Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
roman tr. Прошу прощения - был невнимателен.
Прежде чем вести с вами полемику, нужно было просто прочесть ваше кредо: "Биржевой Камикадзе. Люблю плечи и хаи"
Для биржевого камикадзе влошиться на пике ценового пузыря в недвигу посредством ипотеки - это не просто нормально, это, не побоюсь пафоса - самая большая победа в жизни.
Востаннє редагувалось NEMO в Нед 19 гру, 2010 13:51, всього редагувалось 1 раз.
2 Пояснили звідки у будівельників взялись кошти на будівництво тих млн кв м які Ви назвете ( для довідки середня ціна квадрату в Україні приблизно 6000 грн , так що Ваші млн кв м потрібно буде помножити на ці 6000 грн )
Только по ипотечным кредитам граждане должны банкам на текущий момент 80 млрд грн.
Шановний , якщо по іпотечним кредитам , то значить це житло є у власності того хто цей кредит отримав + це житло є добудованим і зданим в експлуатацію і жодного впливу це житло і ці кредити на кількість недобудов не мають.
budivelnik написав... Мені тоді цікаво в цифрах і без емоцій , щоб Ви сказали:
Щас - все брошу и побегу рыться в стате и ваять простыни, как некоторые.
Прикольно , як слюні ні про що розбризгувати - так часу валом , а як по стату полазити , цифру до цифри спробувати зєднати , що б для себе коханого реальну інформацію отримати , а не ту яку з жовтої преси згодовують - так часу і не має . Шкода мені Вас , подьоргаєтесь , поскачете , поплюєтесь , а купите все одно на піку , бо суті ринку зрозуміти не в стані.
3 На рахунок цифр Криза почалась в 1998 році , через два з хвостиком роки ( в 2000 ) обєм будівництва становив 5 млн , у нас криза почалась в 2008 , через два з хвостиком в 2010 обєм будівництва обіцяють на рівні 7 млн
На эти цифры можно посмотреть и с другой стороны. Какие объёмы были в 1997-8 и 2007-8? Как росли цены с 1991 по 1998 и с 2001 по 2008? Какая часть объектов, сданных в этом году, была заложена до 2008-го? Какова структура жилого строительства в 2010-м (односемейные, малоквартирные и многоквартирные дома)?
А чого ж не подивитесь Цифри у відкритому доступі , правда трошки не прямі , але вирахувати можна .
NEMO написав:Ага - особенно "защитился" тот, кто вложил деньги в недвигу в 2007-м, начале 2008-го. Вы можете дать гарантии, что при нынешней полит-экономической ситуации в Украине подобного не повториться? Вероятность какого явления вам представляется более реальной сегодня: 1. девальвация доллара в общемировом масштабе на 50% 2. падение цен на недвижимость в Украине на 50% На что ставите?
в 2007-2008 году ситуация была нестандартная. те, кто покупал с горизонтом 5-10 лет - свои деньги сохранят. заработать возможно не получится, но мы ведем речь о сохранении, а не о спекуляциях, верно?
гарантий экономической стабильности, естественно, я дать не могу. не депутат, к сожалению. но с фундаментальной точки зрения, сейчас макроэкономическая ситауция в украине намного лучше, чем была в 2008м.
если рассмтривать "ставки", то поставил бы на постепенную инфляцию доллара 2-4% в глобальном масштабе , гривевую инфлияцию 12-15% на 2011 года, рост ФР и продолжение застоя на РН. как то так.
NEMO написав:Был такой клуб когда-то... «Хромая лошадь» назывался... )))
budivelnik написав... Мені тоді цікаво в цифрах і без емоцій , щоб Ви сказали: 1 Скільки з тих млн кв м , які були збудованні за останніх 2-5 років - зараз не мають власників
А сколько стоит недостроенных?
По технології будівництва , кількість недобудованих = кількості тих які здані в рік х середню кількість років будівництва.
Таким чином стандартна кількість недобудованих будинків в 2000-2010 роках становила 20 - 30 млн кв м ( приблизно 5000 обєктів ) , так як Київ це приблизно 15-20% від багатоквартирного житла , то на сьогодні в Києві повинно бути 750 - 1000 недобудованих обєктів на яких будівництво йде або замороженне. .
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 19 гру, 2010 13:58, всього редагувалось 1 раз.
NEMO написав:roman tr. Прошу прощения - был невнимателен. Прежде чем вести с вами полемику, нужно было просто прочесть ваше кредо: "Биржевой Камикадзе. Люблю плечи и хаи" Для биржевого камикадзе влошиться на пике ценового пузыря в недвигу посредством ипотеки - это не просто нормально, это, не побоюсь пафоса - самая большая победа в жизни.
боже, какой же вы сказочный... дровосек. лечите воображаемых тараканов в голове. я в недвигу не "вкладывался", а просто купил для жизни. без ипотеки. и без цели спекуляции, отнюдь. пусть вас моя биржевая торговля не волнует, есть что по теме сказать или спросить - милости прошу в профильную ветку.
имеется на депозите порядка 350 тыс. грн, есть идея купить жилую недвижимость,сделать косметический ремонт и сдавать ее в аренду, тем самым подстраховав себя от инфляции. Кто, что думает по этому поводу. г. Кривой Рог, стоимость 1комнат квартиры без ремонта примерно 12-13 тыс. у.е. Заранее всем спасибо!
вообче то в городах привлекательных для туристов типа киев, одесса и т.д. покупаются и сдаются квартирки (желательно) рядом с центром. это бизнес с очень приличным заработком но 350тыс.гр. маловато для входа и в кривом роге если боитесь депо и других идей вложения нет, я бы посидел пока на заборе в валюте.
Єдине , що я хочув би почути додатково , так це відповіді на мої прямі запитання
Якщо набудували забагато - то скільки , де воно знаходиться і за чиї гроші.
Якщо відповіді не має , той емоційний викрик про забагато - так і залишиться викриком без смислового навантаження. Я вже мовчу про мілкі шпильки про стукача-десантника.
Мені цікаво цей персонажик ризикнув би мені в очі це заявити , чи може тільки зз а паркана тявкати , інтернет-інкогніто прикидаючись.
Я ж з свого боку про себе розповів майже все
1Вік
2 Місце проживання
3 Вид діяльності
4 Фінансові результати цієї діяльності
5 Склад сімї
6 Місце розташування і зовнішній вигляд того що збудував
если раньше, Вы откровенно хамили только Андрею В. , то в последнее время - это уже стало традицией ко многим форумчанам.
1 Беру уроки у тут присутніх . Чомусь їм здається , що чим голосніше викрикнеш попа ( або звинуватиш в чомусь ) , тим швидше наступить це щасливе щось. 2 Проблема швидше не в мені , а в модеруванні форума , як правило більшість - не права , але від більшості скоріш за все залежить заробітна плата модератора ( або від кількості відвідувань ) , а так як кількість якістю не набереш , то море моїх оппонентів вважають що по відношенню до мене , можна себе вести розгнуздано . Якщо їх не зупиняють модератори , то пробую зупинити я , але дурень на жаль розуміє тільки мову сильнішого дурня , от і приходиться до рівня того сильнішого і опускатись , щоб втримати русло в якихось більш менш визначених межах. 3 Зверніть увагу , в останній час , щоб так явно мене чіпати остерігаються , так що моя стратегія дає свої плоди , з іншого бокеу , як тільки людина перестає забризгувати мене слиною , я відразу відношусь до неї толерантно , навіть у випадку не згоди з її ходом думок.
неужели Вы считаете, что их политические и экономические методы могут в ближайшие несколько лет привести к улучшению жизни настолько, что бы недвижимость начала дорожать
Трошки забігаючи попереду паравоза ( тобто оголошення своєї позиції по підпису ) , повідомлю слідуюче ( до речі те що буде написане нижче , частково мною вже оголошувалось ) Я розділяю Подешевшання яке відбулось внаслідок зміни технологій , чи виведення на ринок альтернативного товару З подешевшанням яке відбулось внаслідок загального зубожіння населення внаслідок курсових коливань , чи інших форс-мажорів .
У першому варіанті , не суть важливо збільшилась чи зменшилась ціна , головне що в доходах за рік ( чи місяць ) цей товар став більш доступніший . У другому варіанті , падіння ціни на 10% . від того що доходи впали на 30% - Вам особисто цікаві Чи Вам подобається коли в сусіда хата горить
Вы считаете, что их политические и экономические методы могут в ближайшие несколько лет привести к улучшению жизни настолько, что бы недвижимость начала дорожать МАССОВО - выделяю это слово, дабы избежать напоминания, что у Вас уже подорожала...???!
Я вважаю , що їх методи в стані привести до протесту а-ля Греція , де навіть такі толеранті особи як я , не будуть переконувати загал , що не потрібно прасам заливати глотку розплавленим золотом .
Я вважав , що навіть у випадку приходу їх до влади , буде перерозподіл кормушок , але основній масі населення якусь додаткову кісточку все ж з барського столу відкинуть . Поки що бачу відкидання кайданів і тотальне нерозуміння , що в бідній державі і методи бідні , а простий солдат або міліціонер таке саме б..дло з їх точки зору , що ці прості методи не будуть розуміти про демократію і главенство права і кидати будуть не яйцями , а гранатами.
то почему вы думаете, что данная брехня (в отношении моей скромной персоны) поможет в этот раз?
А яка конкретно брехня була мною озвучена стосовно Вашої персони
Так щоб всім було ясно
Я не знаю і не маю можливості отримати жодного грама інформації про Немо , по тій простій причині що у вільному доступі ця особа зазначила тільки дату реєстрації на форумі і все . Ні звідки , ні який вік , ні яка стать - я не знаю , то :
Що я ще міг сказати про цю особу , а тим більше як воно виражається збрехати , якщо мені про неї нічого не відомо .
На рахунок Ваших емоційних викриків без додаткового смислового навантаження про попу і так далі , то повірте мені на слово , за 10 хв я у Ваших повідомленнях знайду з десяток цьому підтверджень.
NEMO написав:Вы бы, голубчик, пока не поздно, поменяли бы свои приоритеты - агитируйте лучше "за мир во всем мире" или "за однополую любовь", там... Право же - не так больно будет разочаровываться, да и финансово ничего не потеряете.
Несмотря на ваши прикольчики, поясню то, что вы не поняли из моих слов.На своём примере - я за последние годы несколько раз поменял свою крепость.Всё лучше и больше она становилась.И теперь строю планы поменять ещё, запросы мои выросли, и то что я хочу по дешёвке никто и никогда не продаст.Падение цен идёт, повторюсь, на неликвидное и некачественное жильё.А за качественное и удобное нужно платить, и с каждым годом всё больше (к сожалению, я как раз не агитирую, сам такой что хотел бы доступности ценовой).