|
|
ЖитомирНе пройшов і рік як закрили в Житомирі. В мене залишилось на рахунку пару долярів. Свого часу банк мене виручив. Перевів мій український папір в долар по хорошому курсі. А на наступний день курс долара почав стрибати. А я витер піт з обличчя і почав примножувати грошики. Дякую, всім співробітника. І касирам вітання.
Re: Всеукраїнський банк розвиткуА я им денег должен. В 20 числах по грейсовой карте срок платежа.
Быть или не быть? tat
Однозначно быть. Банк не закрывал кр.линию на протяжении всего бардака. Может потому что сумма копеечная, но всё же приятно. Так что погашусь в ноль. Собирался гасится безналом. В связи с вводом ВА ничего не поменялось? Платеж дойдет? Разнесут? Или для верочки нужно по номеру карты забросить?
на верочку надо идти в кассу и брать,и хранить бумажку. Re: Всеукраїнський банк розвиткуВсеукраинский банк развития, акционером которого является Александр Янукович, направил обращение к Президенту Украины Петру Порошенко.
опубликован на официальном сайте Группы МАКО.
запіздали©ЗАКОН УКРАЇНИ Про систему гарантування вкладів фізичних осіб Стаття 36. Наслідки запровадження тимчасової адміністрації 1. З дня призначення уповноваженої особи Фонду призупиняються всі повноваження органів управління банку (загальних зборів, спостережної ради і правління (ради директорів) та органів контролю (ревізійної комісії та внутрішнього аудиту). Уповноважена особа Фонду від імені Фонду набуває всі повноваження органів управління банку та органів контролю з дня початку тимчасової адміністрації і до її припинення. Протягом 15 днів, але не пізніше строків, встановлених уповноваженою особою Фонду, керівники банку забезпечують передачу уповноваженій особі Фонду печаток і штампів, матеріальних та інших цінностей банку, а також протягом трьох днів - передачу печаток і штампів бухгалтерської та іншої документації банку. У разі ухилення від виконання зазначених обов’язків винні особи несуть відповідальність відповідно до закону. {Абзац другий частини першої статті 36 із змінами, внесеними згідно із Законами № 5411-VI від 02.10.2012, № 1586-VII від 04.07.2014} 2. На період тимчасової адміністрації усі структурні підрозділи, органи та посадові особи банку підпорядковуються у своїй діяльності уповноваженій особі Фонду і діють у визначених нею межах та порядку. 3. Правочини, вчинені органами управління та керівниками банку після призначення уповноваженої особи Фонду, є нікчемними. так что пишите письма© особенно улыбнуло в письме отчаяния,что будет больше безработных и бездомных как аукнется так и
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||