Кошторис приватного будинку на хлопський розум

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21222324>
Сообщение Добавлено: Вс 13 июн, 2021 13:38

Re: Кошторис приватного будинку на хлопський розум

Приподнимем тему:дом стоит грошей по сравнению с шаромыговским трудом
Мизантрóп

С нами с: 03.12.14
Благодарил (а): 1618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 13 июн, 2021 13:41

Мизантрóп писал(а):Приподнимем тему:дом стоит грошей по сравнению с шаромыговским трудом

Че тут приподнимать, арматура с лесом в два раза выросла, ЗП кроме ИТ на месте.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 13 июн, 2021 14:44

Мизантрóп писал(а):
  Bolt писал(а):
  Мизантрóп писал(а):Приподнимем тему:дом стоит грошей по сравнению с шаромыговским трудом

Че тут приподнимать, арматура с лесом в два раза выросла, ЗП кроме ИТ на месте.

Я для семеныча отлупа по ветке)) Вам тоже дяк! Уберегли земляков от его законоф

У мну участок в Конопнице(кто Львовский тот знает) есть 6 сот, поехал поразчисчал джунгли, с коммуникациями там проблем нет. Мог бы строится, но , пока , до окончания второго срока Зе будем посмотреть .
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вс 13 июн, 2021 14:57

Bolt писал(а):У мну участок в Конопнице(кто Львовский тот знает) есть 6 сот, поехал поразчисчал джунгли, с коммуникациями там проблем нет. Мог бы строится, но , пока , до окончания второго срока Зе будем посмотреть .

Ну, це якщо "для себе" і збираєтесь жити там на пенсії.
В іншому випадку - ви там ніколи за нормальні кошти його(новозбудований будинок) не продасте, а в оренду - тим більше не здасте!

То що - таки будете вити гніздечко для проведення пенсії на природі? :)
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вс 13 июн, 2021 15:44

Успіх писал(а):
  Bolt писал(а):У мну участок в Конопнице(кто Львовский тот знает) есть 6 сот, поехал поразчисчал джунгли, с коммуникациями там проблем нет. Мог бы строится, но , пока , до окончания второго срока Зе будем посмотреть .

В іншому випадку - ви там ніколи за нормальні кошти його(новозбудований будинок) не продасте, а в оренду - тим більше не здасте!

Я вже раніше тут писав, в мене будинок 170 квадратів, метрів двісті п'ятдесят до оз.Наврії.
Просто думаю, що поки знаходжусь в більш-менш спортивній формі ще один завалити, щоб дітям не треба було той один ділити згодом, а кожному по будинку і двушці , ттрьошці у Львові(може навіть і не по одній)
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вс 13 июн, 2021 16:15

ДумайТЕ!©

Bolt писал(а):
  Успіх писал(а):

Я вже раніше тут писав, в мене будинок 170 квадратів, метрів двісті п'ятдесят до оз.Наврії.
Просто думаю, що поки знаходжусь в більш-менш спортивній формі ще один завалити, щоб дітям не треба було той один ділити згодом, а кожному по будинку і двушці , ттрьошці у Львові(може навіть і не по одній)

От для чого дітям "будинок в селі"? - вони ж там жити не захочуть, а продати по нормальній ціні - не продадуть!
Краще вже дітям у Львові дати по зайвій квартирі більше, ніж будинок (хоч і добротний) в селі!
Діти, як захочуть з міста в село перебратись - то легко продадуть квартири в місті і куплять собі до вподоби будинок у селі. А от провернути таке "навпаки" - це вже завдання не з легких, або, навіть, нездійснених!

Тож, не створюйте зайвих/непотрібних квестів для своїх дітей! :D
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вс 13 июн, 2021 16:23

Може вони не то , що у Львові, а в Україні не захочуть жити?Тож відповідно з тим другим будинком не поспішаю.До речі , думав теж , що нездала локація, але вчора їхав і прсто на Городоцькій трасі за КПП відкрили митний склад, і там крутиться досить багато народу.Може дійсно для подобової оренди, щось збудувати?!Там до мене пішки хвилин 20.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Сб 19 июн, 2021 11:41

Bolt писал(а):відкрили митний склад, і там крутиться досить багато народу.Може дійсно для подобової оренди, щось збудувати
они в машинах живут, а душ + кафе пиццерию будет кстати.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Сб 19 июн, 2021 11:46

vitaliian писал(а):
  Bolt писал(а):відкрили митний склад, і там крутиться досить багато народу.Може дійсно для подобової оренди, щось збудувати
они в машинах живут, а душ + кафе пиццерию будет кстати.

Так , для примера написал, там если, что до Щегиней 60км по трассе.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Сб 19 июн, 2021 11:47

Bolt писал(а):Так , для примера написал, там если, что до Щегиней 60км по трассе.
заехал дальнобой в Украину, постоял 6 часов в очереди на границе, чему ему больше всего хочется? душ, пожрать и женщину (для интеллектуального общения). Я работал в логистической компании, у каждого второго дальнобоя есть такие курортные места.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
  #<1 ... 21222324>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор