|
Здача в оренду проти депозиту в 2011 році |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 31 січ, 2011 23:42
budivelnik написав:А що за два роки я змушений був зменшити свої виробничі потужності - не могли подумати
Так а почему??? "я в стані" и "я змушений зменшити" - это разные вещи... budivelnik написав:Тупо не розуміти що я отримую знижку за те що проплачую наперед на 2-3-6 місяців , а не за обєм.А 50-60 кубів - це тижнева норма виробництва при нормальній роботі
Тупо не понимаю зачем им давать вам скидку, цитирую "в 1,5 рази вищим від розміру доходу який би я міг отримати по депо" ? Обычно такую скидку дают когда дела идут совсем плохо budivelnik написав:Шановний - а де я писав що я це робив Я намалював теоретичну можливість подібної дії , а Ви видаєте теоретичну можливість як власне досягнення - як то кажуть Відчуйте різницю
Нигде не писали.. Но вы сказили "я уже молчу о том что..." и тут же начали рассказывать мне о чем  Согласитесь странное молчание... budivelnik написав:В мене не сезон по роботі це січень місяць . але й по продажам житла це також не сезон , так що заради одного місяця я не буду руку збивати.
А что там сбивать? Кинули деньги либо на депо либо под матрац.... Но надежнее же депо... И при чем тут сезон-не сезон. все равно освоить деньги от продажи - для этого надо время... budivelnik написав:Коли людина ні з того ні з сього починає тикати - це що Моментальна пропажа виховання , чи на хворий мозоль наступили 
Ой, ну извините.. И вы мне тыкали не раз... Что уж тут из-за одного раза в позу то становится???
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 лют, 2011 01:17
Тупо не розуміти що я отримую знижку за те що проплачую наперед на 2-3-6 місяців , а не за обєм.А 50-60 кубів - це тижнева норма виробництва при нормальній роботі
Тупо не понимаю зачем им давать вам скидку, цитирую "в 1,5 рази вищим від розміру доходу який би я міг отримати по депо" ? Обычно такую скидку дают когда дела идут совсем плохо
Якщо люди отримують: а - гарантоване замовлення б - оплату вперед на 6 місяців То вони можуть планувати свою роботу , а планування в розрізі виготовлення бетону , це поставки матеріалів , а оплата вперед на 6 місяців ( якщо це наприклад березень місяць - як правило мертвий сезон і грошей в них не має бо працюють з завантаженням 10% ) - дає можливість їм оплатити так само наперед гроші карєру , залізниці і цементному заводу і за це вони отримають можливість як серьозні замовники не мати перебоїв в пікові місяці ( квітень-листопад)+ бетоний завод від кожного спокійно отримає близько 10% знижки ( передоплата та ще й на тривалий термін , та ще й по ціні мертвого місяця ) Одна квартира це 50 000 - 60 000 доларів ( 0,4-0,5 млн грн ) , якщо половину від цих грошей бухнути в бетонний завод , то отримаєш гарантію поставки тоді коли тобі треба 500-700 м куб бетону , а це в свою чергу коробка на 500-1000 кв м. А что там сбивать? Кинули деньги либо на депо либо под матрац.... Но надежнее же депо... И при чем тут сезон-не сезон. все равно освоить деньги от продажи - для этого надо время...
Як бачите вбухати 0,2-0,3 млн це питання двох годин , а більші суми самі по собі непланово на голову не падають , швидкість приходу завжди можна відрегулювати ціною на товар . До 2008 це було взагалі раз плюнути , після 2008 - виникають певні проблеми , але куди без них під час кризи.
От і виходить , що за пів-року на депо можна отримати 5-8% і менінгіт під час будівництва в вигляді перебоїв з поставкою , а можна отримати знижку в 10 %на матеріал для виготовлення товару з прибутком в 40% і при цьому не хвилюватись за майбутнє.
Я як виробничник виберу варіант який покращує моє конкурентоспроможність на тривалий період , спекулянт який рахує віртуальні гроші - спробує влізти в десяток ризикованих операцій щоб замість 10% гарантованих отримати 50% віртуальних .
Як правило віртуальні прибутки найчастіше перетворюються в реальні збитки.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 01 лют, 2011 11:47
budivelnik
Хм... Вот например я работаю в крупной компании. Мы берем сейчас кредиты в гривне под 12%.
Депозит и то можно разместить под более высокий %
А длинные кредиты в валюте у нас есть под 6% (облигации).
Наше правительство размещает ОВГЗ под 6,5% в валюте.
Если у производителя бетона не хватает денег - они тоже могут ЗАНЯТЬ.
А ваши объемы для завода ничтожно малы чтобы они влияли на планирование его деятельности
Тем более что и вам не надо будет с высокой точностью планировать заливку на полгода вперед -а это какая-то свобода бизнеса.
А что такое "виртуальные деньги" по-вашему  я так и не понял, но неудивлюсь если вы так "безнал" называете 
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лют, 2011 22:55
Вот например я работаю в крупной компании. Мы берем сейчас кредиты в гривне под 12%.
Якби мені давали під 12% я б також взяв. Але цей приклад до чого  Його можете привести банкірам які Вам на депо дають в 1,5 рази більше , до теми приклад не має жодного відношення. Если у производителя бетона не хватает денег - они тоже могут ЗАНЯТЬ
. 1 Можуть заняти , а можуть і не заняти 2 Я можу оплатити кешем , мені накладні не потрібні , як думаєте виробнику який випускає 20000 м куб в рік ( 10 млн грн ) , 0,3 млн необлікованих грошей зашкодять чи ні  , а якщо ці гроші ще й вперед А что такое "виртуальные деньги" по-вашему я так и не понял, но неудивлюсь если вы так "безнал" называете
Для мене готівка і безготівка різниці практично не мають , а віртуальні гроші це :
Коли хтось , в мріях припустив що в нього є гроші, після цього припущення - припустив що поклав гроші у фонду , банки і ще кудись , по теорії ймовірності десь він виграв , десь програв - через рік подивився де можна було виграти і після цього заявив що в галузь яка виграла він вклав мільон.
Такі віртуальні прибутки від вкладення віртуальних грошей я й називаю -ВІРТУАЛЬНІ ГРОШІ
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 04 лют, 2011 22:43
budivelnik
Ну у вас же совести и ума хватит, чтобы признать что недвига в 2010-м была менее выгодна чем даже депо. Я ж это и говорил весь 2010-й год
Так что пока у вас виртуальные доходы - то у вас квантиль 10%, то 90%, то среднемедианное, то отдельный район выбрали
Вообще не понимаю кто вам после 2-х лет сказок о росте верит? 
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 лют, 2011 16:40
budivelnik Ну у вас же совести и ума хватит, чтобы признать что недвига в 2010-м была менее выгодна чем даже депо. Я ж это и говорил весь 2010-й год
1 Я не справляю малу нужду проти вітру , тому для того щоб признати очевидні речі мені не потрібно йти на компроміси з совістю. Тому: в середньостатистичному варіанті в 2010 році здача нерухомості в оренду програла депозиту приблизно 10% від вартості нерухомості.2 Дай боже щоб декому вистарчило розуму признати , що гра на ринку нерухомості ( довготривалі інвестиції 3- 5 років і більше - високий рівень надійності )) і гра на ринку депо ( короткотермінові інвестиції 1місяць-1 рік , високоризиковані ) - це різні речі і про це я говорив тих самих останні два роки , тому виграш 10% на високоризикованному ринку в тривалій перспективі програє нерухомості.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 06 лют, 2011 21:24
[quote="budivelnik"][quote]budivelnik Ну у вас же совести и ума хватит, чтобы признать что недвига в 2010-м была менее выгодна чем даже депо. Я ж это и говорил весь 2010-й год[/quote] 1 Я не справляю малу нужду проти вітру , тому для того щоб признати очевидні речі мені не потрібно йти на компроміси з совістю. Тому: [b] в середньостатистичному варіанті в 2010 році здача нерухомості в оренду програла депозиту приблизно 10% від вартості нерухомості.[/b] 2 Дай боже щоб декому вистарчило розуму признати , що гра на ринку нерухомості ( довготривалі інвестиції 3- 5 років і більше - високий рівень надійності )) і гра на ринку депо ( короткотермінові інвестиції 1місяць-1 рік , високоризиковані ) - це різні речі і про це я говорив тих самих останні два роки , тому виграш 10% на високоризикованному ринку в тривалій перспективі програє нерухомості.[/quote] И это правильно. На данный момент необходимо деньги держать там, где доход максимальный. В 2010 году - гривневый депозит в среднем 21 % годовых меня вполне устроил. Почему я считаю, что цена на квартиры сейчас еще не адекватная ? Вот почему - 2001 год начало - зарплата рядового менеджера 800 грн цемент мешок дешевый - 8 грн шлакоблок - 1.2 грн молоко - 1.9 грн стоянка - 3 грн за ночь квартплата с отоплением однокомнатная в Донецке - 60 грн цена однокомнатной в центре Донецка - 25000 грн 2011 год начало - зарплата рядового менеджера 3500 грн (больше в 4,5 раза) цемент мешок дешевый - 38 грн (больше в 4.5 раза) шлакоблок 4.5 грн (больше в 4 раза) молоко 6.8 (больше в 3.5 раза) стоянка 12 грн (больше в 4 раза) квартплата с отоплением однокомнатной квартиры в Донецке - 220 грн (больше в 4 раза) цена однокомнатной в центре Донецка - 320000 (больше в 13 раз) И Вы всех убеждаете, что цены справедливые ?
-
l_s_v
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 лют, 2011 21:55
На данный момент необходимо деньги держать там, где доход максимальный
Чим вищий відсоток доходу - тим вищий ризик Це аксіома. И Вы всех убеждаете, что цены справедливые ?
І тут також постарайтесь злізти з трибуни і зрозуміти економіку. Якщо обєм житлового будівництва в Україні без Києва становить приблизно 30-35 млрд грн , а по Києву приблизно 10-12 млрд грн . То ці гроші ( 42-45 млрд грн ) , звідкись на ринок приходять . А приходити вони можуть тільки від споживачів , а це говорить що власники приблизно 10-12 млрд грн вважають сьогоднішні ціни адекватними за право проживання в Києві . Те що до цих людей не відноситесь Ви - на ціни все одно ніякого впливу не має . Я також вважаю ціну на Порш Кайєн - завищеною . от якби він коштував 30000 доларів то мене це більше влаштувало б ніж сьогоднішні 100000-150000 доларів. Але так як є в світі якихось 50 000 осіб які вважають 150000 адекватною ціною , то тому порш не дешевшає.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 06 лют, 2011 23:30
Порш Кайен - это не пузырь, это плата за бренд. И он не стоил в 2001 году в 13 раз меньше чем сейчас. А какая может быть плата за бренд в стране, в которой население беднеет из-за сумашедшей инфляции ? На сегодняшний день недвижимость не рассматриваю как предмет для спекуляции. Депозиты выгоднее. Вот закончатся под 20-21 % вклады - тогда можно будет смотреть. А в Киеве многие живут только потому, что стыдно возвращаться в родной город, где они никому не нужны. При этом платят большую часть зарплаты за проживание и никаких выгод при этом не получают. Кстати Кайен - хороший пример. Если его купить за 150 тыс, то через три года надо постараться за 80 тыс продать. У меня знакомый три года назад покупал - еле издыхался за 75 тыс. (Турбо) Так что тут Вы в точку попали.
-
l_s_v
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лют, 2011 00:18
Порш Кайен - это не пузырь, это плата за бренд. Будь який товар в якійсь мірі є брендом И он не стоил в 2001 году в 13 раз меньше чем сейчас. А какая может быть плата за бренд в стране, в которой население беднеет из-за сумашедшей инфляции ?
Перше - 13 разів Ви з пальця висмоктали , так що абсолютні цифри тут не допоможуть Друге - золото , нафта , нерухомість подорожчали за 10 років в 5 разів Якщо основний енергоносій дорожчає в 5 разів Основний засіб збереження дорожчає в 5 разів То чому основний засіб проживання не може подорожчати в 5 разів ? На сегодняшний день недвижимость не рассматриваю как предмет для спекуляции. Депозиты выгоднее. Вот закончатся под 20-21 % вклады - тогда можно будет смотреть. 1 Нерухомість ніколи не була інструментом короткотермінових спекуляцій ( тільки оформлення тягне за собою до 5-10% від вартості , що в перекладі на сьогоднішні депозити в надійному банку - дохід за рік) А в Киеве многие живут только потому, что стыдно возвращаться в родной город, где они никому не нужны. При этом платят большую часть зарплаты за проживание и никаких выгод при этом не получают
Я взагалі за децентралізацію.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-