільськими загалом. Вам ж не у всіх тих школах вчитись.

Я не відділ освіти і рівень знань в кожній школі не цікавився. Ви привели загальне порівняння зпо школам , я привів загальну статистику по тестуванню .
3. Пруфлінк, бо ваші мрії не відображаються на статистиці. Я чув що вуйко казав цьоці шо в його селі садок закрили бо там 10 дітей і сказали всім їздити у Львів бо їм нерентабельно.

А я знаю що в мікрорайоні Рясне-1 працю тільки 1 садочок з 3 колишніх і що ?
4. Напрямок обїної міняє її статус? Міняє відстань до маршрутки? Гарантує що і так буде далі? А зелена як була так і буде, єдине що може статись то стати односторонньою.

Треба не тільки патріотичні ніки використовувати , а й деколи географічними напрямками в місті цікавитись . Напрямок обїзної в Брюховичі , приводить тільки в Брюховичі , це своєрідний тупик , тому інтенсивність руху на цьому відрізку в сотні разів менший ніж рух по будь-якій магістральній вулиці ( до яких відноситься і Зелена)
5. Можна факти про економію в 15 000 уо? Чи ви рівняете ваш нульовий цикл з вторинним ринком в місті?

1 Можна. Все місто обвішане рекламою про 1000 за метр на Кондукторській і 900 в якихось інших місцях . Тепер порівняйте мої 700 і на 82 м2 отримаєте :
82 х ((1000-900) - 700)= 16400-24600
2 А чим нульовий цикл там відрізняється від нульового циклу в мене ?
15 000 і два автомоібіл - в вас домовленість з імпортером чері? ))))

Не підкажете , скільки там на сьогодні коштує Сенс ?
12 км до оперного ? це по шевченка, так, за скільки часу долаете ту відстань їдучи з дому на роботу хоча б в центр.

1 Мені легше , бо зранку я їду в напрямку будови
2 Якщо їхати в центр з 8-30 до 9-30 , то до Оперного як правило 20 хвилин , у всі інші часові проміжки 10 хвилин ( якщо нарвешся на закритий переїзд і будеш першим в черзі - то 15 )
3 Так як магазин в мене на Зеленій , то проїзд з Зеленої до початку/середини Шевченка , без врахування маршруту ( що через Привокзальну , що через центр )займає набагато більше ніж 15 хвилин і при цьому це всього 6 км.

Як стосується теми мої житлові умови і матеріальний стан ))) Це спроба показати що ваші покупці забезпечені люди і вони обрали вас не просто так?

На цьому форумі присутня жіночка , яка переконана що стіни потрібно викладати тільки шамотною цеглою і всі мої спроби переконати її що стіну можна викладати хоч з листового золота але це не буде найкращим рішенням - її не переконали . Вона й до зараз впевнена що мої конструкції мають найгірше співвідношення ціна/якість , бо її цікавить тільки якість . Чи допускаєте Ви право за іншими використати ще й критерій ціна ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 22:46

JezJersy написав:budivelnik
До чого тут вартість в гривнях та сама)?? Лиш не починайте, що зарплата в гривнях, все в грн, тому ціни в гривнях. Справді різниці не помічаєте??? Чи не хочите її бачити?

7200грн = 1440 уо* 5грн

7200 грн = 900 уо* 8 грн

7200 грн = 655 уо * 11 грн, Ви далі не бачите зниження цін на нерухомість )))??

При курсі 15 грн , 7200 грн = 480 уо, А я ВАМ дам аж 550 уо (8250 ! грн), тобто ВИ скажете що ціни зросли! і ви в НАВАРІ на 1050 грн (8250-7200) ))))))

Ціни в Гривнях падати не будуть, це ми вже чули і абсолютно згідні))...вони будуть падати в доларах :mrgreen:

1 Якщо Ви стали в гривнях заощаджувати більше ніж в 2008 - для Вас ціна впала, якщо ні - зросла .
То як рівень заощаджень в гривнях у Вас на сьогодні вищий ніж в 2008 чи ні ?
2 На протязі року співвідношення долар/євро мінялось від 1,19 до 1,65 ( здається , точно не впевнений , а перевіряти лінь )
Як думаєте чи стали американці чи європейці переживати що в протилежних валютах їх ціни змінились ?

Тому
Житло внутрішній продукт ціна на який не може бути змінена імпортом ззовні , тому з одного боку ціна визначається ринком ( тиск на ціну вниз внаслідок збідніння ( тимчасового ) населення ) , з іншого боку вверх ( інфляція і як наслідок - здорожчення собівартості виробництва )
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 22:55

1. Коли мене люди не підтримують я тоже їх баранами називаю. ТАка сутність людини хто не знами той проти нас.
2. Я нічого не приводив, лише запитав. А ви привели а от підтвердити нема чим. Написавши типу ти плюнув на мене то я плюну на тебе і обидва ми дурні - думаєте якось підтвердило ваш висноко чи догадку. поки не знаю як сприймати бо нема на що спиратись. може ви збрехали на свою користь?
3.І те що в одному ймовірність 30 дитинної групи більша. Скільки в вас квартир? Хватить всім вашим покупцям місця в тому садочку чи будете ініціювати збільшення груп чи відновлення закритих садочків.
4. тобто там тупик? далі їхати нікуди?
5. Тобто потрібно докупит ще два гаражі. По чому в вас там гаражі? щоб отих два чудо сенси десь поставити.
6. якщо вам легше то покупцям буде важче бо вони в протилежному напрямку працюватимуть.
7. "Чи допускаєте Ви право за іншими використати ще й критерій ціна ?"
тобто як перевагу ваш витвір варто любити за його ціну? трошка гірший але дешевший..я правильно розумію?
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 23:13

galician
тобто як перевагу ваш витвір варто любити за його ціну? трошка гірший але дешевший..я правильно розумію?

Перших 6 - це зубоскальство чистої води і не варті навіть відповіді .
На останній потрібний розгорнутий виступ
1 Чи вважаєте Ви всіх купивших Чері баранами в порівнянні з купившими Мерседеси ?
Якщо так , то Ви однозначно баран в порівнянні з тими хто живе в житлі яке просто дорожче Вашого і на цьому наше спілкування вже може завершуватись бо просто заробимо по бану .
2 Якщо ні , то тоді потрібно вияснити поняття краще/гірше , дорожче/дешевше.
а - Як будівельна конструкція , те що я пропоную нічим не гірше від будь якого будинку в Монте-Карло з ціною в 10000-40000 євро за м2.
б - ті хто мають по 20-30 м2 на особу в місті - не мої клієнти , бо своїх 20-30 м вони можуть поміняти в мене на 30-40-50-100( в залежності де їх метри і в якому стані )
в - якщо дві різні сімї живуть в хрущовці в 45 м2 , то є такі , які вважають , що краще мати 82 м2 на околиці , замісь 45 м2 в центрі . Як на мене - вони праві .

Висновок
Таким чином в моєму витворі ( який відповідає всім будівельним нормам) і в експлуатації (вода/опалення) на 20% дешевший ніж стандартна хрущовка в 45 м2 і на 40-60% дешевший ніж хрущовка в 82 м2 + не потребує жодного ремонту в найближчі 20 років - я думаю є сенс .
А якщо врахувати що я зміг продати все збудоване в 2008 році -в 2009 році , то й виходить що так думаю не тільки я , а й тих 6 сімей які в мене придбали це збудоване

ПС
Можливо Вас ображає , що я не цікавлюсь і не підтримую Вашу думку про доцільність проживання тільки в центральних частинах міст , але тут я не один , таких , які не живуть в містах в Україні близько 15 млн , так що не дивуйтесь що не тільки я , а й вони своїми діями показують в якій точці вони бачили Ваші переконання незважаючи на можливі статки які у Вас є.
ППС
Я ніколи не замахувався на 100% задоволення Українського ринку житлом . Мені вистарчає 2-10 сімей в рік.Я маю надію , що чорна зависть Вас не спалить за те що Ви не потрапляєте в цю кількість .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 23:23

виходить що зубоскальство це сказав щось, не зміг підтвердити фактами і забив відповідати.

Продати 6 квартир це не показник. Паршивий ріелтор в рік більше пропускае через себе а ви хвалитесь ))))

Скажу що мене жодне з ваших висловлювань не ображає бо ви підтвердили відгуки про себе. сказали багато а фактів чуть більше нуля )))
ви чули таке : на словах лев толстой а на деле ...простой.
Я б не купляв житло в льва толстого )))
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 23:32

Хочете щоб я відповів по пунктам ?
Будь-ласка .
  galician написав:1. Коли мене люди не підтримують я тоже їх баранами називаю. ТАка сутність людини хто не знами той проти нас.

Це не запитання , це Ваше твердження про сутність людини . Я так не вважаю.
2. Я нічого не приводив, лише запитав. А ви привели а от підтвердити нема чим. Написавши типу ти плюнув на мене то я плюну на тебе і обидва ми дурні - думаєте якось підтвердило ваш висноко чи догадку. поки не знаю як сприймати бо нема на що спиратись. може ви збрехали на свою користь?

Це також не запитання , це якийсь набір фраз про плюнув/збрехав.
3.І те що в одному ймовірність 30 дитинної групи більша. Скільки в вас квартир? Хватить всім вашим покупцям місця в тому садочку чи будете ініціювати збільшення груп чи відновлення закритих садочків.

Якщо потрібно буде і буде попит - збудую садочок . На сьогодні з 6 сімей які в мене купили - тільки 1 дитина дошкільного віку .
4. тобто там тупик? далі їхати нікуди?

Їхати куди є , просто не потрібно , бо є набагато зручніші і коротші маршрути.
5. Тобто потрібно докупит ще два гаражі. По чому в вас там гаражі? щоб отих два чудо сенси десь поставити.

Не потрібно , в кожного перед вікнами є місце на 2 автомобіля ( а при бажанні і вмінні паркуватись і на 4 ) , а гаражі є по 7000 , правда і в місті їх на халяву не роздають , так що запитання в молоко.
6. якщо вам легше то покупцям буде важче бо вони в протилежному напрямку працюватимуть.

Я написав , що добираюсь в години пік до центру за 20 хвилин . Ви половину прочиталу , але процитували тільки ту що зручно .

На це я відповів розширено .

То що я був правий що Ви зубоскалили , чи ні ?
А про Льва Толстого - засуньте собі туди звідки це вичавили .
Шановний граф для таких як Ви навіть не писав , а тим більше й не будував би.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 3132333435 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему