|
Недвижимость как спасение денег |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 18 гру, 2010 23:28
NEMO написав:На растущем или стабильном рынке описанная вам ситуация очень даже хорошо работает. Но не сейчас. Рынок недвижимости мертв. Что до кеша на депо - в конец Америки и обвал бакса, в отличии от обвала гривни - не верю.
причем тут обвал гривни и уход ликвидности с РН? инфляция от этого уменьшилась, чтоли? в "конец америки" я и сам не особо верю. а обвал гривни - это как раз то, о чем я говорю. если гривна просядет до 10, к примеру, по вашему цены на строй материалы останутся на месте?
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 19 гру, 2010 02:10
В кривом,много квартир за коммуналку сдают
-
SevGok
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 19 гру, 2010 02:36
Нуину
ИНФЛЯЦИЯ У НАС МИНИМУМ 50%!!!!!!!!!!!
-
nic777
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 19 гру, 2010 10:10
roman tr. написав:вам бы эконом теорию подтянуть не мешало. стимулирование инфляции (не путать с гипер-инфляцией) путем накачки денежной массы делается именно для того, чтобы потребитель снимал депозиты и шел в магазин.
В строительный магазин? Не путаете ли Вы денежную накачку с инфляцией? Что-то я не наблюдаю в Украине такой накачки, зарплаты и пенсии заморожоны. Традиционная экономическая "теория" привела нас к планетарному кризису. 
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 гру, 2010 10:50
Що всі професора від економіки висказались
Тепер йдемо далі.
1 Падіння з 19 млн кв м до 8 млн кв м - це перехід від соціалізму в капіталізм. У всіх підприємств були нормативи , по яким вони зобовязанні були вкладати кошти в капітальне будівництво ( в житло в тому числі ) , поки підприємства були державними - нормативи виконувались , як тільки перейшли до капіталізму , так відразу всіх студентів і вставили. Зняли з себе (підприємства ) обовязок 10% направляти на кап будівництво , але при цьому 1% грошей перекинули на бонуси різним крикунам які рвуться в той самий Київ. За допомогою цього відсотка зарплата крикунів зросла в рази , а доступність житла в ті ж рази зменшилась , бо будувати стали в рази менше .
От і все. Фініта-ля-комедія. Як тільки обєми стали такими що найбагатші змогли купити , так відразу всіх молодих і починаючих за межі навіть теоретичних покупців житла відкинули , правда кісточку обглодану без мяса в вигляді заробітку в 1000 доларів в місяць -залишили .
2 Про нормальність 1-15% інфляції. - для економіки держави яка за 20 років хоче пройти щлях 100 років - це нормально , адже інфляція це не покращення реального життя , або збільшення споживання матеріальних благ , це просто зміна цін на цінниках і зміна кількості папірців в гаманці , з одночасним вирівнянням диспропорцій по цінам які виникли за 70 років соціалізму .
Автомобілі , хрустальні вази  , коври - стають дешевшеми
Повсядкденні затрати - їжа , транспорт - дорожчими
Додаткові - освіта , медицина - фантастично дорогими
3 На рахунок цифр
Криза почалась в 1998 році , через два з хвостиком роки ( в 2000 ) обєм будівництва становив 5 млн , у нас криза почалась в 2008 , через два з хвостиком в 2010 обєм будівництва обіцяють на рівні 7 млн
Что-то я не наблюдаю в Украине такой накачки, зарплаты и пенсии заморожоны
А я спостерігаю
З 2000 грн в місяць середньої з-плати в 2008 році . до 2400 в 2010( при зменшенні фізичних обємів виробництва )
Щоб уявити величини накачки проста математика
(2400 -2000) х 12 місяців х 12 млн працюючих = 57,6 млрд грн .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 гру, 2010 11:10
SevGok написав:В кривом,много квартир за коммуналку сдают
В небольших городах сейчас депрессия. В Днепре Вы такого не найдете,чтобы снимать за коммуналку.
-
вадик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 421 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 гру, 2010 11:31
roman tr. написав:причем тут обвал гривни и уход ликвидности с РН? инфляция от этого уменьшилась, чтоли? в "конец америки" я и сам не особо верю. а обвал гривни - это как раз то, о чем я говорю. если гривна просядет до 10, к примеру, по вашему цены на строй материалы останутся на месте?
Кого имеют цены на стой материалы и вообще проблемы строителей? Если у покупателя нет денег - строители могут рисовать любые ценники и закладывать с "сибистоимасть" хоть черта лысого - никто ничего покупать не будет. Это понятно? Просто тупо потеряют конкурентоспособность по отношению, даже не к уже имеющемуся новострою (при нынешнем "качестве" новостроев нужно очень крепко подумать, чтобы его брать, не говоря уже о недостроях - их покупают камикадзе) а по отношению к вторичке, которая никакой "сибистоимасти" не имеет. О том, что понастроено на сегодняшний день столько, что покупателям на десять лет вперед хватит (форум почитайте) я скромно умолчу. roman tr. написав:причем тут обвал гривни и уход ликвидности с РН? инфляция от этого уменьшилась, чтоли?
Только дурака включать не надо, ладно?
Или вы думаете, что сегодня еще остались идиоты, которые хранят суммы на покупку квартиры в гривне?
Или вы мне как Азаров и Стельмах будете рассказывать, что гривня - самая крепкая валюта в мире и далее будет только укрепляться по отношению к баксу не смотря реальное положение в экономике Украины?
Может вы не знаете кто и как регулирует курс в этой стране?
Так я вам скажу: ручное управление - рулим в ручном режиме.
Но что-то мне подсказывает, что за год подобного рулежа детальки в машинке экономики очинно поизносились, если не сказать - пришли в полную негодность, и, вполне вероятно, что в следующем году этот "руль" из шаловливых ручек Азарова и Стельмаха может вырвать нахрен.
Востаннє редагувалось NEMO в Нед 19 гру, 2010 11:43, всього редагувалось 1 раз.
-
NEMO
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 19 гру, 2010 11:43
Если у покупателя нет денег - строители могут рисовать любые ценники и закладывать с "сибистоимасть" хоть черта лысого - никто ничего покупать не будет.
Якщо в покупця не має грошей , то виробник в першу чергу почне не собівартість будь- яку малювати , а випуск продукції зменшувати. О том, что понастроено на сегодняшний день столько, что покупателям на десять лет вперед хватит (форум почитайте) я скромно умолчу
для тих хто на бронепоїзді
1 А скільки набудовано
2 А за який проміжок часу
3 А за чиї гроші
Чи не Ви і Вам подібні викрикували що до 2008 викупляли все на рівні котловану  Таким чином я можу стверджувати , що практично у всього що закладалось до 2008 року - є власники , а після 2008 і до 2010 року нового практично не закладалось.
Для прикладу , у КГС - 1200 вільних квартир до продажу в Києві на загальу сумму приблизно 2 млрд грн . Якщо купувати не будуть , власники КГС розпустять працівників , перестануть працювати і викинуть це житло на ринок оренди до кращих часів( у вигляді оплати за оренду візьмуть ремонтом  ) , таким чином будуть отримувати 1200 х 400 доларів = 480 000 доларів в місяць перечікуючи коли ж у Вас зявляться гроші, але будувати при цьому нового не будуть ( не буде ні ким ні за що )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 гру, 2010 11:50
budivelnik написав:Чи не Ви і Вам подібні викрикували що до 2008 викупляли все на рівні котловану :?:
Ні budivelnik написав: Таким чином я можу стверджувати , ...
Да ствержувайте що завгодно - хоть черта лысого - неверная предпосылка ведет к неверному выводу.
Впрочем - для вас это не просто нормально, а единственный способ "доказательства"
Токадаражать!!! Какгарячиепиражки!!! )))
-
NEMO
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 19 гру, 2010 11:54
Chabik написав:назва теми абсурдна :D
можна так: "Недвижимость как замораживание денег (на всегда)". :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
А можно и так: "Недвижимость, как замораживание денег навсегда".
-
NEMO
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему