Здача в оренду проти депозиту в 2011 році

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1011121314 ... 87>
Сообщение Добавлено: Пн 31 янв, 2011 22:42

budivelnik писал(а):А що за два роки я змушений був зменшити свої виробничі потужності - не могли подумати :?:

Так а почему??? "я в стані" и "я змушений зменшити" - это разные вещи... :D
budivelnik писал(а):Тупо не розуміти що я отримую знижку за те що проплачую наперед на 2-3-6 місяців , а не за обєм.А 50-60 кубів - це тижнева норма виробництва при нормальній роботі

Тупо не понимаю зачем им давать вам скидку, цитирую "в 1,5 рази вищим від розміру доходу який би я міг отримати по депо" ? Обычно такую скидку дают когда дела идут совсем плохо
budivelnik писал(а):Шановний - а де я писав що я це робив :?:
Я намалював теоретичну можливість подібної дії , а Ви видаєте теоретичну можливість як власне досягнення - як то кажуть
Відчуйте різницю

Нигде не писали.. Но вы сказили "я уже молчу о том что..." и тут же начали рассказывать мне о чем :D Согласитесь странное молчание... :D :D :D
budivelnik писал(а):В мене не сезон по роботі це січень місяць . але й по продажам житла це також не сезон , так що заради одного місяця я не буду руку збивати.

А что там сбивать? Кинули деньги либо на депо либо под матрац.... Но надежнее же депо...
И при чем тут сезон-не сезон. все равно освоить деньги от продажи - для этого надо время...
budivelnik писал(а):Коли людина ні з того ні з сього починає тикати - це що
Моментальна пропажа виховання , чи на хворий мозоль наступили :?:

Ой, ну извините.. И вы мне тыкали не раз... Что уж тут из-за одного раза в позу то становится???
jde

С нами с: 03.12.09
Благодарил (а): 12 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 01 фев, 2011 00:17

Тупо не розуміти що я отримую знижку за те що проплачую наперед на 2-3-6 місяців , а не за обєм.А 50-60 кубів - це тижнева норма виробництва при нормальній роботі

Тупо не понимаю зачем им давать вам скидку, цитирую "в 1,5 рази вищим від розміру доходу який би я міг отримати по депо" ? Обычно такую скидку дают когда дела идут совсем плохо

Якщо люди отримують:
а - гарантоване замовлення
б - оплату вперед на 6 місяців
То вони можуть планувати свою роботу , а планування в розрізі виготовлення бетону , це поставки матеріалів , а оплата вперед на 6 місяців ( якщо це наприклад березень місяць - як правило мертвий сезон і грошей в них не має бо працюють з завантаженням 10% ) - дає можливість їм оплатити так само наперед гроші карєру , залізниці і цементному заводу і за це вони отримають можливість як серьозні замовники не мати перебоїв в пікові місяці ( квітень-листопад)+ бетоний завод від кожного спокійно отримає близько 10% знижки ( передоплата та ще й на тривалий термін , та ще й по ціні мертвого місяця )
Одна квартира це 50 000 - 60 000 доларів ( 0,4-0,5 млн грн ) , якщо половину від цих грошей бухнути в бетонний завод , то отримаєш гарантію поставки тоді коли тобі треба 500-700 м куб бетону , а це в свою чергу коробка на 500-1000 кв м.
А что там сбивать? Кинули деньги либо на депо либо под матрац.... Но надежнее же депо...
И при чем тут сезон-не сезон. все равно освоить деньги от продажи - для этого надо время...

Як бачите вбухати 0,2-0,3 млн це питання двох годин , а більші суми самі по собі непланово на голову не падають , швидкість приходу завжди можна відрегулювати ціною на товар . До 2008 це було взагалі раз плюнути , після 2008 - виникають певні проблеми , але куди без них під час кризи.
От і виходить , що за пів-року на депо можна отримати 5-8% і менінгіт під час будівництва в вигляді перебоїв з поставкою , а можна отримати знижку в 10 %на матеріал для виготовлення товару з прибутком в 40% і при цьому не хвилюватись за майбутнє.

Я як виробничник виберу варіант який покращує моє конкурентоспроможність на тривалий період , спекулянт який рахує віртуальні гроші - спробує влізти в десяток ризикованих операцій щоб замість 10% гарантованих отримати 50% віртуальних .
Як правило віртуальні прибутки найчастіше перетворюються в реальні збитки.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 01 фев, 2011 10:47

budivelnik
Хм... Вот например я работаю в крупной компании. Мы берем сейчас кредиты в гривне под 12%.
Депозит и то можно разместить под более высокий % :D
А длинные кредиты в валюте у нас есть под 6% (облигации).
Наше правительство размещает ОВГЗ под 6,5% в валюте.

Если у производителя бетона не хватает денег - они тоже могут ЗАНЯТЬ.
А ваши объемы для завода ничтожно малы чтобы они влияли на планирование его деятельности :D
Тем более что и вам не надо будет с высокой точностью планировать заливку на полгода вперед -а это какая-то свобода бизнеса.
А что такое "виртуальные деньги" по-вашему :D я так и не понял, но неудивлюсь если вы так "безнал" называете :D :D :D
jde

Сообщение Добавлено: Чт 03 фев, 2011 21:55

Вот например я работаю в крупной компании. Мы берем сейчас кредиты в гривне под 12%.

Якби мені давали під 12% я б також взяв.
Але цей приклад до чого :?: Його можете привести банкірам які Вам на депо дають в 1,5 рази більше , до теми приклад не має жодного відношення.
Если у производителя бетона не хватает денег - они тоже могут ЗАНЯТЬ
.
1 Можуть заняти , а можуть і не заняти
2 Я можу оплатити кешем , мені накладні не потрібні , як думаєте виробнику який випускає 20000 м куб в рік ( 10 млн грн ) , 0,3 млн необлікованих грошей зашкодять чи ні :?: , а якщо ці гроші ще й вперед :?:
А что такое "виртуальные деньги" по-вашему я так и не понял, но неудивлюсь если вы так "безнал" называете

Для мене готівка і безготівка різниці практично не мають , а віртуальні гроші це :
Коли хтось , в мріях припустив що в нього є гроші, після цього припущення - припустив що поклав гроші у фонду , банки і ще кудись , по теорії ймовірності десь він виграв , десь програв - через рік подивився де можна було виграти і після цього заявив що в галузь яка виграла він вклав мільон.
Такі віртуальні прибутки від вкладення віртуальних грошей я й називаю -ВІРТУАЛЬНІ ГРОШІ
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 04 фев, 2011 21:43

budivelnik
Ну у вас же совести и ума хватит, чтобы признать что недвига в 2010-м была менее выгодна чем даже депо. Я ж это и говорил весь 2010-й год :D
Так что пока у вас виртуальные доходы - то у вас квантиль 10%, то 90%, то среднемедианное, то отдельный район выбрали
Вообще не понимаю кто вам после 2-х лет сказок о росте верит? :D
jde

Сообщение Добавлено: Вс 06 фев, 2011 15:40

budivelnik
Ну у вас же совести и ума хватит, чтобы признать что недвига в 2010-м была менее выгодна чем даже депо. Я ж это и говорил весь 2010-й год

1 Я не справляю малу нужду проти вітру , тому для того щоб признати очевидні речі мені не потрібно йти на компроміси з совістю.
Тому:
в середньостатистичному варіанті в 2010 році здача нерухомості в оренду програла депозиту приблизно 10% від вартості нерухомості.
2 Дай боже щоб декому вистарчило розуму признати , що гра на ринку нерухомості ( довготривалі інвестиції 3- 5 років і більше - високий рівень надійності )) і гра на ринку депо ( короткотермінові інвестиції 1місяць-1 рік , високоризиковані ) - це різні речі і про це я говорив тих самих останні два роки , тому виграш 10% на високоризикованному ринку в тривалій перспективі програє нерухомості.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 06 фев, 2011 20:24

[quote="budivelnik"][quote]budivelnik
Ну у вас же совести и ума хватит, чтобы признать что недвига в 2010-м была менее выгодна чем даже депо. Я ж это и говорил весь 2010-й год[/quote]
1 Я не справляю малу нужду проти вітру , тому для того щоб признати очевидні речі мені не потрібно йти на компроміси з совістю.
Тому:
[b] в середньостатистичному варіанті в 2010 році здача нерухомості в оренду програла депозиту приблизно 10% від вартості нерухомості.[/b]
2 Дай боже щоб декому вистарчило розуму признати , що гра на ринку нерухомості ( довготривалі інвестиції 3- 5 років і більше - високий рівень надійності )) і гра на ринку депо ( короткотермінові інвестиції 1місяць-1 рік , високоризиковані ) - це різні речі і про це я говорив тих самих останні два роки , тому виграш 10% на високоризикованному ринку в тривалій перспективі програє нерухомості.[/quote]
И это правильно. На данный момент необходимо деньги держать там, где доход максимальный. В 2010 году - гривневый депозит в среднем 21 % годовых меня вполне устроил. Почему я считаю, что цена на квартиры сейчас еще не адекватная ? Вот почему -
2001 год начало - зарплата рядового менеджера 800 грн
цемент мешок дешевый - 8 грн
шлакоблок - 1.2 грн
молоко - 1.9 грн
стоянка - 3 грн за ночь
квартплата с отоплением однокомнатная в Донецке - 60 грн
цена однокомнатной в центре Донецка - 25000 грн
2011 год начало - зарплата рядового менеджера 3500 грн (больше в 4,5 раза)
цемент мешок дешевый - 38 грн (больше в 4.5 раза)
шлакоблок 4.5 грн (больше в 4 раза)
молоко 6.8 (больше в 3.5 раза)
стоянка 12 грн (больше в 4 раза)
квартплата с отоплением однокомнатной квартиры в Донецке - 220 грн (больше в 4 раза)
цена однокомнатной в центре Донецка - 320000 (больше в 13 раз)
И Вы всех убеждаете, что цены справедливые ?
l_s_v

С нами с: 20.05.10
Благодарил (а): 1 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 06 фев, 2011 20:55

На данный момент необходимо деньги держать там, где доход максимальный

Чим вищий відсоток доходу - тим вищий ризик
Це аксіома.
И Вы всех убеждаете, что цены справедливые ?

І тут також постарайтесь злізти з трибуни і зрозуміти економіку.
Якщо обєм житлового будівництва в Україні без Києва становить приблизно 30-35 млрд грн , а по Києву приблизно 10-12 млрд грн .
То ці гроші ( 42-45 млрд грн ) , звідкись на ринок приходять .
А приходити вони можуть тільки від споживачів , а це говорить що власники приблизно 10-12 млрд грн вважають сьогоднішні ціни адекватними за право проживання в Києві .
Те що до цих людей не відноситесь Ви - на ціни все одно ніякого впливу не має .
Я також вважаю ціну на Порш Кайєн - завищеною . от якби він коштував 30000 доларів то мене це більше влаштувало б ніж сьогоднішні 100000-150000 доларів. Але так як є в світі якихось 50 000 осіб які вважають 150000 адекватною ціною , то тому порш не дешевшає.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 06 фев, 2011 22:30

Порш Кайен - это не пузырь, это плата за бренд. И он не стоил в 2001 году в 13 раз меньше чем сейчас. А какая может быть плата за бренд в стране, в которой население беднеет из-за сумашедшей инфляции ?
На сегодняшний день недвижимость не рассматриваю как предмет для спекуляции. Депозиты выгоднее. Вот закончатся под 20-21 % вклады - тогда можно будет смотреть. А в Киеве многие живут только потому, что стыдно возвращаться в родной город, где они никому не нужны. При этом платят большую часть зарплаты за проживание и никаких выгод при этом не получают. Кстати Кайен - хороший пример. Если его купить за 150 тыс, то через три года надо постараться за 80 тыс продать. У меня знакомый три года назад покупал - еле издыхался за 75 тыс. (Турбо) Так что тут Вы в точку попали.
l_s_v

С нами с: 20.05.10
Благодарил (а): 1 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 06 фев, 2011 23:18

Порш Кайен - это не пузырь, это плата за бренд.

Будь який товар в якійсь мірі є брендом

И он не стоил в 2001 году в 13 раз меньше чем сейчас. А какая может быть плата за бренд в стране, в которой население беднеет из-за сумашедшей инфляции ?

Перше - 13 разів Ви з пальця висмоктали , так що абсолютні цифри тут не допоможуть
Друге - золото , нафта , нерухомість подорожчали за 10 років в 5 разів
Якщо основний енергоносій дорожчає в 5 разів
Основний засіб збереження дорожчає в 5 разів
То чому основний засіб проживання не може подорожчати в 5 разів ?

На сегодняшний день недвижимость не рассматриваю как предмет для спекуляции. Депозиты выгоднее. Вот закончатся под 20-21 % вклады - тогда можно будет смотреть.

1 Нерухомість ніколи не була інструментом короткотермінових спекуляцій ( тільки оформлення тягне за собою до 5-10% від вартості , що в перекладі на сьогоднішні депозити в надійному банку - дохід за рік)

А в Киеве многие живут только потому, что стыдно возвращаться в родной город, где они никому не нужны. При этом платят большую часть зарплаты за проживание и никаких выгод при этом не получают

Я взагалі за децентралізацію.
budivelnik

1
1
  #<1 ... 1011121314 ... 87>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор