В бучанскую школу ходит. Вроде без проблем устроил.
Напомню, у него дуплекс в ЖК Патріотів, не в Ирпене.
|
|
![]() Re: Где лучше купить квартиру - пригород или хрущ в КиевеВ бучанскую школу ходит. Вроде без проблем устроил. Напомню, у него дуплекс в ЖК Патріотів, не в Ирпене. Востаннє редагувалось Hotab в Чет 03 лют, 2022 11:08, всього редагувалось 1 раз.
![]()
достатньо буде і $120K і на 25 років вистачить, а з 0.5М$ можна буде кайфувати вічно, ще внукам буде добавка до стипендії
![]() То без смуглянки. А хіба то життя? ![]() Питання не в підйомності. А розумінні, за що ти їх платиш. Востаннє редагувалось Hotab в Чет 03 лют, 2022 11:14, всього редагувалось 1 раз.
![]() "Ще на початку літа на сайті Єдиної системи місцевих петицій вкотре з'явилася петиція жителів Ірпеня щодо покращення якості питної води. "Вода набула гнилісного запаху та втратила свої властивості як питна
Жителі ЖК “Річ Таун” у Бучі демонстрували свої фільтри для очистки води, які забруднюються вже за добу. Ще однією нагальною проблемою є цілком можлива нестача води в майбутьонму — через хаотичну забудову регіону і стрімке збільшення кількості його жителів. Варто наголосити на тому, що ще на початку 2000-х років ірпінська влада не приховувала, що запаси води під Ірпенем дуже обмежені." Востаннє редагувалось Frant в Чет 03 лют, 2022 11:35, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Где лучше купить квартиру - пригород или хрущ в КиевеЦе все досвід. Я ніколи не жив в говноблоці. Якби я знав такі його характеристики, я навіть не починав би ремонт. Зафіксував би профіт десь +40% від вкладеного і жив би в іншому місці. Проте трагедії нема, чомусь новострой з цим говноблоком людям подобається, воно ліквідне і буде продано. А я "ніколи знову". Ви ніяк не зрозумієте. Питання не в тому, в яку суму потрібно вкластись. Питання в розумінні, за що платиш. У мене загострене почуття справедливості. Я не зможу віддати і 10 грн, якщо це просто "так треба, ти тут живеш, значит ти винен". Якщо мурляки будуть вимагати по 300 уо просто за те, що вони кришують містечко, я не зможу там жити . Навіть якщо у мене обід коштує 300 уе. Востаннє редагувалось Hotab в Чет 03 лют, 2022 11:36, всього редагувалось 1 раз.
![]() Посмотрите на ход своих мыслей. Вы выдвигаете аргумент "школа". Я вам отвечаю, что без проблем устроил . Вы ответ не замечаете, но теперь вам не нравится "дуплекс", который для вас "собрал недостатки дома и квартиры". А преимущества он не собрал? Вы серьезно считаете, что дуплекс хуже квартиры?? Хоть в Ирпене, хоть в Киеве, иметь машину под боком дорогого стоит. Да ещё не боясь, что ее поцарапают, увалят чужой дверцей. А еще у друга 2 мото в семье. Где это все в квартире ставить?? Я вижу вы слишком заангажованый относительно киевских пригородов. ![]() Мне другой "ссыт")) Востаннє редагувалось Hotab в Чет 03 лют, 2022 11:54, всього редагувалось 2 разів.
![]() Уже говорил предложи всем недовольным продать их квартиры по 600-800 уе (если плохо значит цена должна быть ниже. Нет?) много новых оскорблений узнаешь.
Вообще привычка читать тех кто жалуется - нездоровая. Успешных читай. ![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 03 лют, 2022 11:58, всього редагувалось 3 разів.
![]() Щоб комфортно жити в пригороді, потрібно три речі: гроші, гроші і ще раз гроші. Востаннє редагувалось Frant в Чет 03 лют, 2022 11:55, всього редагувалось 2 разів.
|
|