|
|
![]() ЖитомирНе пройшов і рік як закрили в Житомирі. В мене залишилось на рахунку пару долярів. Свого часу банк мене виручив. Перевів мій український папір в долар по хорошому курсі. А на наступний день курс долара почав стрибати. А я витер піт з обличчя і почав примножувати грошики. Дякую, всім співробітника. І касирам вітання.
![]() Re: Всеукраїнський банк розвиткуА я им денег должен. В 20 числах по грейсовой карте срок платежа.
Быть или не быть? ![]() tat
Однозначно быть. Банк не закрывал кр.линию на протяжении всего бардака. Может потому что сумма копеечная, но всё же приятно. Так что погашусь в ноль. Собирался гасится безналом. В связи с вводом ВА ничего не поменялось? Платеж дойдет? Разнесут? Или для верочки нужно по номеру карты забросить? ![]()
на верочку надо идти в кассу и брать,и хранить бумажку. ![]() Re: Всеукраїнський банк розвиткуВсеукраинский банк развития, акционером которого является Александр Янукович, направил обращение к Президенту Украины Петру Порошенко.
![]() запіздали©
ЗАКОН УКРАЇНИ Про систему гарантування вкладів фізичних осіб Стаття 36. Наслідки запровадження тимчасової адміністрації 1. З дня призначення уповноваженої особи Фонду призупиняються всі повноваження органів управління банку (загальних зборів, спостережної ради і правління (ради директорів) та органів контролю (ревізійної комісії та внутрішнього аудиту). Уповноважена особа Фонду від імені Фонду набуває всі повноваження органів управління банку та органів контролю з дня початку тимчасової адміністрації і до її припинення. Протягом 15 днів, але не пізніше строків, встановлених уповноваженою особою Фонду, керівники банку забезпечують передачу уповноваженій особі Фонду печаток і штампів, матеріальних та інших цінностей банку, а також протягом трьох днів - передачу печаток і штампів бухгалтерської та іншої документації банку. У разі ухилення від виконання зазначених обов’язків винні особи несуть відповідальність відповідно до закону. {Абзац другий частини першої статті 36 із змінами, внесеними згідно із Законами № 5411-VI від 02.10.2012, № 1586-VII від 04.07.2014} 2. На період тимчасової адміністрації усі структурні підрозділи, органи та посадові особи банку підпорядковуються у своїй діяльності уповноваженій особі Фонду і діють у визначених нею межах та порядку. 3. Правочини, вчинені органами управління та керівниками банку після призначення уповноваженої особи Фонду, є нікчемними. так что пишите письма© особенно улыбнуло в письме отчаяния,что будет больше безработных и бездомных ![]() ![]() как аукнется так и
|
|