Здача в оренду проти депозиту в 2011 році

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<123456 ... 87>
Повідомлення Додано: П'ят 07 січ, 2011 17:47

Да, я правда никогда не попадал с депозитами (если не считать задрежки с выдачей на пару дней или выдачу частями за 2-3 дня). И что? Я ослеживаю состояние в банках. в которых держу деньги.
Приводил и не раз пример, когда ФиК должны были расчетаться по кредиту в начале 2010-го кажется. Они его легко реструктуризировали, но я снял деньги с депо заранее (так и размещал с учетом этого) в конце года и положил в другой банк. "Береженого и бог бережет"
Какой из советуемых мной банков лопнул в 2010-м? А какие вообще лопнули? Ну? Думаю их название будет для вас "новыми словами" :D
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 січ, 2011 18:18

Зі мною хоч хтось сперичається , а хто оппонує Вам?
На іншій гілці я зробив страшенну помилку що з Вами звязався , ні чого , я на Вас уваги звертати не буду , а іншим до Вас взагалі справи не має . так і зачахнете.

На самом деле jde - один из самых разумных людей на этой ветке форума (читаю форум уже давно). С Вами, будивельнык, часто спорят потому, что пройти мимо жонглирования фактами и их подтасовки многим очень сложно (у меня, например, каждый третий Ваш пост вызывает возмущение), а jde приводит разумные и логичные доводы в отличие от Вас.

Не может стоить 3-к квартира 54 тысячи. Как можно доверять Вашим расчетам? Возьмите 3к нормальную в 90-100 кв.м. (в трешке 70 кв. м. квадрат будет дороже), да по цене 1280 (действительно, как от минимальных можно еще скидку делать?!). Сдайте ее за 500 у.е. (или чтобы было дороже, добавьте хотя бы по 200-300 у.е на кв.м. за ремонт). Вот тогда это будет ближе к правде.

Или за 55 тыс. однушку не в самом лучшем районе и сдавать за 300 у.е. Так наверное будет выгодней :lol:

jde, а каким банкам Вы считаете можно доверить деньги в 2011 году?
namisha

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 січ, 2011 19:10

А Я лично вообще не понимаю как можно определить стоимость недвиги. Ну с первичкой все ясно - есть себестоимость и другие факторы (хотя и здесь все условно через 5 лет первичка уже непервичка). А как можно определить стоимость квартиры которая досталасть по наследству, например - только среднерыночной стоимостью т.е. хотелками.

Я уже писал раньше, если я приплачу какому ни-ть бомжу, который на каком ни-ть очередном майдане, кинет пару осколочных гранат из толпы в ментов. Что тогда ? Сколько будет стоить бетонометр в городе в котором начали стерлять из автоматов и вызрываться гранаты, при чем это не война.

Я могу сказать точно что жилье, прикупленное на дальнейший рост, риелторами, которые пока ушли в аренду, упадет на дно и разобьеться в дребезги. Они сами риэлторы первыми будут сбрасывать рынок в яму, потому что лучше будет продать 5 квартир тут чтобы купить одну в европе чем ждать "полипшення" Так причем здесь экономические показатели 1960-2000 годов. Эконом. показатели работают в странах с стабильными экономиками, Украина к последним не относится.
kupava

Повідомлення Додано: Суб 08 січ, 2011 22:38

В очердной раз объясню на примере
.....

Коротше ла-ла-ла
А тепер всі разом знайдіть десять відмінностей графіка мегакварталу і доміка в цифрах :D
Вибачайте що в різних масштабах до порівняння , просто не хотів щоб дехто знову мене в підгонці звинуватив , тому залишив так як на оригінальних сайтах

http://fotohost.org/images/a1e4e872-125kB.jpg

Ну і додатково мегаквартал дає можливість самостійно в графічному варіанті вибрати як тип будинку , так і район і + до всього щей функцію визначення ціни ( середня , квантиль10% , квантиль 90% і так далі ) , чого домік не дає .
Тепер після того що ми побачили оповідання різних там фахівців по депо можна назвати нісенітницею і повною відсутністю знань по питанням які він пробує освітити :?:
Якщо людина не має зеленого поняття по питанню і при цьому пробує його пояснити - як її можна назвати :?:
В очердной раз объясню на примере.
Например квартиры которые интересуют меня. Печерский р-н, 2 к сталинка, не крайнии этажи

Я даю графіки мегакварталу по Вашому прикладу , а Ви мені дайте аналогічно розгорнуту інформацію по данним доміка - відразу і порівняємо чи Ви знаєте про що говорите.
отже
Ввімкнені фільтри
Тип будинку - Сталінка
Район_______Печерський
Функція - квантиль90% жовтий графік
,Функція - квантиль10% синій графік
Функція - середня арифметична червоний графік
Функція - середня медіанна зелений графік
По обєктам ( для того щоб виключити дублі обяв)
.
http://fotohost.org/images/a174945c-92kB.jpg

Так що шановний фахівець Ваша черга з цифрами в руках доводити що :
а - графіки доміка і мегаквартала відрізняються більше ніж на 10%
б - що домік дає більше інформації ніж мегаквартал ( тобто викладіть з допомогою доміка те що я зробив з допомогою мегакварталу )
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 січ, 2011 23:18

Не может стоить 3-к квартира 54 тысячи. Как можно доверять Вашим расчетам?

1 Пишите що давно на форумі , а не читали навіть мого повідомлення на першій сторінці цієї гілки :D
budivelnik Додано: Пт 07 Січ, 2011 11:14
1 Я не вірю , що в Києві можна купити трьохкімнатну за 54 000 . Я навіть не вірю що в Києві можна купити однокімнатну в хорошому районі за 54 000 .
2 Але тут море заявляючих , що індекси доміка чи мегакварталу - це індекси які нічого не відображають і по ним орієнтуватись не варто бо реальні ціни продаж на 20-40% нижчі . От я одним ударом і гахнув двох зайців

2 Тепер коли Ви маєте можливість почути мою думку , у Вас є можливість порівняти заяви деяких товаришів , які Вам дуже подобаються за фаховість , а мені дуже не подобаються за крикливість , особливо у питаннях про які не смислять .
Дивіться мою повідомлення над цим повідомленням.

Отже певним супер аналітикам я дав можливість влізти двома ногами в калюжу :D
Я думаю що всі змогли побачити , що ці супераналітики мають тільки одну мету :
Повне заперечення всього що напише будівельник :D .Єдина проблема для того хто заперечує - це розум , якого не вистарчає .
Зараз лаханувся з індексами , а все тому що його вислови - це своєрідна політика.
З одного боку кишка в нього тонка виступити проти кількох сотень обвалістів заявивши:
Теперь покажите мне такие квартиры, не крайнии этажи на Оболони по цене меньше чем 100 тыс?

Якби він це заявив на гілці обвалістів - його б закидали тапочками і зачмирили , але будь який виступ проти мене - це подвиг , а якщо згадати що за цей подвиг його щей підтримають кількасот обвалістів - то все зрозуміло .
Один проти ста - це я проти обвалістів , для jde -страшно , але і до обвалістів він приєднуватись не збирається , а що виходить - гляньте самі на прикладні ціни на трьохкімнатну :D
Обвалісти______________будівельник____________jde______
менше 55000___мінімум 55000 і до 100 000___мінімум 100 000

Так хто такий мій оппонент :?:
Як на мене двуххвостка без власної позиції . який постійно створює ситуативні коаліції виключно проти особи будівельника( хоча для нього логічніше було б створювати коаліцію зі мною проти обвалістів ) , при цьому вся його боротьба ведеться заради прославлення досягнень ніка jde
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2011 01:01

budivelnik написав:Якщо тема Вас не влаштовує , то якого милого Ви тут знаходитесь :?:
........................
2 На особисті випади проти мене я прошу звернути увагу модераторів і відповідним чином на це зреагувати .
3 Для тих хто не знає букв і не вміє читати пропоную переглянути моє повідомлення написане за годину

Я підтверджую , що людина яка просто розкидається слиною точно не вміє читати:
Перше повідомлення в темі :D

Висновок
Людина прийшла не для того щоб поспілкуватись і знайти якісь спільні теми , а просто для того щоб виплеснути на мене і тут присутніх свою злість .
Зверніть увагу , в людини всього одне повідомлення в темі і в ньому вона вже встигла :

А смайликами як я розумію цей персонажик свою злість маскує .

Ф.Ларошуко: "Люди мелкого ума чувствительны к мелким обидам; люди большого ума все замечают и ни на что не обижаются."
Я не буду напоминать что кратость -сестра таланта(читай-ума) и сравнивать этот критерий с числом и количеством постов на форуме разных форумчан.
Но черт возьми, если человек в первом посту строит расчеты на основе цифр, к которым на этой же странице выражает недоверие, то кто он???Можно ли вести с ним честный спор?
Вы же совершенно не умеете спорить и только отвечаете без конца на свои мысли.
козерог

Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2011 11:59

Но черт возьми, если человек в первом посту строит расчеты на основе цифр, к которым на этой же странице выражает недоверие, то кто он???Можно ли вести с ним честный спор?
Вы же совершенно не умеете спорить и только отвечаете без конца на свои мысли.

1 А я особисто ні з ким тут не сперичаюсь
2 Субєктами суперечки є:
Метр_ман , Голд_вуман, Депо_ман - чи не так :?:
3 Так як будівельника серед цих персонажів не має , то й не дивно що він не вірить в можливість купити трьохкімнатну за 54 000.При цьому наприклад Вовчик, Міола ,Ростислав2 - не заперечують можливості такої оборудки .
4 Ніколи не ставив перед собою завдання точно розрахувати якусь ілюзорну операцію , при цьому постійно ставлю перед собою завдання звести до нуля викрики про непотрібність нерухомості , а так як ці викрики базуються як правило на емоціях , то протиставити емоціям сотень людей - емоції однієї людини - як мінімум безперспективно , тому емоціям я протиставляю цифри , а якщо точніше - логічні парадокси , вирішення яких і приводить до зменшення негативних емоційних викриків. При чому вирішувати я даю можливість самим форумчанам.
Як приклад одного з парадоксів і є ситуація на цій гілці .
Я запропонував:
а - визначитись звідки беремо ціну :?:
Мої оппоненти заявляють що графіки не відображають реальні ціни , тому я знайшов графік який на мій погляд є на 20% заниженим ( квантіль10% ціни мегакварталу ) до реальних цін .
Далі мене цікавить позиція оппонентів
цей графік є :
___________реальним
___________завищеним
___________заниженим

Ніхто конкретно не відповів :wink: і не привів тут свою думку .
Як думаєте чому :?:
Як на мене по тій простій причині що :
Якщо реальним чи заниженим - то це говорить що графік інформативний і існує рівень цін при яких нерухомість буде гарантовано ліквідна - що для обвалістів( признання ліквідності ) те саме що серпом по яйцям :D

З іншого боку - якщо завищеним ( така позиція Метр_мана :wink: , який відмінусував від ціни 15% ) - то тоді нерухомість є цікавою альтернативою депозитам - що для обвалістів той самий серп , але по якомусь іншому місцю :D

Тепер я надіюсь Ви зможете зрозуміти мою позицію , а також Вам стане ясно що я не настільки прямолінійний як декому тут хотілось би мене виставити.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2011 12:54

Я задал вопрос - "Теперь покажите мне такие квартиры, не крайнии этажи на Оболони по цене меньше чем 100 тыс?"
На что следует бред о том кто кого поддерживает, что было бы если бы я опубликовал это на другой ветке... :D Да ничего бы небыло! Никто там не говорит что сейчас полноценная 3к на Оболони (а только такую можно сдать за 4000 грн) стоит 54 тыс.$ !!!
Это просто ваш бред - и не более...
jde

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2011 12:56

Я думаю что когда человек напишет о том, что убитый 3к хрущ на окраине Киева он сдает за 4000 грн (как полноценная 3к на Оболони и примеры я привел) - то абсолютно каждый посетитель этого форума может считать его дурнем, не знающим ничего о РН Киева :D
А его т.н. "думки" - абсолютным бредом.
jde

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 січ, 2011 13:15

budivelnik написав:1 Я не питав скільки років і де Ви зареєстровані

Вы указывали, что я не умею пользоваться информацией с Мегаквартала. Не имею понятия о возможностях.. :D
Хотя мы УЖЕ обсуждали все это с полгода назад...

budivelnik написав:2 Скачки цін повязані з тим що у вибраній категорії представленно всього 20-40 обєктів

Вы бы продолжили бы дальше - еще и тем, что это разные объекты от недели к неделе. Их сравнивать вообще невозможно!
А если так - по всем 2к хрущам Киева :D Много их ????
http://fotohost.org/images/a16109fb-95kB.jpg
Что скажете на эти прыжки в 5% от недели к неделе... :D

budivelnik написав:3 Чи відповідає графік мегаквартала з фільтром квантиль 10% ціни - нижній границі цін.

Думаю что да. Но точнее было бы сказать, что в выборку попадаютсамые дешевые объекты.
Вы разницу не поймете - объясню сразу - это не всегда самые выгодные предложения.
Например есть 2к с ремонтом (слово ремонт Мегаквартал обработать не моожет - тем более оценить :D ) за 100 к и самая убитая за 90. Первая не попадает в выборку - только 2-я - хотя самый выгодный вариант именно 1-я квартира.

Как оценить этажность, ремонт, наличие мебели/техники при поммощи квантиля или среднего???
Никаких выводов о том куда идут цены по данной информации в кратксрочном периоде сделать - невозможно!
Может быть через год что-то и заметите :D

budivelnik написав:4 Якщо не відповідає , то він завищений чи занижений і на скільки :?:

Выше ответил - отвечает. Это самые дешевые объекты в Киеве...

Когда вы начнете отвечать на мои вопросы???
Или они настолько неудобные??? :D
jde

Профіль

#<123456 ... 87>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей